Merhaba
Şu an 1 buçuk yıldır birlekte olduğum partnerim var. Adı A olsun
Bundan 1 yıl önce A benden ayrılmıştı. O ayrıldıktan 3 gün sonra ben hayatıma başkasını aldım ve çıkmaya başladım. Onun adıda B olsun. Ama B kişisinden de 3 gün sonra ayrılmak zorunda kaldım. Ayrıldığım bu kadın (B) beni kafasına taktı ve her akşam aramaya başladı geri dönmek için ama ben kabul etmedim. Ben kabul etmedikçe B daha çok hırslanıp beni takıntı yaptı. Daha sonra ben A ile tekrar ilişkiye başladım ama arada B nin olduğunu söyleyemedim. Bugüne kadar B beni hep aradı ve şansını denedi ama hiç prim vermedim çünkü A ile ilişkim ciddileşti nişanlanmaya kadar geldi. Birkaç gün önce ben A ile bilrlikteyken B aradı ve A bunu gördü. Bende gerçeği söyledim. Bana inanmadı ve B ile konuşmaya gitti. B de ona yarısı doğru yarısı yanlış bir sürü şey söyledi. Sanki B ilede ilişkim varmış gibi ve hatta B ile düzenli olarak seks yapıyormuşum gibi yalanlar söyledi. A bunları duyunca ne kadar gerçeğin bu olmadığını anlatsamda bana inanmadı ve benden ayrıldı. Beni aldatan adam ilan ettiler.
Sizce ben aldattım mı nerede yanlış yaptım?
Bundan sonra nasıl davranmamı önerirsiniz? A ile ilişkimi kazanmaya mı çalışayım yoksa bana hiç inanmayan bu kişiyi bu yüzden hiç aramamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet aldattın ayrıldıktan 3 gün sonra ne demek aga çok beklemişsin 5 dk ya indir sonra her tartışmada araya birini katarsın. Ben olsam koyar yani güvenmem sana
harbiden yani ayrıldıktan sonra bile olsa demekki yedekte bekletiyordun derim
Kanka biri benden ayrılırsa yas tutmam duruma göre.. O an denk geldi başladım
İyi şimdi artırıldı ya yarın umarım birine denk gelir ve başlar tepkini çok merak ediyorum
İyide kimin ayrıldığı çok önemli.. O benden ayrılmışsa benim başkasını bulmam normal..
Ben ayrılıp sonra başkasını bulsam dediğin doğru
Ayrılık sebebin ne idi knk
kız bundan ayrılmış
tamam Allah için mi ayrıldı kız onu merak ediyorum
Ki ayrılan kızsa bile hızlı bir hareket 3 günde nasıl hayatına birini alıyon o da ayrı bir kolaylık
Hayatına bensiz devam etmek istediğini söyledi.. Zaten kız İstanbul'da çalışıyor. Bursadan gidip geliyor
Knk bunun karşılığı yeni birini bulmak değil ikinizinki de ayrı suçlar onla bunu denk tutamazsın
Abi düşünsene kız senden ayrılıyor. O dakika ne zaman döneceğini.. dönecek mi dönmicek mi bilmiyorsun.. Şans karşına biri çıkıveriyor sende deniyorsun.. Ben Anın bana döneceğini bilsem hiç başlamazdım ki..
Bil veya bilme konu kızın sana dönmesini bilmek bilmemek değil konu kimin ayrıldığıda değil kardeşim hiç mi sevmedin be sevginin hatrı yokmu o konu işte
Evet işte asıl konu o.. Çok sevdim ben.. Ve onun da beni sevdiğini sandım.. Hayatıma devam etmek istiyorum diye ayrıldı benden... Neden düşüneyim ki artık
Ben bu sevgiyi yemedim onunda yiyeceğini sanmam şimdi git konuş bari madem istiyorsun bu sefer bı çaba göster
Düpedüz ihanettir senin bu yaptığın
Neden kanka
Konuşmaya devam etmişsin hayatında A kişisi varken B kişisi ile, B kişisine ciddi bir ilişkin olduğunu söylemek yerine seni aramasını sağlamışsın, neden engellemedin ki onu?
Kanka engelledim.. Kadın benim işyerime kadar geliyordu.. Ve ciddi bir ilişkim olduğunuda söyledim.. Engellediğimde işyerime geliyordu gelmesin diye açık tuttum..
Hatalı olan sensin bence bunu A kişisine anlatmalısın
Hatalıyım evet ama aldatma mı bu
Kesinlikle aldatmadır sonuçta kız seni arıyor ve bir şekilde iletişimdesiniz? Empati yap sen ne düşünürsün
Empati yaptığımda aldatma değil diyorum çünkü o bana aynısını yapsa sonuçta kurtulmaya çalıştığı biri ama bana cesaret edip söyleyememiş. Söylememesi hata ama aldattı demezdim
Bunu sen yaptığın için sana normal bir durummuş gibi gelmesi normal ama sana yapılsaydı şayet o yüzden anormal olurdu ve ihanet sayardın emin ol
Evet sinirlerim çok bozulurdu kanka.. Ben zaten hata yaptığımı kabul ediyorum.. En azından söylemeliydim ona.. Ama iş aldatma olunca o durum farklı sanki.. Hani gizli gizli fckbuddy yapmalar metres tutmalar buluşmalar flörtler aldatmadır ama benim durum biraz farklı
B kişisi bunun aksini söylemiş A kişisine ama seninle beraber olup cinsel ilişkiye girdiğinizi, onunla yattığını vs, A kişisinin güveni altüst olmuş bunu ona nasıl açıklayacaksın ki? Sen her ne kadar yapmadım onunla birlikte olup yatmadım desen de bunu anlatamazsın artık tek bir yolu var oda B kişisini İnka edip A kişine tüm doğruları bütün çıplaklığı ile söylemesi olacak bunu da nasıl başarırsın bilemiyorum tabi
Kanka bu durumda ortaya güven giriyor.. Ben hiç hata yapmamış ve bir kadın tarafından iftiraya uğruyorda olabilirdim.. Kaldı ki kendiside aynı iftiraya uğrayabilir.. Herkes iftiraya uğrayabilir.. Somut mesaj resim ya da günlük hayatta bir durumla yakalamadıkça birisinin aldattığını söylemek doğru değil bence.. Kişi güvendiği ve sevdiği kadar sevgilisinin yanındadır.
O zaman bu durumda sen sevmemişsin nitekim A kişisinden ayrıldıktan 3 gün sonra B kişisi ile çıkmaya başlamışsın
Haksızlığa ugradığımı düşündüm.. Ben onu bu kadar severken onun ayrılması.. Hemde boş beleş nedenle.. Hatta başkası mı var acaba diye bile düşündüm.. Arkadaşlarımla dertleştim.. B ile sevmesemde denedim.. Belki hem A yı unutacaktım hemde aradığım kişi belki B olacaktı.. İnsan terkedilince dengeyi kaybediyor kanka.. Hata yapabiliyor.. Beni terkeden kişinin terketmeden önce bunları hesaplaması gerekirdi.. Ben bir kişiyi terkediyorsam o andan itibaren herşeyi yapabileceğini göze almışımdır
A kişisine de karşı bu kadar suçlayıcı açıklama yapıyorsan ya da yapmışsan geçmiş olsun özrün kabahatinden büyük demektir
Hiç kabahatı yok mu sence? Hayal kur şimdi.. Sen bir kızdan ayrılıyorsun.. Geri dönmemek üzere.. Sen ayrıldıktan sonra ne yaptığı önemli mi?
Senin sevmeyip ayrıldığın kişinin ayrıldıktan sonra bile sana sadık kalmasını istiyorsun.. Bu adil olmaz..
Bir kişi ile ayrıldıktan sonra özgür olabilirsin ama bu demek değildir ki hemen 2-3 gün sonra gidip başkası ile sevgili olasın bu herşeyden önce hem hayatından çıkan kişiyi zerre kadar sevmediğini hemde onunla yaşadığın geçirdiğin onca zamana anıya yaşanmışlıklara saygının olmadığını gösterir bir kişi bir başka kişiden ayrıldığı zaman en az 6 ay kadar yalnız kalıp kendisine gelmesi lazım bazıları için bu süre 2 yıla kadar uzar bu süreç insanın kendisine gelmesini sağlamak içindir hayatından çıkan kişiden bir umut beklediğin için değil ama şimdi sen buna da itiraz edersin en azından benim fikrim bu ki genelin düşüncesi de bu yöndedir. O yüzden sen 3. Gün başka bir hatunla çıkmaya başlamışsın bu da A kişisini zerre sevmediğini gösterir sen ne dersen de bu böyledir umarım anlatabilmişimdir.
Evet anladım.. Zaten bunu kabul ediyorum.. Sevmediğim için değil ama terkedilmenin getirdiği ayrılık acısından kaçma için yaptım o hatayı.. İkincisi, kaçırdığın nokta şu kanka; Mesela sevgililer bir araya gelir ve ayrılma kararı alırlar ve şöyle davranılır bu durumda.. Yaşadığımız anılara saygı olsun bir süre ilişkimiz olmasın..
Ama bende ki durum farklı.. Birincisi ben ayrılıp 3 gün sonra başkasını bulmadım ben terkedildikten sonra buldum..
İkincisi benimle yüz yüze oturup konuşupta benden ayrılmadı mesajla ayrıldı. Buda asıl onun beni tam sevmediğini gösterir ki beni sevmeyen kişinin benden ayrılığına saygı duymamın beklenmesi tuhaf olur.
Diğer yandan çoğu benim gibi davranır eğer terkedilirse kanka.. Terkedilmek kolay bir durum değil.. İnsan şok oluyor.. Acı içinde kalakalıyor.. Ortada da doğru düzgün neden olmayıncada başkası mı var acaba gibi düşünebiliyor o psikolojide..
Dediğim gibi saygı dolu bir ayrılma sürecine yapılması gereken şey senin dediği ama benim durum farklı
İtiraz edeceğini biliyordum ama öne sürdüğün mazeretler benim gözümde geçerliliği olan şeyler değil maalesef herşeyden önce insan yaşanmışlıklara da mı saygı duymaz ya aşk sevgi öyle sıradan bir duygu mu yoksa ben mi kutsal bellemişim aşkı sevgiyi !
Aşk sevgi kutsalda, aşk ve sevgiye saygı ve değer karşılıklı olmalı
O halde A kişisini geri döndürme çaban neden eğer aşkın ve sevgin karşılıklı değil ise?
Tekrar denemeye başladıktan sonra 1 yıl geçti kanka.. Bu süre içerisinde çok şey yaşadık ve birbirimizi artık seviyoruz.. Belki bu drama 1 sene önce olsa bu kadar olmazdı ama şu an her şey farklı
Ne diyeyim ki umarım çözersin, ilk defa bir soruya bu kadar görüş yazdım 😀
Teşekkürler ben dersimi aldım aynı hatayı yapmam tekrar.. Güzel konuşmaydı teşekkürler
B ben miyim die düşündüm 😂
Nerede yaşadığını söyle
Ben Bursadayım
Of saçmalama 🙄 ben de taktım da birine ilişkim olmadı 😒
Aaaa nasıl oldu anlatsana
Kele yok ne anlatacam
Sen nerelisin
Seni hiç alakadar etmez 😒 adın ne 🙄
Burak
😏 Bağne
Bağne mi? O ne demek?
Bana ne