Dört sene önce biten bir ilişkim var kendisi nişanlı şu an yakın bir zamanda ortak bir tanıdıgımızı kayıp ettik cenazede karşılaştım öyle bir anda sanki durunca karşımda kalbim hızlandı bende kalkıp gittim oradan ve önümüzdeki hafta da bir davet olacak kesin oda orada olacak bana habire gel diyorlar arkadaşlar da yani bilmiyorum gitsem görürüm gitmesem boyle ne yapacagımı bilemiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karsılasmaya cesaret edemeyeck durumda duygu beslemıyorum o yuzden ederdım gorunce ne degısıyo kı
Yani degismeyecek zaten olmayacak da neden birden böyle kalbim panik gibi hızlı attı panik oldum görünce aniden karsıma geçmiş oturuyordu
Normal seyler bunlar boş ver gıt gor bısey olmaz duygularından kacmaya calısma gor heycanlan gecsın heycanın
Sacmalıyorum ama elim. dolaşıyor yani resimlerine bak dedi doktorum destek aldım bu durumla ilgilide hani resimlere bak nişanlandı gör gözune sok dedi resmen bana tamam resimlere bakıyorim da yakın da görünce hiç yani olmadı
Cok mu sevıyosun hala yoksa sadece gorunce mı boyle oluyo
Geçen sene birkez de düğün de gördüm yüzüne hiç bakmamıştım merhabalıgımız bile yok öyle kötü bitti evet çok sevdim severek vazgeçtim vazgeçmek zorunda kaldım daha doğrusu yani nişanlandığını duyduğumda destek alarak bu durumu içime. sindirdim derken geçen gordugumde yakından gördüm bu sefer sesini duyunca birden sanki gelip bir şey diyecek allahım ne yapacam gibi oldum panik oldum kalktım direk
Bu durumu sıradanlastırmak ıcın gormek daha ıyı degılmı?
Nereye kadar kacacaksın diyorusn yani eninde sonunda önüme gelecek demi sorucam doktoruma da oda öyle derse kazm mübarek olsun
Canım eczaneye gidiyorsun. Dideral adlı hap alıyorsun. 2 tane ağzına atıyorsun. Yarım saat sonra sıfır heyecan, yüksek özgüven ;) ve bana dua etmeyi unutma :))
Dideral kullandım bitane günde aldım bir halta yaramadı kesti doktor tansiyon ilacına başladım hshsja
İki tane al bak gör etkisini. Sadece o çocuğun yanına gitmeden yarım saat önce dahi etkisini hissedeceksin
Tansiyon hapıyla ikisini aynı anda kullanamam bitane şey var antidepresan içsem olur mu acaba onu
Ya davet günü hicbisey kullanma bugün de antidepresan alma yani ne olcak. sadece iki tane dideral al. Dediğimi yap
Bence uzak dur kendi hayatını düzene sok nişanlı birinden fayda bekleme artık
Fayda beklediğim den değil de neden böyle bir anda heyecan gibi oldu kalbim aniden çarptı kalkıp uzaklaştım oradan direk zaten yani etki altında olmak istemedim
Çünkü zaman geçirdiğin bir insandı insan vücudu refleks diye bir şey vardır Beklenmeyen ve Eski kişiler aniden ortaya çıkınca kalp atışları hızlı atar zaten kanka alışmalısın artık
Destek aldım bu durumla ilgili de hani duygularınla yüzleş demişti doktorum da bana kaçma dedi ama duramadım orada daha fazla yirmi saniye sürdü bu olay da hemen kalktım
Evet korkular ve gerçeklerle yüzleşmek gerek ama sen onun yanına gittiğin de o eski ilgiyi vermeycek nişanlıyım diyerek kendisi oradan ayrılınca bu sefer sen daha kötü olcam senin yaptığın hareket bazen olur mekandan ayrılmak peşimden gelecek mi sorusudur
Yok ben onu düşünerek gitmedim ben direk kalbim yatışsın diye uzaklaştım nefesim daraldı sanki zaten merabalıgım bile yok öyle kötü bitti yani içimde hallettim zannetmiştim yani en azından nişanlandığın da daha sakin kalabildim
Anladım evet nişanlanması artık ulaşılamaz olduğundandır inşallah sende de hayırlı bir eş olur kendini geliştirmene bak çok düşünce insana zararlı
Zaten okula tekrar başladım üniversiteye hazırlanıyorum spora başladım filan kurslar derken öyle idare ediyorum şu aralar fazla yüz göz olduk bir kez de düğünde görüştum yüzüne bile bakmadım bu sefer tam karşıdan görünce şok oldum
Anladım vücut vakit geçirdiğimiz insanı görünce tepkiler verebiliyor. bırak kendi yolunla ilerle güzel yapıyorsun kendini geliştir. Elbet ondan daha iyisi çıkacak karşına
Gitme dedin yani sen demi bakalım doktorum ne diyecek
Ya evli bakli insanın karşısına çıkıp daha ne diycen ki korkunu yen evet ama yani yanlış olur çünkü ayağın diken de iken hala ayağını çekmezsen acı çekmeye devam edersin
bir şey deyim değil zaten konuşmuyoruz dört senedir ki davet edildiğim yerde yakınım yani kendisi de öyle yakın olunca pişti oluyoruz ortak tanıdıklarımız fazla
Hmm anladım iyi ol mutlu ol Allah yardım etsin Allah'a emanet ol :)
Görsen de ne değişecek ki? Git işte
bir şey değişmeyecek de kötü hissediyorum aniden panik atak gibi kalbim hızlandı birden kalkıp gittim direk oradan yine aynı olmak istemiyorum
Bu duygunla savaş ve ne kaybettiğini ona göster. 🙂
Destek aldım bir süre zaten oda duygularınla yüzleş demişti yapamadım yani kalktım direk gözü kayıyo insanın ister istemez ki tam karşımda oturdu durdu birden gördüm
Tamam gör. O da seni görsün
Yönet içindekini
Resimlerine bak gözüne sok dedi resmen doktorum bana da hani yani öyle de olmadı gidicem tekrar dokturuma sorarım
Ablam psikolijik danışman. Ben de birkaç şey biliyorum öğretmenim. Bence gitmen gerekiyor. Daha da görmezsin zaten adamı. 🙂
Allah belasını versin zaten bu sene fazla yüz göz olduk düğünde gördüm birkez de hiç yani yzune bakmamıştım bu sefer direk gördüm karşımda durunca o yüzden oldu birden görünce herhalde bilmiyorumm çok korktum kendimdb