Bu aldatmak mı?

Merhaba

Şu an 1 buçuk yıldır birlekte olduğum partnerim var. Adı A olsun

Bundan 1 yıl önce A benden ayrılmıştı. O ayrıldıktan 3 gün sonra ben hayatıma başkasını aldım ve çıkmaya başladım. Onun adıda B olsun. Ama B kişisinden de 3 gün sonra ayrılmak zorunda kaldım. Ayrıldığım bu kadın (B) beni kafasına taktı ve her akşam aramaya başladı geri dönmek için ama ben kabul etmedim. Ben kabul etmedikçe B daha çok hırslanıp beni takıntı yaptı. Daha sonra ben A ile tekrar ilişkiye başladım ama arada B nin olduğunu söyleyemedim. Bugüne kadar B beni hep aradı ve şansını denedi ama hiç prim vermedim çünkü A ile ilişkim ciddileşti nişanlanmaya kadar geldi. Birkaç gün önce ben A ile bilrlikteyken B aradı ve A bunu gördü. Bende gerçeği söyledim. Bana inanmadı ve B ile konuşmaya gitti. B de ona yarısı doğru yarısı yanlış bir sürü şey söyledi. Sanki B ilede ilişkim varmış gibi ve hatta B ile düzenli olarak seks yapıyormuşum gibi yalanlar söyledi. A bunları duyunca ne kadar gerçeğin bu olmadığını anlatsamda bana inanmadı ve benden ayrıldı. Beni aldatan adam ilan ettiler.

Sizce ben aldattım mı nerede yanlış yaptım?

Bundan sonra nasıl davranmamı önerirsiniz? A ile ilişkimi kazanmaya mı çalışayım yoksa bana hiç inanmayan bu kişiyi bu yüzden hiç aramamalı mıyım?

Bu aldatmak mı?