Aşk İlişkileri Yakın arkadaşım aslında yakın arkadaşım değilmiş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün onu söz de sevgilim olan adamla yakaladım bana dedigi şeye bakın.. Yakın arkadaşım aslında yakın arkadaşım değilmiş? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kurtlukle bunun alakası ne k4sr seymasi. Aldatıp piskin piskin neler demis anasını satım yakin arkadasn bir de 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Cok zoruma gidiyor ya Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl 2 karskterdizden kurtulmussun. Niye zoruna gidiyor sanslisin erkenden öğrenmişsin. Daha geçte ogrenebilirdin. Az biraz daha realite yüzüne çarpmış. Aile yetmiyormuş gibi sanki Yorumla Soran +1 yıl ++++ Yorumla boynuzluvoyvoda +1 yıl Geçmiş olsun reis Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. ya su kıza 40 tane şeyim olsa birini nasip etmem :D böyle insanlardan kurtulduğun için şanslı hissetmelisin kendını 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dediklerini boş ver sen karına bak. En azından ne tür bir pislik olduğu ortaya çıktı. 2 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir de pişkinliği yüzsüzce kendini savunması bunun bir üst modeli Şeytan 1 0 Yorumla
SevimsizMuhallebi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anladigim kadariyla bu kiza ozel dertlerinide anlatmissin babandan bahsetmis cunku direk seni yarandan vurmus tam bir kasssaqqqmis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En yakınım ben bı daha nasil sevicem nasil güvenecem birisine Yorumla SevimsizMuhallebi +1 yıl Guvenmiceksin artık Yorumla
KaldırınOnuOradan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl oha lan nasıl dayanabildin bu sözlere, yemin ederim tansiyon yükseltir böyle insanlar. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dayandigimi kim soyledi aga az aglamadim Yorumla KaldırınOnuOradan +1 yıl kaç yıllık arkadaşın peki, yaşlarınız kaç? Yorumla Soran +1 yıl Ben 19 o 22 6 yillik arkadasim Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senı s... atmasın dıye kendını feda etmıs atılınca aklına gelır bu yazdıgı umarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnssss🙏🙏🙏 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ülkemde kadınlar arası kıskançlık olayını mesajda görüyorum. 0 0 Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Harbiden @r@spu ç@cuğuymuş yani herşeyi anladım niye ayrımcılık yapıyorsun f@hişeye bak sen 0 0 Yorumla
butikçi374 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl ahaha kürt demekle lfı sokmuş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sana inanmiyorum ya Yorumla butikçi374 +1 yıl inan inan :D Yorumla Soran +1 yıl Pislik Yorumla KaldırınOnuOradan +1 yıl kürtler anasını s1kmiş heralde bu ( @butikçi374 ) kızın ondan böyle kuyruk acısı var Yorumla butikçi374 +1 yıl @KaldırınOnuOradan anneni s. kiyim kürt Yorumla
Karamellimocha_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Okurken kanım dondu bunlar nasıl insan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ☹️☹️ Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Ona da aynısını yapınca gelen pişmanlık hissi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İns 🙏🙏 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. iyi ki ne mal olduğunu öğrenmişsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ++++ Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Naptın lan çocuğa hahsd giydirmis 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaşatiggini yaşamadan ölmez merak etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu kısı erkekmı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu kızı güzel bir dövmelisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saclarini yolacam reis Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasil yakaladın 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Uni kafeteryasinda Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Sohbet ederken? Yorumla Soran +1 yıl Optu kız onu baktim bende mal gibi sonra ssktr olup gittim Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Deseydin benden önce seni skiyor sanirim diye Yorumla Soran +1 yıl 😳 aynisi demem Yorumla Soran +1 yıl Aynisini* Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Cocuk da sağlam degilmis salla gitsin Yorumla Soran +1 yıl Kulakligimi aldi ona uzuluyorum Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Söyle bi yere bıraksın Yorumla Soran +1 yıl Vermez varos Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Sen de onun biseyini verme Yorumla Soran +1 yıl Salagim ben iste Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Bise yaptı mı bari sana Yorumla Soran +1 yıl Yok izin verir miyim Yorumla Batuhan1003 +1 yıl O yuzden diğerine gitmis Yorumla Soran +1 yıl Aydinlanma yasadim Yorumla Batuhan1003 +1 yıl O ne dedi bu duruma Yorumla Soran +1 yıl Orspu cocugu cevap vermiyor ben onu tenhada * miyim Yorumla Soran +1 yıl İste o zaman gorurler icimde ki kürdü Yorumla Batuhan1003 +1 yıl :) tenhada denk getir bence de Yorumla Soran +1 yıl Zaten zargana bisey kolum kadar kilosu tek atarim Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Evet mantıklı, elinden öper:) Yorumla Soran +1 yıl Ayagimi opsun denyo Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Öpsün. Yalvarttur onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kurtlukle bunun alakası ne k4sr seymasi. Aldatıp piskin piskin neler demis anasını satım yakin arkadasn bir de
Cok zoruma gidiyor ya
2 karskterdizden kurtulmussun. Niye zoruna gidiyor sanslisin erkenden öğrenmişsin. Daha geçte ogrenebilirdin. Az biraz daha realite yüzüne çarpmış. Aile yetmiyormuş gibi sanki
++++
Geçmiş olsun reis
ya su kıza 40 tane şeyim olsa birini nasip etmem :D böyle insanlardan kurtulduğun için şanslı hissetmelisin kendını
Dediklerini boş ver sen karına bak. En azından ne tür bir pislik olduğu ortaya çıktı.
Bir de pişkinliği yüzsüzce kendini savunması bunun bir üst modeli Şeytan
Anladigim kadariyla bu kiza ozel dertlerinide anlatmissin babandan bahsetmis cunku direk seni yarandan vurmus tam bir kasssaqqqmis
En yakınım ben bı daha nasil sevicem nasil güvenecem birisine
Guvenmiceksin artık
oha lan nasıl dayanabildin bu sözlere, yemin ederim tansiyon yükseltir böyle insanlar.
Dayandigimi kim soyledi aga az aglamadim
kaç yıllık arkadaşın peki, yaşlarınız kaç?
Ben 19 o 22 6 yillik arkadasim
Senı s... atmasın dıye kendını feda etmıs atılınca aklına gelır bu yazdıgı umarım
İnssss🙏🙏🙏
Ülkemde kadınlar arası kıskançlık olayını mesajda görüyorum.
Harbiden @r@spu ç@cuğuymuş yani herşeyi anladım niye ayrımcılık yapıyorsun f@hişeye bak sen
Ne bicim insanlar varya
ahaha kürt demekle lfı sokmuş
Sana inanmiyorum ya
inan inan :D
Pislik
kürtler anasını s1kmiş heralde bu ( @butikçi374 ) kızın ondan böyle kuyruk acısı var
@KaldırınOnuOradan anneni s. kiyim kürt
Okurken kanım dondu bunlar nasıl insan
☹️☹️
Ona da aynısını yapınca gelen pişmanlık hissi
İns 🙏🙏
iyi ki ne mal olduğunu öğrenmişsin
++++
Ne kadar ırkçı bir söylem. Yazık
Naptın lan çocuğa hahsd giydirmis
Yaşatiggini yaşamadan ölmez merak etme
bu kısı erkekmı?
Hayir kiz