Güncellemeler
+1 yıl
Niye herkes cinselliğe vurmuş hepinizin beyni belaltı. Bır kız düşüncesi yalanı doğrusu bunları kastediyorum ben fesatlar 😂
Kızlarla ılgılı merak ettiğiniz ne varsa sorun bi kız olarak hepsini söylicem
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Kızlar efendi dürüst iyi niyetli temiz kalpli erkek isteyip Çar çakal keko şerefsiz badboy erkekle beraber oluyor NEDEN?
Bak bunu bende bilmiyorum cinsler ya
Sırf bu yüzden yalnızım 24 yıldır.
Neden bir ilişkide sevmediğiniz halde sevdim deyip yalan söyleyip erkekleri kullanabildiğiniz yere kadar kullanıp sonra kenara atıyorsunuz...
Bunu yapan kişiler tamda senin dediğin gibi kullanmak için seviyorum diye yalan söylüyor işte seni kullanmak için …
Tamam oyuncak ayı gibi olabilirim ama Kimsenin de oynamaya hakkı yok...
Dostum sen ilişki esnasındayken belki kaç tane erkekle muhattap oluyor, senden iyisini bulunca da seni bırakıyor
Neden hepsi bu kadar zeka yönden gerilemiş durumda, bir de neden bu kadar tepeden bakıyorlar karşısındaki insana
Bilmedigim bir durum oldugunu zannetmiyorum. En fazla göreceli olarak kendi yorumunu katarsın. Bu sebeple gerek yok tesekkur ederim
Sen kızlarla ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor, senden fazlasını biliyoruz yavrum
Ya He He yapılan şeytanlıkları bilsen şaşı beş olursun maalesef
Olmayan beyinleriyle şeytanlık yapmaya çalışmalarını sen henüz fark etmişsin, biz fark edeli yıllar oluyor, o yüzden dedim sen sor diye
Henüz değil o :) neyse sen öyle bil
Şimdi ben sana ne sorsam her istediğimi cevaplayacak mısın yani
Çok merak ettiğim şeyler var istersen yaz bana ben soracağım Sen cevaplayacaksın ama ok
Zengin erkek görünce arzu uyanıyor mu
Şişko çirkin olsa dahi
merak kediyi öldürür ama ben kadınlarla ilgili hiç bir şey merak etmiyorum zira keşfetmek daha cazip
Kızlarla alakalı merak ettiğim birşeyler yok
Biz herşeyi biliyoz zaten benim bilmeyiode senin bildigin bişey yok emin ol
merak ettiğim bir şey yok, benim bildiklerimi gördüklerimi sen görsen dudağın uçuklar :D
Bilinmesi gereken her şeyi biliyoruz. teşekkürler.
her konuyu konuşalım seninle istersen ne dersin
Genel eve gidip sakallı aramak seninkisi de akıl mı 😂 Ya da trolsün
Bana zor günümde ayıp etti bende terk ettim pişman olup yazdı ama affetmedim bağırdım kapattım, sence bir daha yazar mı peşimden koşar mı cidden ayıbı büyük.
Hadi canım ciddimisin
Ne alakası var arkadaşım biz erkekler tel. Bakmadığımız zaman ya kizlarin tasrif etmediği yerde ya da arkadaşlarimizin yanin da oluyoruz bakamiyoruz ya da akşam dan beklenmedik buluşalım teklifine gidememe kabul etmemek aslında erkek erkeğe muhabbetler vardir ondandir yani var mi bu tür yalan dolan siz de de
Ne sorduğunu anlamadım tam olarak
Telefona bakamadiginiz da. Gerçek sebebi gizleyip bulusmak istesek akşam dan planli olma dan bulusamama gerçek sebebini söylüyormussunz
Telefona her bakmamaya söylenen sebep gerçek değil. Eğer cidden canımız isterse ölüm kalım olmadığı sürece hasta bile olsak çıkarız dışarıya..
Evet gerçekten çok güzel çok doğru söylüyorsun. Peki müsade varsa fetislikle ilgili bir şey de sorabilirmiyim başka da bir şey yok aklımda 😉
Sor
Ayaklara çoraplara karşı olan ilgiyi nasıl yorumluyorsun sevgilinin ilgisi olsa tepkin ne olur
Onun tercihi olabilir çorap öggkjjj bakımı şart
Kesinlikle öyle ben bana bir şey yapmasını ayağıma falan istemiyorum. Ay da iki kez manikür pedikür yaptırtıyorum masrafı bana ait. Ve sadece lacoste dan her tür çorap da alıyorum çünkü ben terlemiş işte çalışmış falan daha çok ilgimi cekiyor eksik bırakmıyorum. Bu durum da
Var mi herhangi bir sakınca sorun
Bana bi sevgili bul;))
Düşünce yapınız neden bu kadar karmaşık
Senden bir şey çıkmaz
cok sey vqr da onlar burdan sorumaz ya
Niye zeka geriliğiniz var?
Geriden geleni karşılamak ayak uydurmak için
Oooo aslanım benim :d
ben fto istiyom oyle kuru kuruya olmaz
Kızların mememleri var mı?
Bak sen nelermiş bunlar
Hadi bakalım