Kızlar, benim bir is arkadasim var ve ayrica uzaktan akrabamiz. Bir kac kere arabada aksamlari takildik ictik sohbet ettik. Bayan benden 10 yas buyuk. Ben evliyim o bosanmis. Ne zaman aksam gezelim desem kirmadi beni. Benim cok hosuma gidiyor ama acilirsam onu kaybetmekten korkuyorum. Sizce bana karsi birseyler hissediyomudur? Onu urkutmeden nasil yoklarim ya da nasil acilabilirim. Lutfen yardim edin ne yapmam lazim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bulaşma derim sonu iki ucu b*klu değnek olur yuva yıkmaya kadar gider
Bana hainlik yapacagini dusunmuyorum ama tek korkum ya kaybedersem
Böyle düşünüyorsan ailenden vazgeçmişsin demek ne diyim
Kadin bende takintilik yapti. uzun zamandir taniyorum. ayarlar elimde tutarim diye dusunuyorum. Sonucta onunda ihtiyaci var bir erkege. Bilmem yanlismi dusunuyorum
Evdekinin erkege ihtiyacı yok mu oda insan degil mi sözde kocasısın bide eve degil dışarı bakıyorsun oda iyi evdeki nasıl olsa cepte demi
Adalet dagıt demedik akıl ver dedik. Sende bizi yargılamadığın kaldı
Senin gibi ne olduğu belirsiz tiplere ne akıl verecem Allah ıslah etsin başka bişey demem
Men dakka dukka
Çalma kapını çalarlar kapını unutma bunu
Evliysen işin ne anlayamadım. Boşanacak mısın
Hayir. Dostum olsun istiyorum
Dostun olsun istiyorsun da açılarak ne olacak onu anlayamamıştım. Sevgili olmak istiyorsun diye anladım
Akil ver dostum zaman daraliyor
Evli olmadığını söylüyorsan evli değilsen daha fazla birlikte zaman geçirmeye çalışıp zamanla ilgili olduğunu belli etmen lazim
Ürkütmemek için belki şakayla karışık bahsini açıp tamamen şaka olmadığını belli eder bir şekilde gözünde gözükürsen muhtemelen arkadaşlığınızı sorgular
Yani sakayla karisik birseyler soyle diyorsun. Sonra birak o dusunsun diyorsun. Mantikli bende oyle birseyler yapmak istiyorum. Yani direk soyledigimde tepki cekmektense yavas yavas sakayla karisik olmasi en azindan riskleri azaltiyor. Isler sarpa saracak gibi olursa en azindan saka yapiyor der siyrilirim. Diye dusunuyorum 🙂
Kesinlikle. Ama tamamen şaka olduğu da belli olmamalı bi düşündürtmeli. Eğer yanlış anlarsa da iyi anlaşınca mizacın da bana yakın sandım gerçekten böyle düşündün mü diyr içten bir kahkahayla durumu kurtarabilirsin belki. Ama evliysen hiç o işlere girişme knk hoş değil
Ben değilsin sanıyordum. Şimdi yorumlarda okudum. Kadını ayarlaman değil bu huyunu değiştirmen lazım. Birkaç saatlik zevk için böyle şeyler yapmaya değmez kaldı ki eşin de varmış. O kadın istese zaten her şekilde kendini tatmin edecek insan bulur. Ben açılmak dediğinde hoşlanmak sanmıştım sen ikinizin de işi görülsün diyormuşsun. Değişemeyecek bir huy değil. Kendindeki eksik bu özellik üstüne odaklan
Senden büyükmüş işin zor
Neden dostum? Bayanlarin ilgisini cekmezmi genc erkekler? Birde dul bir kadinsa
İşte üzülmekten korkar da sen ciddi gözle bakacak mısın yoksa dul kadın umut verme
Arada sirada isimizi goruruz diye dusunuyorum. Sonucta ilerde oda birini bulamazsa en azindan tatmin etmis olurum. Oda benim isimi gorur arada sirada
Ama nasil acilabilirim bilmiyorum. Ya direk soylemem lazim ama kaybedersem peki. ya da dans falan ederken bir iki hamleyle sarilip tepkilerini inceleyerekmi yaklassam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!