Bir çocuk var ınstagram hikayesine mesaj yazdığımda bana cevap veriyor son mesajımı görüldü bile yapmadan silmiş bu ne demek?

Çok uzun yazdığımın farkındayım lütfen hepsini üşenmeden okuyun 🙏. Olayın İlk başını anlatsam daha doğru olur Öylesine fake bir hesap açtım ( amacım kimseyle konuşmak değildi) kendimi yurtdışında okuyor gibi gösterip yurt dışı storyleri attım kendimi hiç göstermedim neyse bir çocuğa istek attım ( çocuk iyi üniversitede okuyan birçok ülkeyi gezip görmüş biri) takipleştik ( ayrıca kendi hesabımdan da istek attım kabul etti ama beni takip etmedi) aradan biraz zaman geçti o süreçte fake den sadece yurt dışı ile ilgili hikaye ve resimler attığım zaman beğeniyordu. Bir gün hikayesine ( hem fake den hem de kişisel hesabımdan mesaj yazdım) fake hesaba samimi bir şekilde cevap verdi , gerçek hesabıma ise samimi cevap vermedi:( ama beni takip etmeye başladı neyse fake den arada sırada arkadaşça konuşmaya başladık kendi resmini atıyordu , sesli mesaj, kedisinin resmini vb. Ben hiçbir şekilde bir şey atmıyorken neden atmıyorsun demedi. Son olarak kedisinin videosunu bana Instagram dan attı internet yüzünden videoyu görüntüleyemediğimi söyledim telefon numaramı istedi geçiştirdim. 😓 Artık kendimi kötü hissetmeye başlamıştım hem yalan söylüyordum hemde onu kandırıyordum) çocuk iyi biriydi niye telefonunu vermiyorsun diye demedi bile neyse artık yüz vermemeye başladım her sabah reals videosu atıyordu sadece beğeniyordum naber vb. Diye muhabbet oluşturmadım sonrada bir şey atmayı kesti zaten , amacım gerçek hesaptan dikkatini çekmeye çalışmaktı hikaye attığında bazen mesaj yazıyordum cevap veriyordu bazen samimi bir şekilde yazıyordu sesli mesaj bazen çok soğuk (kısaca) ama sürekli geç cevap veriyordu anında cevap verdiği olmadı hiç. En son hikayesine mesaj yazdığımda sesli mesaj atıp birkaç kelam etti sonra ona cevap yazdım ve 23 saat boyunca geri dönmedi görüldü dahi yapmadı ( sohbeti silmiş) :( , ama o gün ınstagrama girmiş arkadaşlarının gönderilerini beğenmişti çünkü , olay bundan ibaret kendimi kötü hissediyorum çünkü fake hesaptaki gibi bana yakın olup konuşalım arkadaş olalım istiyorum , içimden diyorum ki fake den yazmaya devam mı etsem ama o zamanda hiçbir şey gerçek gibi gelmiyor beni başka biri sanması üzüyor, şeytan diyor ki git o hesabın ben olduğumu söyle ama o zaman benle konuşmayı tamamen keser , sizce ne yapmalıyım tavsiye verirseniz çok sevinirim. Bence fake hesabımdan bana ilgi duymasının sebebi gizemli biri olup kendi resmimi hiç göstermemem , ayrıca onun gibi yurt dışına gidip geldiğim için hoşuna gitti herhalde sizce peki ( fake hesabımdan ve kendi hesabımdan hâlâ takipleşiyoruz fake hesap duruyor öyle onu hiç kullanmıyorum) (Çocuk rahat biri kız arkadaşı çok var Erasmus tan arkadaşları gelip onda kalıyor, çok gezip tozuyor, partilemeye de bayılıyor ) o yönlerinden hoşlanmasam da yine de konuşmak istiyorum hayatımda daha önce hiç sevgilim olmadı amacım sevgili olmakta değil zaten çünkü olamayacağını biliyorum sadece arkadaş olup konuşmak istiyorum

Bir çocuk var ınstagram hikayesine mesaj yazdığımda bana cevap veriyor son mesajımı görüldü bile yapmadan silmiş bu ne demek?