Bundan yıllar önce örgütle bağı olan biriyle ciddi bir ilişki ya da evlilik düşünülür mü?

Bahsettiğim kişi bundan yaklaşık 20 yıl önce terör örgütü üyeliği ve örgütün üniversitedeki ayağıyla bağı olduğu için hapis cezası alıyor ve Almanya’ya iltica ediyor. Bu sebepten de Türkiye’ye gelemiyor. Şu an halen görüştüğüm biri ve baktığımda siyasetle ilgili pek bir şey söylemiyor sadece Türkiye’nin çok kötü durumda olduğunu ve benim de burada yaşamayı hak etmediğimi, Almanya’ya ya da başka bir Avrupa ülkesine gelip orada yaşamaya layık olduğumu söylüyor. Arada kendiyle ilgili bir şeyler sorduğumda kaçamak cevaplar veriyor. Korkum halen bu örgütle bağı olması. Sonuçta Almanya’da bu örgütün üyesi olan ve propagandasını yapan çok insan var. Sizce bu kişinin halen o örgütle bağı var mıdır ve böyle biriyle gerçekten Avrupa’da bir hayat, düzen kurulur mu? Kendisi şu güne kadar aşık olduğum ve bana ciddi bir ilişkiyi düşündüren tek insan ama yanlış bir karar almaktan da korkuyorum gelecek için. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Bundan yıllar önce örgütle bağı olan biriyle ciddi bir ilişki ya da evlilik düşünülür mü?