Selammmlar
çoksel bir Soruyla geldim 💁♀️
Sokakta hanımefendi/efendi, mutfakta aşçı, yatakta kaplan/leopar.. Bir özelliği elemek zorunda kalsan hangisi giderdi¿

#sosyetic
Selammmlar
çoksel bir Soruyla geldim 💁♀️
Sokakta hanımefendi/efendi, mutfakta aşçı, yatakta kaplan/leopar.. Bir özelliği elemek zorunda kalsan hangisi giderdi¿

#sosyetic
Ben bu tür saçma şeylere katılmıyorum hata çok itici bir söylem. yani ben yemek yemek için evlenmiyorum ki. karaktere bakıyorum aynı şekilde yatak düşünsem sadece FB bulurum zaten. benim için bir kadının karakteri kişiliği daha ön planda oluyor zaten. diğerleri sadece artı bir özellik olur benim için. elemek zorunda kalsam hanım efendi seçerim
Öncelikle sokakta hanımefendi olmak neyin, kimin diretmesi? Ben kendimi bağzılarının tanımlamasıyla hanımefendi olarak görmüyorum mesela öyle de olmak gibi bi çabam yok. Şöyle ne yaparsam hanımefendi olmam mesela ? Canım nasıl isterse öyle olurum , öyle davranırım.
Mutfak ve yatak benim için önemli alanlar ayrıca buralarda da canım nasıl isterse öyle olurum.
Sorunuzu iğrenç bi şekilde mahvettim farkındayım ama birilerinin oluşturduğu kalıplara uymak zorunda olmak benim hiç hoşuma gitmiyor.
Saygılar, sevgiler 😃
mutfakta aşçı olmasını eleyebilirim... artık yemekler bana kaldı.. ne demişler "kadının kalbine giden yol sevgilisinin iyi bir aşçı olmasından ve yatakta iyi bir aygır olmasından geçer" 😁 tabi bunu ben uydurdum ama teorik eşleşme ve adaleti de sağladım gibi 😉
Soru baya zormuş tebrik ediyorum 🙂
mecburen mutfakta aşçıyı eliyorum, artık bir şekilde idare etmek zorundayız o konuda, yavaş yavaş öğrenir, ben de yaparım, dışardan söyleriz falan 😂 diğerleri olmazsa olmaz ama.
☺️✌️
Cevap
67Cevap
Hanımefendi kısmını elerim. Kalanlar mühim unsurlar
😌👌 işte bu
Hepsi beni ben yapan şeyler, hadi hanımefendi kişiliğimden ödün vereyim 🌝
Yemekten feragat edebiliriz gerçi bazı erkekler yemek konusunda bayağı iyi 😂 eski erkek arkadaşım kova burcuydu. Kova burclsri seviyor sanırım murfakla ilgilenmeyi aşırı seviyordu ve guzel de yapıyordu 😂
Kova burçları öyle sanırım :D
Hepsini istiyorum ben. Karakterim gereği tavizsizim 😎
Çok zor bir soru ama bu 😂🙈
aşçılık sonradan geliştirilebilir ama diğerleri sonradan olmuyor pek. Aşçılığı çıkarırdım. 😝
Süpermario olabilirdi
O erkek yalnız
Paralel evrende kadındır bilmiyoruz değil mi 😂
Hayır bıyığı var 🙄
Ağdacı yoktur belki o evrende inatlaşıyor ya 🤪
O bıyıklara ağda olmaz, ustura gerek
Peki peki sen kazandın başka evrende de kadın Mario yok.
Evet :D yok
Yokta kanka soruna göre seçenekleri elersem geriye böyle bir kız kalıyor napim Mario gibi tamir yapar 🤪
Hepsini elemiyoruz hacı, bir tanesini eleyecek olsak diyoruz. Bence uzatmamalısın :D
Kanka elemek istiyorum sevdiğim Mario olsun bir kerecik nolmuş bıyık takmışsa özledim zaten Mario oynamayı da
özdeyiş değişmiş 😅 yatakta o.. rop su gibi değilmiydi
Küfüre karşıyız hacıt
ben seviyorum yaw 😲 anlamda bir doygunluk, tereddüte düşermeyen bir netlik kazandırıyor ama dilde temizlik iyidir, sizin gibi olamıyorum ama 🙄
Leopar olmasada olur , ben aslanım zaten 🤪🤪 yani aslan burcu
Kaplan, aslan, kedicik hdjs 😃 boşluğu doldurunuz
Sokakta hanımefendi olamaz o yüzden onu eleyeyim 😀
Al işte nasıl da biliyorum yazacağı görüşü 🌸
Kafa aynı çalışıyor. 😂
Konuşmuştuk bunu uzun uzun 😅
Yatakta leoparı elerdim Bu soruyu kendi yaratıcığınla sorduysan helal Güzel soru
Eyvallah boavis
Mutfakta becerikliyimdir aslında partnerimi mutfağa sokmasam bile olur.
her şey ben hazırlayabilirim büyük bir zevkle yapıyorum.
Mutfaktaki her şeyi yemek yapmayı çok seviyorum O yüzden rahatlıkla eleyebileceğim bir şey var yani mutfak
Hepsi de olmazsa olmaz olmuşken hepsi oluversin dimi😄
Olmaz birini eleyelim 😅
Ayrılır 😅
Sokakta hanımefendi olmak pek işe yaramıyor maalesef onu seçerdim eleyebilseydim 😅
Aynen ben de ya :D
Sokakta efendi elensin. Geri kalanı hepsi bana lazım. 😄
Haha ben de ben de
Biliyorum 🤣😂 Sen ve ben 😈
☺️👌 perfect
Bence de 😉
Ben obur adamım mutfak önemli; sokakta fingir fingir kadınla da yapamam başım dertten kurtulmaz, yatağı eleyelim bence. O kısmı ZırhıPaslı halleder ;))
Benim hayalimdeki kadını tarif ettin...
Dışarda hanımefendi
Evde aşçı
Yatakta leopar
Bunlardan birini eledikten sonra o kadının Benim için kıymeti kalmıyor😎
Olmuşken tam olsun hayali bile güzel 😍🤩 Nescafe bile üçü bir arada. Ɓöyle bir kadına sahip bir erkek iş çıkışı yolda bile oyalanmak ve o kadını el üstünde tutar😋
Sokakta hanımefendi olmasın ağır abi olup milletten haraç kessin gerekirse diğerlerine dokunmasın 😂😂
Erkeklerin önlerindeki organı doyur gerisi teferruat.. Mideleri boş kalsa da olur.. buna dayanırlar..
Nekadar doğru kiz
Ardıç yorumumun altı gayet dolu.. bana göre sen ilk önce insanları düzgün bir üslupla eleştirmeyi öğren.. o olgunluk kertesine geldikten sonra konuşalım olur mu !
Sokakta hanımefendiyi eliyorum 😄
Aferin kardo😃
Agzında cakır cakır kaşar bi yenge mxmxmxmccööc
Cakır cakır sakız*
Hiç biri gitmez çünkü @uzatmaisterseen sen başkasın çok güzelsin ve çok seviyorum seni
Sokakta hanımefendi ile mutfakta aşçı arasında kaldım..
Mutfakta aşcı olmasına gerek yok zaten yemeği dert eden birisi değilim 😀
Hiç birini her konuda hatta daha da fazlasında iyiyim ki.. eleyecegim hiç bir şık Yok :)
Hemen gel 😊
Mutfak rafına boyu yetmeyen kedi kadınlar.. asi ve yatakta ele avuca sığmayan ruhları..
Bir biranın ardındam gelen gülüşleri.. eleme yok olanı severim.
Hatun çıktı leopar diyeceğim birini arıyorum ama nerde🥴☹️
Sokakta hanımefendi'yi çıkaralım diğerleri mühim..🤭
Sokakta hanımefendi gibim olmasın lütfen ahaha
Sokakta hanımefendi olma özelliğini elerdim, diğer ikisi önemli
Sokakta hanımefendi olmasına gerek yok serseri olsa da olur
sokakta hanımefendi, salonda sosyolog, mutfakta muhteşem bir ahçı, yatakta fa*şe
tercihim hepsi ve bunu sadece bir kadın bünyesinde taşır Terazi kadını, diğerleri için4 ayrı kaıdn gerekiyor
Sokaktakiler çokta umrumda değiller bu yüzden onu elerdim.
Kaplanı/leoparı elerim. 😊 Daha farklı olabilir
🙊
ben boğa burcuyum yemek önemli. o yüzden sokakta hanımefendi elendi.
Mutfağı eliyorum , dışarıdan da yiyebilirim 🙃
Mutfağı ben hallederim, isterse de öğretirim. Diğer ikisini öğretemem.
Mutfakta aşçıyı elerdim. Çünkü ben daha çok seviyorum yemek yapmayı:)
Mutfakta iyi bir aşçı olup leoparını beslesin hanımefendi olmasa da olur
Mutfakta aşçı olmasın
Mutfakta aşçı eleyebilirim ben yaparım yemek dediğin nedir.
mutfakta aşçıyı ele gitsin, artık internetten bakarak bile bir şeyler ortaya çıkarabiliyor yani, her şey öğrenilmiş bir şekilde olmak zorunda değil, bir yerlerden bakıp da yapılabilir
Yatakta leopar olmasa da olur
Zaten ilk gecede pert olacak
Sokakta hanımefendi şıkkı elenebilir 😂
Aferin be :D
Çok mantıklısın :D
Ricalar 😅
Mutfakta aşçı özelliğini eleyelim 😄
Hani kalbe mide yol baraj sjjs
Kalbe giden yolu mideden dolandırıp aşağı indirdik 😄
bu soru baya zor oldu be :D :D
No no :D hanımefendi olmamız gerekmiyor öyle her yerde
Elendi gitti
Bir çılgınlık yapıp hepsini elemek istiyorum. 🐍
Çok çılgınca oldu :D
Sanirim erkeklere yonelik soru oldu
Aslında biraz çevirirsek soruyu 😃 açıklamada yazdığım gibi veya sen kendinde hangi özelliği elerdin
Virgülleri elerdim 🥲
Haha olmuyor o :D
Evde zengin sokakta zengin yatakta Zengin bayan olabilir 😁😁😁😁
sqrim leoparı eksik olsun ben zaten iliğine kadar sqrim gerek yok bence
Mutfakta aşçı olmasam da olur bence
Yemeği dışardan söyleriz. Aşçıyı eledim. 😂
Leoparo eleyeyim
Hanımefendi kişiliğime veda ederim.
mutfakta aşçı ssss
Sokakta hanfendi eledim
yatakda leoparı elerdim ben şahsen
Mutfakta aşçı sjsjsjsjmz