lütfen ciddi cevap verin cidden beni sevmesini aşık olmasını istiyorum anlık duygularla yaklaşmasını değil. bana ilgisi var şu an benim de ona var ama bir şekilde ondan mı adım beklemeli miyim yoksa direkt açılmalı mıyım gözünde kolay ulaşılabilir öylesine biri olmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz daha hislerinin yogunlasmasini bkle senj surekli gorsun gore gore aklina kaziycak ilgisi var demissin seni gore gore iyice yogunlascak emin ol bu sefer daha iyi olur tamamen akli sende olur risk almak istemiyorum demissinya cok az daha bkle derim yogunlassin hisleri ama fzlada aşırı bekletme🙂🙂
şu an onun fakültesi online yok yani göremiyoruz birbirimizi sadece instagram
muhtemelen eylüle kadar da göremeyiz gibi aramızda bir şey olmazsa yani bilemedim ne yapsam
Senin gibi kizlar kaldimi ya o kadar degerlisinizki altin gibi diger tam tersi kizlar tirnaginjz olamaz ciddi diyorum cok sansli erkekmis karsindaki kisi
teşekkür ederim umarım o da böyle düşünür
Ya cok tatlisin varya senin gibi kizlar kaldimj ya oyle guzel anlatmissinki ne sansli erkekler var mutlu olcaginiza adim kadar eminim ya seni sevip asik olucak bak gor🙂
teşekkür ederimm umarım öyle olur
Biraz zaman geçsin duruma göre davran ilgisi artarsa konuş
Erkeğe göre değişir, benim gözümde küçülmez
hoşuna illa ki gider ama anlık bi heves mi olur bu
Hayır sanmam
yani siz olsanız kendiliğinizden his beslediğiniz birine mi daha uzun ve yoğun his beslersiniz yoksa size geleni mi
His beslediğime
işte bu yüzden soruyorum adım atmam illa ki hoşuna gidecek ama önceden hislerinin olması onun bana gelmesi daha iyi olmaz mı şu an ilgisi var sadece bir süre daha beklemeli miyim ne kadar beklerim onu da bilmiyorum çekingen biraz ya da onu beklemeyip direkt ben adım atacağım ben çekinmem ama işte geçici hisler beslemesini istemiyorum
Konuş gitsin
ama hoşlanıyorum baya risk alacak bi durumda değilim kaybetmek istemiyorum biraz hislerinin yoğunlaşmasını beklesem bi ilgisi var eminim ama bunun seviyesi de önemli
Yemek mi bu pişmesini mi bekliyosun
bilmiyorum yaa o kadar çok tanımıyoruz birbirimize çok vakit geçirmedik kendimi küçük düşüreceğim bir şey yapmak da istemiyorum
Benim daha çok hoşuma gider
hoşunuza gidebilir ama bu anlık mı olur kalıcı mı bu önemli işte illa onun da hoşuna gider ama hevesini aldığı biri olmak da istemiyorum
Bende kalıcı olur, onu bilemem
Saçm düşünceler kaybettirir
saçma olan ne
İçinde varsa acıl egerki icinde bir his yoksa
Boşwer tanı hislerini belli ederken küçülmesin derim
Erkek adım atmalı
Yapar