Ben inşallah onu istemedigimi dusunsun istiyorum. Umut verip hakkina girmek istemiyorum Ne yapmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıza göre değışır ben hoşlanınca göz göze gelince utanırım
Bende merak ediyom onu ya kızlar zor biraz
Bu masumca mi?
Sen kızlardanmı hoşlanıyosun?
Nasıl baktığna gore degisir ben mesela 1 sene boyunca mavi gözlü bi kızla bakışmıştım 😂 ama arkadaş olduk en son işte
Tabiki hayir sadece erkek kafasini anlamak istiyorum
Hee tamam ozaman 😂
Evet hoşlanıyodur ozaman bak bende bazen kızla goz goz geliyodum utaniyodu kız cok sevimli oluyo o an ve bidaha düşüyoruz 😂 hoşlanıyodur buyuk ihtimalle bizde utanıyoruz bazen 😂
Ne dusunuyorsunuz o an?
Biçok sey yani anlatılmaz orası mesela çok guzel kız gözlri cok guzel cok tatlı yani milyonlarca sey dusunulur i duyguyla
Utandigini nasil anliyorsu? Sadece gozunu cekince mi?
Utanma ve hafif bi mimikleri oluyo o an bilirsin işte azck gulumseme gibi veya bi anda gözü kacirmak gibi
Peki ne yaparsa istemiyor dersin?
Ya surekli goz goze gelmeye calismamak bazen gelirsede somurtmak felan gibi bak enerjim düştü Şu an düşünmesi bile enerji dusuruyo ve hic umursamamak
Ben onun oldugunu farkedimce yuzune bile bakmadan onume donmustum. Ne dusunurdun sen olsaydin?
Ya o anınıza ortama felan bagli bi durum ve o anki tavrina mesela utandigindanda dönmüş olabilirsin sevmedigndende anlasirir o an zaten
Sirada arkaya bakarken o girdi onu fakedince onume dondum hemen vucudunda tanidim. nasil anlasilir istemedigim lutfen soyle?
Şunu anliym oyle yardimci oliym ozaman 😂
İstiyomusun istemiyomusun?
Istemiyorum inşallah
Cocuga uzldm ama senin kararın
Bakma ona ve gulmemeye calis somurt demiyormda normal davran alakasız davran ve o ortama girince bi anda reaksiyon gosterme hoslaniyo diye dusnur ne yapiyosan o işte devam et umursama işte yokmuş gibi
Benim mizacim sert zaten gecende kapidan giryorken bana bakarken yakaldim tlfda bir sey okuyordum kafami kaldirdim 1 sn onu gorunce hemen gozumu tlf geri cevirdim. Zaten herkes ters ters bakiyorum. Yeterli mi?
Tamam yeterli ama o an ona gorunce bi anda degistirme gorus alanini normalde nasilsan oyle mesela telefonla ugrasirken kafani kaldir gordn ya normal bi sekilde telefonla geri ugras
Konuyla alakasız pozitif olmaya çalış ya zevkli bak 😂
Aynen onu yaptim tlfdan bir sey okuyordun kafami kaldirdim onu gordum geri indirdim. Ya utangac degilde onu istemedigimi dusunsun diye ne yapsam?
Ters ters baksam herkese oyle bakiyorum anlamaz.
Ya bana birisi ters ters bakinca komik geliyo bak okurken bile bi gülumseme geldi paodpadlwksos
Sen umursama normal davran bi sıkıntı olmaz zaten gelip bisey dersede niyetini belli edersn
Peki kiz sana teklif ettiginde ne dedi?
Benmi ne dedim karsimdakimi ne dedi?
Kiz ne dedi?
Ya bizimki çok garipti orayi boş ver 😂😂
Şeydi bak bakıştik bakıştık en son sohbet etmeye basladk cunku birbirimizi tanıyoduk ayni sınıftaydık tam oldu olucak derken korona basladi 1 haftalik tatil diye sonra 1 sene sürdü işte 😐
Masum kiz nasildir sence?
Bilmiyorum bi ara sevgilisi var diye duymuştum o kadar zaten birbirimizden koptuk ordan sonra
Peki uzaktan erkeklerin hoslanma belirtisi ne?
Kişiye gore degisir arkadaşlariyla felan sana bakar sana bakarak konuşur felan
Ama ben yuzune bakmiyorum ki nasil anlicam?
Ya sen bakma yuzune zaten umut verme cocuga 😂
Sen umursama onu yeter
Ne yaparsam umutlanir?
Bakarsan ona bakip gulersen ilgi gosterirsen
Peki ne yaparsam cesaret edip benle konusur?
Gittin mi?
Ya niye gittin
Geldm ya iftar oluyodu 😂
Gozlerine bak hafif hafif gül yeterli olucaktr
Ya beni de gorunce siniftan kosaram cikti hoslaniyor mu sence?
Sizin yaşlar kac ya 😂