biri var konuştuğum pubg den denk geldik tanışalı 5 saat oldu hemen bi sevdalı yapmak istedi hemen bi buluşalım numara instagram baskısı o kadar hızlı ki hızına yetişilmiyo konuşmaları sakin kendinden emin ama o kadar aldatıldım kandırıldım ki doğruysa bile inanmıyorum o anlatıyo ama bana sanki masal hikaye gibi geliyo korkuyorum yeniden ümitlenirim kalırım öylece diye ben diyorum bi dur bismillah yavaş 6 yıllık ilişkiden çıkmış 2 sene önce benimde samimiyetim gülüşüm hoşuna gitmiş hepsi okey ama şu acelecilik bi erkek neden bu kadar acele eder? Kızlar siz olsanız napardınız ya çok karışık kafam tanımayamı çalışmalıyım bizden olmaz diyip uzaklaşmalımıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk aklın varsa Pubg den sevgili yapma ordaki insanların sevgisine de inanma. Benzer şey benim de başıma geldi hoşlanan bendim ama olmuyor yani. Pubg den sevgili olunmaması gerekirmiş onu anladım
Evet yaşandı ve saçma oluyor
Daha önce oldu ama anlaşamadık evlenenlerde var bilemiyorum karakter aslında ya şu an için inanmıyorum ama bu kez de ya ciddiyse ya pişman olursam diyorum
Canım benim bunun ciddiyeti yok 5 saat olmuş derdi başka anla ya
Pubg dekiler başta çok ilgileniyor kıskanıyor buluşuyor falan sonra bişey oluyor bütün büyü bozuluyor işin kötü tarafı da duyguların hemen ölmüyor biz hala konuşuyoruz ama olaylar oldu diye aramız dağınık yani ama şimdiki aklım olsaydı kesinlikle ordan sevgili yapmazdım
Bnede valla haklısın cano
Pubg de evlenen varmış bende duydum 1 senedir oyundayım doğru ama ordaki erkeklerin çoğu mal kusura bakma ama hepsi bi an hevesleniyor konuşuyor sonra ne oldukları çıkıyor ortaya bide sendeki çocuk 5 saatte nasıl sevdalı olmak istemiş saçmalığa bakar mısın onun amacı başka senden hoşlandığı filan yok bi evlilik teklifi etmediği kalmış
Haklısın benim bi ora var ilgi alanım dışarı çıkan biride değilim sanırım evde kalacam kimseyle konuşmuyorum reelde falan kimi görcem evin içinde gerçi oda var erko milleti ya amaan güven 0
Bırak aman
Ya orada düzgün kişiler çıkıyor ama çok nadir yani tamamen şansa bağlı bişey Ama genel olarak hiçbiri samimi değil
Sana tavsiyem ordakilerle sadece arkadaş kal biriyle sevgili olma değmiyor zamanına yazık bak ben bide acısını çekiyorum psikolojim bozuldu ilaca başladım
Ayn öyle bende saldım adımm çıkmasın diye
He vallaa sjsjs işteydi mesela sürekli girdi çıktı oyuna 20 dakkada bi 5 dk sesini duymaya geldim falan görünürde hoş şeyler ama insan işte bilemiyo güven yok erken olması da kafa karıştırdı çok bende
Bişi sorcam az önce 2 soru gördüm onlar sendin demi
@arzularımvar yok beb tek bunu yazdım
Peki bakalım öyle. olsun snsnsjsk
Ordayken karşı tarafın konuşması hoşuna gidiyor sesi güzel geliyor kulağına dimi allah çarpsın benimkinin sesi de çok güzel 2 saniye duysam öyle bi hoşuma gidiyor ki yani senin yaşadığını en iyi Ben anlarım gerçekten değmez psikolojin bozulur
Ayn öyle.
Vallaa aynıı ama beni etkileyen sesi olmadı öyle çok etkilendim diyemem eski ben olsam havalara uçardım ama kırıla kırıla kalmadı bişi. Mantıklı konuşuyor asla hakkınj yiyemem a dan z ye hiç bi yanlış kelimesi olmadı kendini net bi şekilde anlattı bana dedi böyleyken böyle bende dinledim tek sıkıntı ısrarı o gözüme battı hani ben sana ulaşamoyorum oyundan çıkınca diyorum girdikçe konuşuruz haklılık payıda var 5 dk 5 dk naası tanışcaz diyorum günler çuvalamı girdi hani biraz zaman geçsin yangından mal kaçırmıyoruz bütün gece uyumamış oyunda beklemiş bi yanım diyo yalan bi yanım diyo olabilir uyku tutmamıştır beklemiştir heryerde insanın iyisi var kötüsü var bizede denk gelebilir diyorum şu evlenecek adamlar ama nebilim ya zor işte işler
Ya hepsi öyle. kiz erkek fark etmez
Ahaha sana bişey diyim mi benimki de ilk tanıştığımızda bütün amelini döktü bana jdmfmfm knk vallahi değmez diyom kendine yazık edersin başka erkek mi kalmadı onla vakit kaybediyon
Ayn öyle ya pubg hayır gelmez
@arzularımvar öyle öylede bu kafayla da yaşanmıyo insan istiyo kendi gibi dürüst olunsun e denemeden yaşamafan da göremeyiz ben senelerfe bu yüzden kimseyi hayatıma almadım eee ne kazandım koca bi hiç yaşıtlarım evlendi çocuk sahibi oldu ben sevilmedim bile bilmiyorum napıcam böyle
İyi beni tani o zaman uzun bı sure bakım ee
Vallaa yok kalmadı gı sjsjsj ben kimseyle konuşmuyom pek reel de arkadaşım yok hepsi oyundakiler bunla beraber biri daha var ama onun etrafı çok kız dolu onla olsam olsam kanka olurum sjsjs bu çöpsüz üzüm gibi bağlantılarında populerliğinde ful erkek hiç kız görmedim sksjsk
Ona gelince var bize gelince yoğ nasi iş bu ya sjsjsj
@arzularımvar ahahahaa sende ekmeğindesin he sjsjasjjs
Lan yok ben 1 senedir sapım kız ark kankam bile yok 4 yıllık vardı aldtti bitti
@arzularımvar bunuda 6 yııllık olan aldatmış hata ben acaba dedim ondanmı bu acelesi erkeklerin kalpsiz olduğunu düşünmüyorum ben illaki onlarda üzülür kırılır kaybetmekten korkar bhlmuş ben gibi tatlı kızı kaybetmemek içinde ad konulsun istiyodur ben olsam beni kaçırmazdım zaten sjsjssjs
@arzularımvar no djdjsj
O kadsr övdün hadi hadi naz yapma
@arzularımvar aslında amacım övmek değildi kendimi bildiğim için söyledim konu ben değilim zaten şjan
Neyse boş ver onu bunu yaz yaz sohbet edelim
Knk gay misin?
Sjsjjss kızım ya cinsiyeti yanlışlıkla erkek seçmişim değiştirmeyi bulamadım
Kızsan normal isterse 10 dk olsun buluşmak ister ha şimdi bende sohbet et bende bı kaç ay sonra tanışmak istterim5
Hemen bayramda gelim demesi nebileyim ya çok ciddi birisi dediği gibi ya da abaza yani başka seçenek yok aklımda
Öyle derdi başka bak hiç bulasma aaa ben niye demiyom gel sohbet edelim nerden bilim kimsin yani
Üfff iyice kafam gitti ya
Aman canım ha şimdi ben sana yaz bana sohbet edelim desem edicen mi benle?
Yani şimdi senle sohbet etsem kendjmi anlatsam. ne Nafile. ee onla sohbet ediyirsan banada yazsana