instagramdan biri benimle görüşmek istedi ama ben kabul etmedim. arkadaşça karşı tarftan beklentini merak ediyorum dedi. bende ban değer versin sevsin seveyim dedim bir kaç şey daha söyledim bide evi olsa fena olmaz dedim. ev istiyorsun da karşıığında sen ne verebileceksin de böyle bişey istiyorsun gibi bir karşılık verdi.
ben zengin biri aramıyorum fabrikada çalışsın çalışkan bşrş olsun ama evi olursa çok daha güzel olur çünkü biz hep kirada yaşadık hala da yaşıyoruz ve sıkıntılarını çok fazla çektik. ben çalışmaya başladığım ilk maaştan beri kirayı ödüyorum buda sorun değil ama kendi evin değil. istediğin yapamıyorsun sürekli bişey olduğunda diken üstündesin. zamlar zaten maşallahı var. bende rahat etmek isterim. ben şimdiden ciddi bir ilişkim olmadığı halde ileride almam gerekn çeyiz hazırlıklarımı bile yapıyorum. model eskirmiş falan bakmıyorum çünkü para kenarıya konulmuyor gidiyor en azından üç beş eksiklerimi alıp koyuyorum. karşımdakinden de bekletim böyle bişey aslında ama evleneeğin kişinin durumunun iyi olmasını istemek yanlış mı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer