Öncelikle buradan birini aramıyorum. Sadece karşı cinste aradığım belli başlı özellikler var, bunlar çok mu fazla? Bunu merak ediyorum. Ağırbaşlı, dürüst, üniversite mezunu, meslek sahibi, maddi olarak benden daha az kazanmayan, özgüvenli, dindar olmayan, sol görüşlü, okumayı seven, ailesinden ayrı bir birey olabilmiş, eli yüzü düzgün birini istiyorum.
Hemen hemen tüm bu özelliklere ben de sahibim bu arada. Sizce çok mu fazla şey istiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha fazlasini isteyebilirsin, bu hakka da sahipsin. Kadinlar olarak cok baski altinda kaliyorsunuz. erkekler ayak numarasina, gogus olcusune kadar soylerken siz kadinlarin ölculu olmasi sinirimi bozmuyor degil.
Isteyin abi, hayal edin, kriterleriniz bol olsun. Bedava degil mi? Zaten hangimiz kriterlerimize tam uyan kisilerle evleniyoruz ki? Evlensek elbette iyi olur ama nasip. Kızlar olarak niye bu kadar sınırlı davranıyorsunuz?
Erkeklerin kriterleri say say bitmiyor. Bana annem gibi davransin hamarat olsun, calissin, sarisin/esmer olsun, boyu su kadar olsun, hanim hanimcik olsun, ince belli olsun, yuzu dudaklari soyle olsun, poposu soyle olsun, ten rengi şoyle olsun, zarif olsun, şeyinin rengi şu olsun... sayarken ben yoruldum onlarin sonsuz isteklerine bakin sizin isteklerinize bakin.
Erkeklerin 100 kriteri varsa sizin yarisi kadar kriteriniz bile olmuyor kizlar olarak. Elbette herkesin kriteri olacak, niye sınır koyup bu kadari fazla mi acaba diyorsunuz ki kadinlar olarak?
Erkekler dort dortluk isterken siz niye dort birlik falan istiyorsunuz ki. Erkeklere hakta bize hak degil mi? Alani ve kriterleri genis tutmakta fayda var. Şu dunyada her istediğimiz oluyor mu ya da dort dortluk oluyor mu sanki? Siz kizlarda sınır koymayin yani.
Ne vereceksin falan laflarina da aldirmayin erkeklerin. Kendileri kadindan her seyi isteyip kadina ne veriyorlar ki? Yahu hayalde bile erkeklerin baskisindan kurtulamayip hayal dahi edemiyorsunuz.
Bana sorsaniz kriter olarak 30 kriter sayarim belki daha fazlasi. 30 tanesinden 15 tanesi bir kiside olsa bile iyi olur mu? Olur yalan yok. Hayalimde niye sınırli olayim. Nasipse olur.
Abla, abi, anne, babalarimizin kimbilir ne hayalleri ne kriterleri vardi, en fazla kimbilir kacini bulabildiler. Hani bizde boyle olacagiz yani. Bari hayalinize, kriterinize sınır koymayin bu kadar. Ucretli degil sonucta.
Erkeklerin istedikleri kadar sizde isteyin, hayal edin. Bunda baski hissedecek bir durum yok. Kimi bu kadar kriterden 3 tanesine sahip olani bulur, kimi 10 tanesini. Kimi de hic kriterinde olmayan ama baska guzel huylarda bulabilir karsi tarafta. Nasip kismet bu isler.
Kriterde sınırlı ve israrci olmamak lazim sadece. Hani kriterleriniz olsun ama biraz esnekte olabilin, illa şoyle olacak diye kaskati kesilmeyin beyler ve bayanlar icin soyluyorum bunu. Kizlar hayal edin, kriterleriniz bol olsun, bunda bir sey yok. cekinmeyin. Erkekler cekinmiyor, siz niye, neyden çekiniyorsunuz?
25 Yorumla
Soran+1 yılBunlar benim keskin çizgilerim aslında. Yani olmazsa olmazları yazdım.
- +1 yıl
Her erkek takılmaz o çok ucuz gereksiz seylere vücut ölcüsü meme takilmaz erkek Adam Allah yolunda Adam Esinin dindar olmasina sadık güvenilir olmasına bakar bunlars bakan adam değil onunda anası bacısı var empati yapsın böylesinde hayırda Gelmez Genelleme Yaptiginız İçin Bu açıklama Geregini duydum
- +1 yıl
Buna saygı duyuyorum ama dinimizi burada Kötülemez üstüne basarak söylemeniz Kabul edilir bisi değil Bej Namaz Kıliyorum Dinimiz gordügünuz tvlerde ki gibi katılastırmıs gibi degil İslam En başta kadına Değer veriyor Selametle
- +1 yıl
Buna saygı duyuyorum ama dinimizi burada Kötülemez üstüne basarak söylemeniz Kabul edilir bisi değil Bej Namaz Kıliyorum Dinimiz gordügünuz tvlerde ki gibi katılastırmıs gibi degil İslam En başta kadına Değer veriyor Selametle
Yanlış yere yazdım bunu Afedersiniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok fazla şey istemiyorsun ama böyle bir erkekle evlenemezsin büyük ihtimalle. yanlış anlama beni benim boyum 186 spor yapıyorum yakışıklıyım. mezuna kaldım ve gerçekten çok iyi bir üniversite bitirdim. babam hediye bmw aldı evlerim var çok para kazandığım bir işim var. ama ben sadece 18 yaşında hiç sevgilisi olmamış benim gibi iyi üniversiteye giden bir kızla evlenirim. kritelerin fazla değil ama kadının en değerli olduğu zaman hiç sevgilisinin olmadığı zamandır
00 Yorumla
"maddi olarak benden daha az kazanmayan"
Bu yeterli, evlilik kadını olmadığınıza.
Eşitlikçi zihniyettenim diyor ama kişiye ve konuya eşitlikten değil İslam'ın emrettiği evi erkek geçindirmek zorundadır emrinden yaklaşıyor.
Ama dindar da olmayacakmış...
Yani erkek parada dindar, diğer konularda dinsiz olacak. Vay be...
Laaa ben bu kadınları ne yapayım?
Zeka, sorumluluk ve zihniyet konusu karman çorman Türk kadınında...
03 Yorumla
Soran+1 yılNe ilgisi var? Benden daha az kazanmasın diyorum fazla kazansın demiyorum. Eşitlik bekliyorum yani. Bu da tamamen geçim kaygısından
- +1 yıl
Ararken bordronuzu da iliştirin, belki kuruşu kuruşuna tutturacağınız biri olur.
26 yıl TSK'da üniforma giymiş biri ve kadrolama işlerine de bakan biri olarak aynı kadro ve görevi, devletin farklı kurumlarında yapanların bile maaşı aynı olmuyor.
Bacım demek istiyorum, yaşınız küçük olduğu ve saygı çerçevesinde...
Şu paraya artık fazla düşmeyin. ABD'li askerlerle çalıştım, karıları ile böyle bir problemleri yoktu, İtalyan askerlerle çalıştım karıları ile böyle bir problemleri yoktu, Romen askerlerle çalıştım, karıları ile böyle bir problemleri yok.
Ne oluyorsa Meriç nehrinin doğusuna geçince kadın Ortadoğu zihniyetine bürünüyor.
Lafa gelince de ataerkillik istemiyoruz diyorsunuz. O para işini devreye soktuğunuz müddetçe eşitlikçi değil Ortadoğulu olursunuz.
Soran+1 yılSanki milyoner arıyormuşum gibi söylüyorsunuz aksine kendime denk arıyorum. Beklentim bu anlamda asla yüksek değil
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazlasını da isteyebilirsin, bu hiçbirimizi ilgilendirmez.
Senin aradığın nitelikte kişilerden de bolca mevcut. Ama dürüst kısmını atarsan bolca mevcut.
Denkleştiğin takdirde, geriye sadece beğeni kriteri kalır.
cut.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'tan uzak bir insan arıyorsun gadası. Eee bir evde Allah'ı kelamı yoksa o evde huzur aramak zordur.
14 Yorumla
Soran+1 yılDindar bir insanla uyuşamayız
- +1 yıl
Ölüp gideceğin yer dindarların olduğu yer sonuçta
Soran+1 yılOnu bilemeyiz
- +1 yıl
Orası öyle...
+1 yılHayat senin hayatın ve üzülürsen gene sen üzüleceksin sen anladığım kadarıyla mantık evliliği düşünüyorsun. Bu isteklerim çok mu dersen bence mantık evliliği için bile çok ama mantık evliliği yapanlar genelde duygu olmadığı için gayet normal isteklerin. Ben aşık olmak istiyorum dersen komik duruma düşersin bu kadar kriterden sonra söyleyim :D
13 Yorumla
Soran+1 yılValla aşık olmak istiyorum ama kendimi salamıyorum djdjjd
- +1 yıl
Bu kadar kriter arayışında olursan aşkı unut aşk böyle bir şey değil :D
Soran+1 yılBen bir insanı tanıdıkça aşık olabiliyorum mesela. Bence tipine aşık olmaktan daha makul benimkisi :D
Bunlara karşılık sunduğu
27 Yorumla
Soran+1 yılOkumamışsın :D Aileden kopma dışında bu kriterlere sahip biriyim. O durumu da aşmaya çalışıyorum
Soran+1 yılAşmaya çalışıyorum ama gerçekten çok zor. Hayatın boyunca sana dayatılan şeylere karşı gelebiliyorsun ama o durumun sende yarattığı duygusal etkiyle baş edemiyorsun. Bir nevi vicdan azabı gibi. Aşabilmeyi ümit ediyorum.
- +1 yıl
Esasen zor değil, materyalist bakmak yeterli. Onlar elalem ne der kaygısıyla, sana kendi hayatlarını yaşatmayı dayatıyorlarsa, burada vicdandan söz edilemez. Zira vicdan, merhamet, anlayış ve empati içerir. Merhamet, anlayış ve empati yeteneği içererek olaylara ailenin gözünden baktığında senin bunu sana yapmayacağına eminsen, vicdan yapmanın bir anlamı yoktur. Kangren olan kolu kopartmanın vakti, daha fazla bu zulmü kendine yapmamalısın.
Soran+1 yılİşte maalesef ki bu konuda duygusalım. Çünkü empati yaptığımda biliyorum ki onların geçtiği yollardan geçmedim. Onlarda kendilerince kendi doğrularını uygulamaya çalışıyorlar. Kötü niyet yok. Bunu bildiğim için de bu kadar bocalıyorum
- +1 yıl
Kendi doğrularını kendi hayatlarında uygulamak zorundalar, yetişkin çocuklarına bunu dayatamazlar. Onların tek derdi ''Ahmet'in kızı tek başına yaşamaya başlamış, acaba hangi erkeği eve aldı da dost hayatı yaşıyor'' dedikodularını duymamak. Kişisel egoları için, elalem ne dercilik kisvesi üzerinden özgürlüğünü elinden almaları rasyonel değil. Duyguların mantığını gölgelememeli.
Her neyse seçim senin, bol şans
Soran+1 yılO bilince sahip olabilmek de imkan ve eğitim meselesi işte o yüzden kestirip atamıyorum. Bakalım umarım becerebilirim teşekkürler 🙏🏻
+1 yılAgagafava yemin ederim ben.
Kamu Yönetimi ve siyasal bilgiler mezunu
Alkol sigaram yok
İstanbul da tek yaşıyorum.
Bi şirkette tesis personeli olarak çalışıyorum
Koyu kemalist anti akpliyim:))
15 k alıyorum.010 Yorumla
Soran+1 yılKemalizm benden çooook uzak
- +1 yıl
O zmn sizde bizden uzak olun. GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KIRMIZI ÇİZGİMİZ
Soran+1 yılPeki 👍
- +1 yıl
Meslek me
Soran+1 yılDevlet memuruyum
- +1 yıl
Sektor
Soran+1 yılSağlık bakanlığı ama detay vermeyeyim :D
- +1 yıl
Yazma imkanin
Soran+1 yılBuradan birini aramıyorum :)
- +1 yıl
Lütfen ya
Eğer kendiniz de böyleyseniz neden istemeyesiniz ki hem beraber olacağınız insanı seçerken bu gibi şeylere ince ince dikkat etmeniz çok güzel bir şey bence daha az hata yaparsınız mutlu olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBu saydıklarım arasında ben de olmadığını düşündüğüm tek şey aileden kopabilmiş olma kriteri sanırım.
+1 yılBu özelliklere sahip biri seni neden istesin ki o kadar seçenek varken :)) Benim şoyle bir özelliğim var, bu sebeple beni seçmeli diyebileceğin bir ozelliğin var mı.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaydığım şeylerin çoğu bende de var
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/caJ6JkkJZLsÖylesini biz bulsak kendimize alırız...
04 Yorumla
Soran+1 yılBence çok değil be 😏😂
Soran+1 yılTüh 😂
- +1 yıl
ıaSHSHFLADLSFLAF cuk oturmuş sdlşkjlsafg
+1 yılÇok fazla şey istemek yerine, birbirinden son derece farklı ve tuhaf kombinasyonlu birisini istediğin için, bulamıyorsun diyelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu çok doğru 😂
+1 yılGüzel misin? Güzelsen bulursun, erkekler için en önemli kriter bu hanım kızım, sonrasında diğerleri
08 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama diyebilirim 😂
- +1 yıl
Neden gülüyosun?
Soran+1 yılHanım kızım lafına
- +1 yıl
Bence sen ortalama olduğuna gülüyosun 😀 Ortalama diye bir kriter mi var?
Soran+1 yılYoo hitabına güldüm :D Baya var yani 10 üzerinden değerlendirsem 6 derim kendime fiziksel olarak
- +1 yıl
Say neler var
Soran+1 yılÖlçü mü vereyim :D
- +1 yıl
Ver belki seni oğluma alıcam?
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Virgüller arttıkça eleniyor insan 😂 tutam da var tutmayan da yani evet biraz fazla denilebilir,1-2 tanesinden vazgeç iyisi mi 🙂
00 Yorumla
+1 yılHepsi tamamda Dindar Olmayan!!! Bunu Bir kadindan beklemiyordum Dindar olsa ne olacak?
03 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılBen Müslüman olmadığım için dedim
- +1 yıl
Hayırlısı Olsun
+1 yılTamam da ne icin istiyorsun boyle bir erkegi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk için aşk 🤭
- +1 yıl
Boş işler.
Çok fazla şey istemediğinin farkındasın ama onaylanmak istiyorsun. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılOnay arama şeması naparsın :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu arada az istiyon onun dışında fiziksel hiçbişey tok gördügim kadarıyla
03 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama bir tipi olması yeterli. Boya posa falan takılmam
- +1 yıl
En büyük yalan bu arada bu dedigin
Soran+1 yılÖyle değerlendirebilirsin
bende bi kadında neler istiyorumda hepsi tek bi karakterde yok maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakter temelli ama benim istediğim şeyler çoğunlukla
+1 yılSenden çok kazanması için epey kariyer sahibi olmalı belki de
014 Yorumla
Soran+1 yılYo devlet memuruyum
- +1 yıl
Üç seçenekle elendim mesela..
Soran+1 yılZor mu sizce hepsinin bir arada olması
- +1 yıl
Siyasi görüşü ve inançlı oluşunu bir kenara bırakmalısın.
Soran+1 yılOnlar en önemli şeyler ama zaten
- +1 yıl
Hangisi önemsiz? Seninle aynı fikirde ve yaşayış olarak dinden uzak birisi, az kazanıp tipsiz olabilir mi mesela?
Yoksa işi gücü kariyeri yerinde, yakışıklı, kültürlü ve aynı zamanda inançlı, dolayısıyla merhametli biri olması kötü müdür?
Soran+1 yılİnançlı olmasında sıkıntı yok. Dindar olmasın istiyorum. Örneğin oruç tutup namaz kılan biri benle yapamaz
- +1 yıl
E İslam inancının gereği oruç ve namaz gayet makul.
Hem niye yapamaz? Deist misin?
Yahut gün yüzüne çıkmamış ve söylemediğin uç fanteziler mi arzuluyorsun?
Soran+1 yılBen deistim. Uyamayız
- +1 yıl
Herhangi bir bar, club, konsere gittiğinde yığınla senin gibi insanla karşılaşırsın. Aman aman olmayacak istekler değil. Deistlik moda oldu zaten
Soran+1 yılNeden direkt böyle yozlamış bir profil çiziyorsun :D Ben aşk ilişkisi istiyorum. Rastgele biriyle olmak istemiyorum
- +1 yıl
Yozlaşmış mı? Hahaha
Yobaz diyecektin sanırım, kibarlık yaptın 😏 Seversin de, sevilirsin de.
Kafalar uyuşunca gerisi gelir
Soran+1 yılHayır sana demedim yozlaşmış diye. Hani deist olunca illa böyle club bar insanı olmak mı lazım anlamında dedim😂 Bakalım ya
- +1 yıl
Olağan şartlarda inancı sağlam birisi bar, clup tarzı yerde göremezsin. İlla içkili mekan olması da şart değil, oldukça sosyal ve kadın erkek birlikte eğlendiği her ortam seninle aynı bakışa sahip, aynı yaşam standartlarında olma ihtimali daha yüksek.
Çok kolay bir metot kullanabilirsin. Kendi sevdiğin mekanlara daha fazla rağbet et, zevklerinizin aynı olduğu adamı çok daha rahat bulursun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki kendine denk birisini istemek hakkın, dilerim gönlüne göre bulursun
00 Yorumla
+1 yılHayır tabikide bunlar çok normal şeyler ve bunları istemek hakkın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. tüm özellikleri karşılıyorum. demek ki varmış. umudunu kaybetme xD
00 Yorumla
+1 yılYo gayet makul istekler bende bunları isterim yani ama sadexe yeter ki tembel olmasın çalışsın
00 Yorumla
+1 yılbu söylediklerinin fazlası var bende çok şükür , fakat bu yine de bir kriter olamaz bana göre çünkü kafa dengi olabilmesi lazım
ağırbaşlı diyorsun ama ben eğlenceyi şakayı seven biriyim şimdi bunlar var diye ağırbaşlı olmuyor muyum?
04 Yorumla
Soran+1 yılAğırbaşlılık biraz daha toplum içindeki davranışları kapsıyor benim için. Yoksa evde memur gibi oturup somurtsun demiyorum.
- +1 yıl
kendini bilen biri zaten her ortam içinde şaka yapmaz yerine göre yaşar, yerine göre hareket eder
ne işle uğraşıyorsunuz?
Soran+1 yılDevlet memuruyum
- +1 yıl
anladım çok güzel.
+1 yılHepsi bende de var bu yüzden gayet normal istekler😁
00 YorumlaYarısma mı var sen iyi insanı bul empatili saygılı anlayıslı seni seven gerisini sen eklersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerekenler, bazı şeyler senin kendi özelinde ama geneli normal
00 Yorumla aradığın kriterler çok değil. herkes zor bulursun yazmış ama bence değil. bana uyan kriterler. yüksek lisans mezunuyum. 30 civarı aylık gelirim var. çok inaançlı biri değilim. Atatürk sevdalısıyım.
yaşınız kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen Atatürkçü değilim yalnız 😂 27’yim
Soran+1 yılBuradan birini aramıyorum ki. İstanbul
+1 yıleğer sende sahipsen bu özelliklere fazla değil gayet normal bir istek...
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki de. Olması gerekenler yani zaten bunlar.
00 YorumlaÇok şey istiyosun hepsini bi arada bulursan banada yola öyle biri olsam acaba sana bakrmiydim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani tarife uyuyorum ama lanet olsun ki bende aşka karşıyım sadece duş almayı seviyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsjsjdjdj
Gizli Üye(30-35)+1 yıltümünü bi arada bulamayacaksın, hem yan yana hem cam kenarı olmuyor be
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu fazla
Cevap sahibi+1 yılYani, kriterler çoğaldıkça ihtimal azalır
+1 yılŞöyle ifade edeyim;
Hem bu kadar kriteri bir arada bulmak zor, hem de bu kadar kritere sahip bir insanı evlendirmek zor00 Yorumla
+1 yılBu kriterlere sahip değil ama çok seviyorsun kafa dengisiniz ve beğeniyorsun diyelim. Yine istemez miydin
14 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olamam
- +1 yıl
O zaman uzaklaştırdın dimi
- +1 yıl
Uzaklaşırdın*
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Çok zor türkiyede %30 civarı işsizlik var aile bağları genelde kuvvetli dindar olmayan bulursun ama çoğu genç zaten o dediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılAblacım bu sürüm yaklaşık 20 yıl sonra çıkar. Sen ön başvurunu yap. İlk partide sana haber veririz. 😁
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 sene sonra huzurevinde o zaman 😂
- +1 yıl
Tamam adres veririsn göndeririz :)
+1 yılİstediğini istebilirsin lakin bulabilirmisin orasi var bunları hepsi bi adam da bulursan mutluluklar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok eşliliğe karşıyım. Bir adamda bulmam lazım yani djdjd
- +1 yıl
Hepsi bende mevcut lakin üniversite mezunu değilim ordan kaçirdim iyi mi 😂
+1 yılPeki onlar sende var mı? Kocana muhtaç kalma senin elinde iş olsun ki boşandığında bile çocuklarına baka bil
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
O. zaman sende varsa kocandq olmasj gerek çünkü eş parası keyifce yenilmez
+1 yılAslında çok şey istemiyorsun ama toplumumuz aşırı yozlaştı böyle erkekler çoktan kapılmıştır şansına denk gelebilir sağda solda
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hepsi kapılmış :D
- +1 yıl
şansına artık 😂
+1 yılYani çok ön yargılısın dindar olmanın ne sana zararı varki
02 Yorumla- +1 yıl
Birde böyle birini bulman imkansız sanırım evde kaldın
Soran+1 yılZararından değil de anlaşamayız
+1 yılyok be daha az biraz daha özellik ekle örneğin dokunmatik olsun gibi.
00 Yorumla
+1 yılEli yüzü düzgüne kadar iyi gidiyordum da orada elendim.
00 YorumlaHepsine full sahipsen böyle isteyebilirsin. Eksik varsa olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılMaaş ve sosyal hakları yazmayı unutmussun
01 Yorumla
Soran+1 yılYazardım da buradan aramıyorum djdjdjd
Sanayide yaptırabilirsin.. sjjs..
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıp çıkarılır olur hem
Günümüz Türkiyesin de bir tık zor kriterler
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılKazanç konusunda beklentim yüksek değil ki. Benden az almasın dedim sadece
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta bir ömür geçireceksin o yüzden belirli kriterlerin tabi ki olmalı ama çokta abartmamak gerekiyor
00 YorumlaYazdiklarin sende mevcutsa hayir hakkindir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu var
+1 yılKarşılığında sende neler var?
012 Yorumla
Soran+1 yılAileden kopma kısmını başarabilmiş değilim. Bunun dışında saydığım özelliklere sahibim
- +1 yıl
Aileden kopmak değil de bireyselliğin son adımındasın diyelim. Beklentilerin normal
Soran+1 yılO kadar kolay olmuyor işte o maalesef. Özellikle geleneksel ve muhafazakar bir aileden geliyorsanız özellikle
- +1 yıl
Yani yaşamış biri olarak söyleyebileceğim, sancılı ama harika bir süreç ☺️
Soran+1 yılDarısı başıma
- +1 yıl
Hadi bakalım. Ekonomik özgürlüğünü kazanman dileğiyle 👋🏻
Soran+1 yılEkonomik özgürlüğüm var. Özgürlüğüm yok
- +1 yıl
Demekki özgüvenin yok
Soran+1 yılÖzgüven konusunda da bayağı destek aldım. İyi de toparladığımı düşünüyorum. Aileme karşı olan sorumluluk düşüncesini aşamıyorum. Yani onlara rest çekip karşı gelmek ben de vicdan azabı yaratıyor. Yoksa bunu yapabilirim
- +1 yıl
Aynı ilde yaşamak istiyorsan özellikle. Büyük bir tabu bu ☺️ tebrik ederim yol alıyorsun ama yaşam tarzını değiştirmeden, daha doğrusu farklı bir il belki, zor
Soran+1 yılTeşekkür ederim, bakalım
- +1 yıl
Rica ederim 👋🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla istediklerin. Hele ki bu devirde.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisi fazla mesela. s
- +1 yıl
Hepsinin bir kişide olma ihtimali çok az.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değil. Gayet yerinde istekler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım aradığınıza kavuşursunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim karşı cinsimden beklediğim otoriter olması. Evin reisliğini yapması.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılFabrikadan siparişmi veriyoruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bulursun öyle birisini :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Fazla değil, normal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kriterlerin buna kimse karışamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. kast sistemi gibi
00 YorumlaTürkiyede sol görüşlü 1 kişi bile yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar kazandığına bağlı djdjdjjd
01 Yorumla
Soran+1 yıl17 civarı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar mütevazi bir hanım.
07 Yorumla
Soran+1 yılUkala gibi mi geldi
Cevap sahibi+1 yılBu kriterleri tasiyan insan sayısı bu ulkede azdır bence. Ki oyle bir insanda kolay kolay birine aidiyet hissetmez. Benim dusumcem bu.
Soran+1 yılErkek için mi aidiyet hissetmez diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Çünkü ozgüvenli ve maddi açıdan iyi olan bir erkeği elde etmek isteyen cok kadın oluyor.
Sebebi ise ulkemizdeki erkeklerin vasızsızlığı. Cok az olan bu erkekleri kapabilmek icin buyuk bir yarış oluyor kadınlar arasında.
Ve bircok kadın o erkegin tek esli bir hayat seçmesi bilincini kaybetmesine yol açıyor
Soran+1 yılMaddi olarak iyi olsun demedim ki. Benden az kazanmasın dedim :D Ki devlet memuruyum yani öyle milyoner falan aramıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum. Umarım bulursun.
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yıleli yüzü düzgün olayından elendim
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026