Ben 19 yaşında bir evlilik yaptim evliliğin ilk iki yılı sorunlar yoktu ben Bi arkadaşımla konuşmaları yakaladım hamileydim tartışmalar oldu saygi koptu Şiddet falan geçimsizlik haline geldi sinir stres derken düşük yaptim ama eski eşim yüzündendi eski diyorum çünkü bittirme yolundayım daha sonra yalvar yakar barıştık affetim biraz değişmişti 1 yıl falan geçti hamileydim düzelir faln zannettim söyledim alkol falan kullanmaya başlamış haberim dahi yoktu huzursuzluk her zaman vardı kısa kesiyim onun yüzünden tekrar düşük yaptım detay vermiycem çünkü igrenc bi gündü anlatsam mideniz kalkar düzeltmeye çalıştık yola getirmeye herkes herşeyi birakti onla uğraştı söz verdi ağladi falan ve gel zaman git zaman bazı huylar değişse bile 7de neyse 70tede o Boşanma kararı aldım ve boşanma aşamasındayım tarih belirlenmedi hamile olduğumu öğrendim
Şiddet-geçimsizlik falan derken bağlar koptu saygılar yok oldu kırgınlıklar oldu ama bitti yani içimdeki sevgi falan ve hamile olduğumu bilmiyor 3ay 1 haftalık olmasına 3 gun kalmış 19 yaşımdan 24 yaşıma kadar zehir geçti kısası
VE dün gece ilk defa onu böyle gördüm çeki düzenli alkolsüz kendinde saygılı Bi şekilde özür dilerim diye yüzükle gelmiş elinde bide gül var
Affetmemem gerektiğini bildiğim için affetmedim
Gitmiyordu gir düşüncem dedim gitti gerginlik falan oldu
VE GEL GELELIM SORUYA SIZ OLASANIZ AFFEDERMIYDINIZ NAPARDINIZ?
Şiddet-geçimsizlik falan derken bağlar koptu saygılar yok oldu kırgınlıklar oldu ama bitti yani içimdeki sevgi falan ve hamile olduğumu bilmiyor 3ay 1 haftalık olmasına 3 gun kalmış 19 yaşımdan 24 yaşıma kadar zehir geçti kısası
VE dün gece ilk defa onu böyle gördüm çeki düzenli alkolsüz kendinde saygılı Bi şekilde özür dilerim diye yüzükle gelmiş elinde bide gül var
Affetmemem gerektiğini bildiğim için affetmedim
Gitmiyordu gir düşüncem dedim gitti gerginlik falan oldu
VE GEL GELELIM SORUYA SIZ OLASANIZ AFFEDERMIYDINIZ NAPARDINIZ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer