Güncellemeler
+1 yıl
Hesap kapanmış bende anlamadım ya kendi kapattı ya da kapandı
Arkadaşlar instagramdan bir kişiyle konuşuyordum ama yani aramızda bir durum vs. olmadı mesajıma da gayet sıcak cevap verdi kalpler vs. Normal sohbet edip fotoğraf attı bana. Sonra baktım profil fotosu yok. Dedim başkasıyla flört edip beni mi engelledi. Başka arkdaşımın hesabından baktım ismi yok. Sonra sesli aradım hesabı kapanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
muhtemelen birçok kıza yazıyordu belkide müstehcen şeyler yazıp p*rno fotoğraflar falan gönderiyordu şikayet üzerine kapatmışlardır.
normal sohbet ediyorduk filmlerden bahsediyorduk sonra bir foto gönderdi normal bir baktım hesap kapanmış birden engeeledi mi diye baktım sonra kapatılan hesaplar aranamaz ibaresi geldi. Çocuk bir anda ortadan sohbet sırasında kayboldu.
yani hesabın kapatılması normal değil. hiçbir şey olmasa bile bir şey olmuş yani. ama iyi şeyler olmamış diye düşünüyorum. muhtemelen bi vukuatı oldu. yani millet bir tek bir kıza yazmıyo ki. bir sürü kızla yazışıyordur kimbilir kimler ne konuşuyor aralarında bilmiyoruz ki :(
aslında asker çocuk uzman çavuş yaşadığım yerde ama çalıştığı bölüm gizlilik içeren bir bölüm yani yüzünü deşifre etmemesi gerekiyor. Bna da atıyordu fotoğrafarını ne bileyim.
hani devletin askerine de güvenemiyorsak yandık
bir yandan da haklısın o sebeple bende çok güvenmemeye tanımaya çalışıyordum. Ama p*rno şeyler paylaştığını düşünmedim. Bilemiyorum
uzman çavuşlar çapkın olur yaa. belkide bir kızla konuşuyodu baktı şüpheli bir şeyler oldu işkillendi hemen kapattı hesabı. uzman çavuş ya da polis falan uzak dur yani. reelde tanışırsan neyse de sosyal medyadan tanışırsan uzak dur.
Ne bileyim olmaz da diyemiyorum ama bana fotoğraf atıp norma sohbet edip sonra o saat içinde bir anda yok olması enteresan.
boş ver boş ver. reel de tanışsan neyse de sosyal medyada askerden polisten uzak dur. gerçekten karakterli olan askerin polisin falan sosyal medyası bir sürü fotoğraf dolu olur hiç anlayamazsın asker mi polis mi falan. çok az fotoğraf varsa ya da çok böyle üniformalı gösterişli fotoğrafları falan varsa ya kız düşürmek için öyle yapıyodur ya da hiç asker polis bile değildir yani sahte üniforma giymiştir o kadar.
hayır yok ama bana anlık fotoğraflar gönderdi üniformayı giyip çekildiğini sanmam. Ykaında bile soyadı yazıyrodu.
başka bir şey var yani benim ulaşmamı istemezse engeller hesabını niye kapatsın. Adını soyadını da biliyorum aratırım.
senin gibi kimbilir kaç kızla konuşuyodu. kızlarda bir de asker zafiyeti var bunlarda onu kullanıyorlar. benim yeğenim var denizci üsteğmen profiline bak anlayamazsın yani öyle olduğunu sıradan bir profil. he ben de onun yerinde olsam bunu kullanırdım yani yalan yok. ama hiç öyle bir şey yapmıyo. bazı arkadaşları da rütbeli onların da hiç o taraklarda bezi yok. yani karakterli olanlar öyle şeyler yapmıyo ama kız düşürmek isteyen çapkınlık yapanlar bu özelliğini sürekli kullanıyo yani
şimdi hemen yaftalamakta kolay bir anda ortadan kayboldu diye belki başka bir şey olabilir. Bakalım ulaşacak mı bir yerlerden dediğin gibiyse anlaşılır zaten. Şimdi bende bilemiyorum net olarak
ortada çok enteresan bir şey yoksa bir insanın instagram hesabı neden kapansın ki? ya ortalama 10 binden fazla takipçisi vardır kıskananlar tarafından saldırı olmuştur ya da bir vukuatı olmuştur yani. başka bir seçenek düşünmek anlamsız bence. çok özür dilerim ama kendini kandırmak gibi bir şey olur bum
Ben zaten temkinli yaklaşıyordum hatta görüştükten sonra bakacaktım ramazandan sonra. ama anlayamadım. işte sohbet esnasında fotoğraf atıp sohbet edip normal şekilde sonra hesabın kapanması pek hayra alemet değil. Ya çalındıiya kapandı hesap ya da bu kendi kayboldu ortalıktan
az takipçili zaten çoğunlukla da ünlü hespalrı takip ediyor ama tabi yani bilemiyorum
bir de sana fotoğrafını göndermiş üstelik fotoğrafsız profil yani öyle mi?
profilsiz değil profilde bir fotoğraf var. Yüzü kapalı bir askeri fotoğraf dedim kim benimle ieltişim kuruyor bir fotoğraf gönderir misin? ATTI birkaç tane. Sonra karşılaştığı kötü oalylar var mı anlatmasını istedim 2 tane intihar olayından bahsetti anlattı. Birde birtakım olaylar yaşanmış fotoğrafla alakası İKK DA olan bir arkdaşı açık vermiş sadece hikaye paylaşabiliyor. Ben bu askerlik emvzusu üzerine çok detaylı sorular sordum asker olduğuna eminim yani.
Ama neden ortadan kayboldu aniden o konuda bir şey diyemem
bir de intihara mı meyilliymiş. napıcan kızım cebinde de silah var her daim yani flört etseniz bile gün gelir seni de vurur kendisini de. verilmiş sadakan varmış.
saçmalama asker olarak hangi kötü olaylara rastladığını sordum anlattı. Nereye baktıklarını görevini vs sordum.
zaten yaşadığım şehirde istersem gider bakarım öyle bir asker var mı?
zaten anlaşılır ilerleyen zamanlarda bana ulaşırsa bir yerlerden anlarım bir durum olamdığını. Ulaşmazsa adını soyadını biliyorum aratırım tekrar. Olmadı gider sorarım belli olmaz.
hımm anladım. belkide geçici olarak kapatmıştır sonra açar tekrar. aklına olumsuz şeyler getir hayatın olağan akışı içerisinde böyle şeyler olmaz. yani normal değil.
evet normal değil. Hatta kendisine dedim ki senin davranışların heves gibi geliyor , böyle deyip farklı şekilde davrananlar oluyor. Hayır heves değil diye böyle kelam etti. Ama sohbet esnasında ortdan kayboldu düşün her gün günaydın mesajı atııp, nasılsın, ne yapıyorsun vs soran kişi. Bir de engellese bulurdum hesabı kapattığı içinde bulamıyorum.
yani filmlerle ilgili mesaj attım, gün içinde asker olduğu için yoğunluğu oluyor diye söyledi bende kendi işlerimle ilgileniyordum. İşte nasılsın, günaydın güzelim gibi mesajlar atıyor gün içinde, işte beğendiğim filmden bir kesit gönderdim. o da bu mesaja cevap verdi bende severim vs diye kendi sevdiği filmlerden bahsetti, fotoğrafını gönderdi bana. işim vardı o an dönmedim. 1 saat sonra baktım ki hesap vs kapatılmış. Kayboldu ortalıktan. İşin garibi her gün konuştuğum kişi , konuşunca da sıcak tavırları oluyordu. Bir an ortadan kaybolunca biri var diye düşündüm. ondan ben ulaşmayayım , açıklama yapmamak için kaçtı herhalde.
o hesapla ilgili tek böyle şeyler yaptığı sen değildin demekki. başkalarıyla da konuşurken bi sıkıntı oldu başına bir şey gelmesin diye tak diye kapattı. annem bütün gün gündüz kuşağı programlarını izliyo milletin başına neler geliyo. yüzbinlerce insan var böyle. belkide seninde başına bir şey gelecekti Allah seni korudu. boş ver takılma bi an önce aklından sil at bu olayı.
belki de aslında şey düşündüm hesabında 1- 2 kız nicki biliyorum sorsam başka hesaptan böyle böyle biri bana mesaj atıyordu sizinle de konuştu mu vs diye
olabilir. sor. ne kaybedersin ki?
Biri var hayatında belki evli yakalanmamak için
aniden 2 saat önce resim gönderdi bana mesajıma da cevap verdi yani sohbet ediyorduk. Ne bileyim anlamadım bir anda oldu engelledi sandım meğer hesap kapatılmış.
sanal ask gıbımı olmustu?
normal sohbet düşün aynı yerde yaşıyoruz. Sabah akşam günaydın nasılsın yazan bir kişi mesajıma da gece normal cevap vermiş sıcak biçimde. Filmlerden konuşuyorduk. Sonra fotoğraf attı bana kendi fotosunu. Ben bu mesajı 1 saat sonra gördüm aniden kapanmış hesap.
belkı baska sebebten olablır ve senle uzunca konusalımmı? :)