- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmam böyle bi kadın yoktur ben bir ilişki yapabilmek için her gün mesaj atıyorum istemeye istemeye cevap alıyorum yenisini deniyorum yok senin yazdığına bak beyfendi bulmuş buluşacak yenisini arıyor ha bide date olayı nerdeyse hiç kabul edilmiyo bence sorun sizlerde böyle erkekleri değiştirmek kendinize bağlamak istiyosunuz
014 Yorumla
Soran+1 yılAma buluşmayı o ayarlamaya çalıştı hep ben teklif etmedim ilk de o yazdı
- +1 yıl
Sen kendiliğinden mesaj atıyosun ondan ilk mesajı beklemeden bana bunu yapacak kadın ı sırtımda kabeye taşırım çok uzun zamandır uğraşıyorum sosyal medyadan akıllı sı denk gelmedi
Soran+1 yılDate neden kabul edilmiyor anlamadim
- +1 yıl
Valla bende anlamadım normal çay kahve teklifi ediyorum
Soran+1 yılNe diyorlar
- +1 yıl
Buluşmak istemiyorum diyolar ya da işim var sonra görüşelim falan
Soran+1 yılYeni tanışma olduğu için niyet bilmediklerinden olabilir mi
- +1 yıl
Niyetimide söylüyorum laf arasında
- +1 yıl
@yalnızbey06 ne yazık ki öyle birisini bulunca da bu şekilde konuşan erkekler, bir anda R yapıyor. Fazla ilgi, sevgi görünce simariyorlar ve bu sefer değer vermemeye başlıyorlar.
- +1 yıl
Hayatıma giren her kadına kendimden ödün vermeden, yeteri kadar ilgimi gösterdim Hatamı da biliyorum söyleyim peşimden koşturmaya çalışmadım gizemli kalmadım sırlarım olmadı duygularımı ifade ettim kendimi hiç çekmedim bi kadın karşısındaki erkeği tam anlamıyla çözdüğünde ilgisi biter bunu bildiğim halde yapamıyorum Kadın erkek ilişkileri bu hayatın en büyük ve en sorunlu çözülemeyen bilmecesidir
- +1 yıl
Bence bu çözdüğünde bitme olayı her iki cinsiyet için de geçerli. Bende sizin gibiyim, sanki bir b*k olacakmış gibi her seyimi anlatır söylerim 😂 tabi olmuyor. Şu an 2.5 yıllık bir ilişkim var ama sevgilimin beni cepte gördüğüne eminim. Napalım biz de böyleyiz
- +1 yıl
Kendimi geliştirmeye başladım spor kurs vs teklif gelirse ilişkim olur bide öyle denicem bakalım
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
- +1 yıl
Amin cümlemizin
En İyi Cevaplar
+1 yılNapıyorsuna cevap vermeyip buna verir mi bilemiyorum ama cevap verse bile yine aynı şeyi yapacak, mesajlarını geç görüp görüldü atacak. Şahsiyeten ben o çocuktan uzak dur derim
28 Yorumla
Soran+1 yılSelam akşam buluşalım mı cevabı
- +1 yıl
Geç gördüm ve buluştun mu bilmiyorum ama buluşsan bile o an samimi gelip sonrasında yine yapacak bence bana kalırsa uzak dur derim ama içimde kalmasın diyorsan bukuşadabilirsin
Soran+1 yılCevap vermedim halen bir suru Kizla takiplesiyor muhtemelen tanimadigi kisiler bisey diyemem ama gece farkinda olmadan seni kirdiysam ozur dilerim yazmis
- +1 yıl
Şahsiyeten bana yaptıkları samimi gelmiyor ve sanırım yorum yapan birçok kişi de seni kullanmak gibi bir düşüncesi olduğu yönde şeyler demişler. Daha önceden de yazdığım gibi şans vermek istersen verebilirsin ama kendinden taviz vermemeni tavsiye ederim
Soran+1 yılSence samimi olsa nasil olurdu? Cok soru Sorduysam ozur dilerim. Benim pek sevgililik flort konularinda tecrubem yok ondan Bazen Danismaya ihtiyac duyuyorum.
- +1 yıl
Daha önceki davranışlarından dolayı samimi olmadığını düşünüyorum. Mesela sen neden cevap yazmadın diyorsun sana akşam yemeğe çıkalım mı diyor? Amacı sanki senle muhabbet etmek değil gibi algılanıyor o da. Sonra baktı sen buna biraz soğuk yaptın 2 güzel laf söyleyip seni ikna edeceğini düşünüyor 😒
Önemli değil sorabilirsin tabiiki de. Yardımcı olabiliyorsak.
Soran+1 yılDeli gibi kiz ekliyor. Bak 3-4 kişi değil. Deli gibi. Ben buluşmaya uygun değilim diye hemen bir sürü kişi arıyor. Tamam ekle ama bana yazmıyor neden cevap vermiyorsun dedim yazdığı şeye bak. Sanki aylardır konuşuyoruz da buluşmadık. Bir iki mesaj at telefon aç. Tutturdu mesajlara cevap vermeyip buluşmaya.
- +1 yıl
Bacım boş ver ya denizde balık çok. Çocuk uğraşılacak gibi değil 🥲
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden diye hesap sorma. geri vites yap. sesiz kal hesap sormayinca umursamamazlik en güzel cevap olucaktir. hesap sordukca dahada uzaklaşacak.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyani sebep neymis acaba? bende de var ayni tür sevgili. benimki de eskiden tanidigim biri ve bir gun cok sicak mesaklasiyor, ertesi hun cok gec mesajlara donuyor. Bir seferinde 1 gun hic yazmamisti, sonraki gun yazmisti. Ben de bir tepki veremiyorum, cunku bizimki daha flirt donemi. Daha bir iliski de yok.
00 YorumlaYazmadan önceki gün yaklasimi nasildi, onu da belirtseydin daha fikrimce cevap verebilirdim. 3 gündür yazmiyor ınstagramda onlineyse devamli, yazma, yorma parmaklarını.
119 Yorumla
Soran+1 yılBen mesaj yazmıştım görüştüğümüz günü ayarlayalım diye sonra sildim o mesajı o da silmesen cevap yazacaktım dedi sonrada ben ona erken yazmis olmayayım haftasonuna doğru yazarim o yüzden sildim dedim sonra da napiyorsun dedim
Soran+1 yılBilmiyorum yazmadigi iki gün aktif değildi bugün aktif olmuş baya instagramda bende yazdım ya zaten flört neden kız takip ediyorsun diyecek halim yok ama cevap vermemesi üzüyor buluşmak isteyen o çünkü
Soran+1 yılSilsem ergence mi olur
Soran+1 yılBenim de iki gün cevap yazmadigim olmuştu sonra yazmıştım
Soran+1 yılSebep yok direk aksam bulusalim mi diyor
Soran+1 yılCevap vermedim
Soran+1 yılCevap vermedim anlamış mıdır takipten dolayı olduğunu
Soran+1 yılNeden cevap vermiyorsun dedim selam akşam buluşalım mı diye cevap bir gün de bana geç veriyorsun demiştim selam nasılsın yazamadim hani konuşalım gibi kusura bakma dedi sonra ertesi akşama kadar yazmadı ve dedi ki haftasonu bulusalim mi
Soran+1 yılTamam buluşalım da ne olur günde en azindan bir kez mesaj atsan niye bu kadar takintili sence
Soran+1 yılİlk bir kaç konuştuk iki üç soru sonrası hemen yüz yüze buluşalım dedi ben de bu hafta uygun değilim ama haftaya olur dedim ondan sonra da mesajlarda çok uzatmadı yazmadığı oldu ve gene buluşma ayarlayana kadar biraz uzaktı gene denedi geçen hafta bizim ailesel bir sikinti vardı olmadı ama bu hafta öğretmenim ve ara tatile çıkıcaz olurdu binlerce kiz takip etmiş tamam etsin ben sevgilisi değilim ama bana cevap vermeden bunu yapabiliyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. ya ben daha sevgililik olayına inanmazken biri şu filört olayını Bi açıklasın? filört neyin nesi oluyor 🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sal knka sevse cevap verir bildiğin umursamiyor gibi
16 Yorumla
Soran+1 yılAksam bulusalim mi dedi Cevap vermedim farkinda olmadan seni uzduysem uzgunum yazdi halen Takibe devam bir suru kiz sen olsan ne yapardin
Soran+1 yılYani simdi sevgilim olmadigi icin bisey diyemem baskasiyla konusmasina ama gene de binlerce kiz gelip gidince inan canim cok aciyor
Soran+1 yılOnu Takip etmiste gormus gibi olacak bu Sefer de inada inan gibi ileride yaparim bunu sen ne diyorsun sence bu mesajina ne diyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. merhaba sorabilirisniz belki olumsuz birgun gecırmıs bunu sizinle paylasabilir belkı internet paketi bitniştir yanı sorun isterseniz kardes
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim hangi ara yazıyor. Yazmayan neye göre yazmıyor kafalar çorba
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana yazmıyorsa , mutlaka yazdığı başka biri vardır
20 Yorumla
+1 yılçok aşırı seni sevmiyor gibi ama sen yinede bozuntuya verme
00 Yorumlaüzülerek söylüyorum ama bence sen yedek oyuncusun.
canı sıkıldığında, boş vaktinde yazabileceği birisin sanırım. bunu fark ettiysen üsteleyip sebebini aramak için ona soru sorma, sadece iletişimi tamamen kes
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama henüz flört olarak görüşmedik bile tamam başkasını takip etmesine karışamam ama mesaj atmayı izellikle sevmiyorum diyip direk buluşmak istiyor vaktim olmadi iki hafta 15 kiz takip etmiş bugün neden cevap vermedin yazdım akşam buluşalım mı diyor
- +1 yıl
hayır bu bence sadece seni yüzyüze gördükten sonra değerlendirmeye alacak gibi görünüyor ve bana kalırsa çok abaza bir hareket. 15 kız takip etmiş diyorsun demek ki flört olarak niyetlenmemiş bile ki gidip alternafitler bakıyor. direkt buluşmak istemesi de absürt. önce biraz konuşup birbirinizi mesaj üzerinden ya da telefonla konuşarak tanırsınız, aradan zaman geçince buluşulmalı diye düşünüyorum
Soran+1 yılHaklisin beni üniversitede gördü yani bir süre aynı sınıftaydık o yüzden hani buluşmak istemesi beni korkutmadi ama en azindan az biraz mesaj at ortak noktalarımız var mi görelim bilelim ben sabah akşam sevgili gibi mesaj istemiyorum ki sevgili gibi ama konuşabilmek istiyorum benim vücudum güçlü ben yüz yüze rahatım mesajda değilim diyor
- +1 yıl
dediğim gibi seni canlı canlı görüp öyle karar verecek tamam mı devam mı diye.
çünkü sevip hoşlanan insan yok orada rahat değilim yok böyle yapamıyorum şöyle edemiyorum demez, seven insan her yerden konuşur. yol yakınken iletişimini kes diyorum çünkü daha başlamadan toksikleşmiş gibi
Soran+1 yılBu da sanki ben buluşmuyorum diye böyle davranıyor gibime geliyor kendimi suçlu hissettim daha iki hafta oldu şimdi ara tatile çıkıyorum zaten buluşacaktim ama çok üzüldüm açıkçası
Soran+1 yılHaklisin. Bir de seni farkinda olmadan kirdiysam uzgunum Demis. Hani ozur diliyor ama neye ozur diledigini bilmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Adı üstünde flört. Bu demek oluyor ki başkasına yönelmiş
00 Yorumla
+1 yılCvbı yazmamasından belli değil mi yazma ona tek kelime dâhi
10 Yorumlaİlerde aldatılmak üzülmek istiyorsan elbette yazılır
00 YorumlaSeninle konusmuyorsa diğer 15 kizdan biriyle konusuyordur. Usteleme bence
00 Yorumla
+1 yılAcemi avcı avı yaralı bırakır. Şekil "A" da görüldüğü gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam sende kurbanlar arasına girdin. Sana kendini sevdirecek sonra sıkılıp kaçacak işte
Denmez be, önceliğinde yoksun demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılAksam bulusalim mi diye Cevap vermis Niye Cevap vermedin sorusuna ona bisey demiyince seni kirdiysam farkinda olmadan uzgunum yazdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen 3 günde sana yazmadıysa kesin birini bılupp gibmiştir. 🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kimse yoktu yeni başlamış aramaya şimdi bulabilir belki
Cevap sahibi+1 yılBence çoktan bulmuştur, vurmuşturda neyse dediğin gibi olsun.
Soran+1 yılYok knk
Cevap sahibi+1 yılSıktır et 3 gündür nerdeymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır denmez denilmez sen neden yazmadın derse
Ne cevap vericeksin ektim mi diyeceksin01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa şu an göster sevgini kabullendir ya da unut onu herkes gibi hersey basit oysaki seven insan sevdiği için hersey yapar bildiğim kadarıyla öyle degilmi sm
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesap sorma ona kendisini bok gibi hissettir
00 YorumlaSen niye peşine düşüyorsun, napiyorsun demişsin işte, daha niye üzerine düşüp, kendini basitmiş gibi gösteriyorsun ki,
17 Yorumla
Soran+1 yılAksam bulusalim mi demis Cevap yazmadim bu Sefer de farkinda olmadan seni kirdiysam uzgunum demis
Soran+1 yılAkşam buluşalım mı ya cevap vermedim gece bana farkında olmadan seni kirdiysam üzgünüm yazmis bu ne şimdi
Soran+1 yılHep yok dedim ama
+1 yılSence denir mi felfmepkfk iplemiyo seni hala peşinden kosuyosun sal engelle sunu
11 Yorumla
Soran+1 yılFarkinda olmadan seni kirdiysam uzgunum yazmis farkinda bile degil dag okuzu
Önceliği sen değilsindir. Etrafında kız kalmadığında sana elbet yazacaktır.
00 YorumlaDenmez yapmissin Bi hata lütfen git ve liz Queen izle dhdh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kdr değersizleştirmeyin kendinizi
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni daha önceden taniyor ama bu mesajın üstüne akşam buluşalım mı demiş cevap vermedim ilk kez buluşucaz ama 15 tane kiz eklemiş
- +1 yıl
Aklında birisi olsaydı 15 kız eklemezdi
Denmez aksine s, edilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Engel atılır.
20 YorumlaBabay diyebilirsin ya da deme
00 Yorumla
+1 yılBekle kanki yazana kadar işte
00 YorumlaBence ørospuluğun doğuştan mı sonradan mı oldun de
00 Yorumla
+1 yılYani flört ne bekliyorsun 😀
00 Yorumla
+1 yılFlört pişmanlıktır. Saçmalıktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılO artık senin flörtün değil :)
00 Yorumla
+1 yılhayır yazılmaz ve engellenir hatta
00 Yorumla
+1 yılBu durumda hala flört mü diyorsun
00 Yorumla
+1 yılMesaj atmaya bile değmez 🤔
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılDenmez ama yazmışsın hayırlısı olsun😅
10 Yorumla
+1 yıldenmez neden cevap vermedigi belli engel atilir
10 Yorumla
+1 yıl:) bırakılmalı. derhal ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye hala peşinden koşuyorsun anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de beni takip et aşko
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam yazmam umursamayani umursamayacaksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAsla yazma sende
01 Yorumla
Soran+1 yılBulusalim mi ya mi
+1 yılDenir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü hani buluşma ayarlayacaktık
+1 yılHahahaha
010 Yorumla
Soran+1 yılGülme ya 😂😂😂
- +1 yıl
Senin ustune 15kız ekleyen sana yazarmi güzelimmmm😂 bekleme
Soran+1 yılBuluşmayı erteledim biraz yani ertelemekten kastım ilk hafta uygun değildik ikinci hafta da işim vardı bu hafta buluşacaktik yaptığına bak ki beni tanıyor
- +1 yıl
Yaptigi cok ayip
Soran+1 yılBen erteledim diye görüşmeyi böyle davranıyor anlıyorum çünkü bana kaç kez ben mesajlaşmayı sevmiyorum yüz yüze görüşelim dedi tamam ama ben haftaiçi çalışıyorum bu iki hafta uymadı bu hafta buluşabilirdik kimi takip ettiği inan umrumda değil zaten sevgilim değil ama üzüldüm cevap alamayınca gerçi ben de hızlı cevap veren biri değilim ama bu dört gün
- +1 yıl
Kisasa kisas yapıyor iste seven boyle yapmaz
Soran+1 yılAksam bulusalim mi diyor
- +1 yıl
Bulus bence
Soran+1 yılE kotu dedin az once
- +1 yıl
Niyetinin ne olduğunu anlarsin
+1 yılSelam dahi verilmez sen ne diyon
10 Yorumlagerekçesi vardır
00 Yorumla72 saat olmuş ya seni önemsememek istemiş
00 Yorumla
+1 yılBuluşma bence.
00 Yorumla
+1 yılDenmez direkt takipten çıkılır ve konuşma kesilir
00 Yorumla
+1 yılYazma boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılO engellenir artık
00 Yorumla Denmez
00 Yorumla
+1 yılDenmez🤣🤣
00 YorumlaBence bırak onu
00 Yorumla
+1 yılEngelle geç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCevap yazmam
00 Yorumla Onemsemiyor artik yazma birdaha bence
10 Yorumla
+1 yılAsla yazma ya birak ghostlamis seni
10 Yorumla
+1 yılGünaydın yan cebe atmış seni😁
00 Yorumla
+1 yılHayır denmez
00 YorumlaDenmez
08 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru
- +1 yıl