Eski sevgilinizden aldığınız en saçma mesaj neydi?

Eski sevgilim değildi ama flört gibiydi. Uzun süre bir konusmadık. Sonra bir gece şimdi uyandim rüyamda seni gördum iyi misin diye saçmalamısti. Tabi bende safım gercekten gördü zannetmiştim. Zamanla bunun konusma için kullanilan genel bir bahane olduğunu anladım.😅😅
Saçma değil ama gerçekten hissederek atmasını o kadar isterdim ki şu mesajı.. Her şey yalanmış.
Zaten saçın kıvırcık ben okadar kıvırcık saçlı kız sevmiyordum sjksksjss
Geçenlerde peynir reyonundan geçiyordum seni gördüm. Demişti şrfsız.
Cevap
40Cevap
Mesajla sallayan eski sevgili görmedim, hep uzaktan :D kendi kendilerine konuşmacalar
"Uyudun mu?" Evet uykudayım şu an rüyada yazıyorum diyesim geliyordu 😂😂
eski sevgilim yok maalesef. ama şeyi merak ettim, aşağıda birisine koru-osb iki defa git gel sevgili yaparsın demişsiniz. nasıl oluyor o :) yapacağımdan değil de, hakkaten merak ettim. metroda birisiyle bırak sevgili olmayı, iletişim kurması bile çok zor oluyor çünkü
Giderken nedenini sordurtmayanlar sebepsiz gidenler deprem olunca aklınıza dusecekse bence hiç düşmesin.
Bende biri eski ise eski olarak kalır.
Artık bunu öğrenin ya.
Doğu ekspresindeyim dışarıdaki büyük başlar trene bakıyor
Bir ara içmişti sanırım apır sapır bir sürü şey yazmıştı en son teli kapatmıştım, sonra dayımı aramış sabah 4 e kadar konuşmuşlar :D ahsha
Dayın ne alaka 😂😂 ayyy çok komik
🤣🤣 ailemi tanıyordu o dönem ailem de onu tabi. Adama sabaha kadar öyle seviyorum dayı böyle seviyorum dayı diye anlatmış dayım hadi yat falan diyor yok bir türlü kapanmamış o tel 🤣 çok fena makara yaptık ya üzerine ahsh
Burada gördüğüm en güzel sorulardan biriydi sonuna kadar yorumları okudum hem zevkle hemde çok güldüm biz millet olarak bu konuda da yaratıcıymışız 😊😃😂
Soruya yorumu unuttum tel geldiği için😊
O zamanlar cep tel ve İnternet yoktu arkadaşça ayrıldık yıllar sonra karşılaştık bir yurt dışı toplantısında italyandı kendisi uzun mevzu 😊
Son zamanlarda da oldu ama yürümedi son mesajı bir daha yazma dedi bende yazmadım
Direk video atmıştı, hafif bir müzik açmış ve şiir okuyordu. Hayatımdan çıkmış birinden almak isteyeceğim bir mesaj değil, rahatsız edici ve fazlasıyla saçmaydı.
kızın suçu yok benim ök 0zlüğüm ama bi kerededik şimdi erkekliğe b. k sürmek olmaz diye arkadaşına atacağına el alışkanlığı bana atmış...
Konyalılar sever bu işleri. Kilo hesabında aylık yıllık gelir bulunur, itina ile sinsi planlar yapılır
Yazmak isteyen yazıyor işte aga lwşhşwşgpel benimki de "engeli aç açık kalsın biri görse ne alaka der"demişti aghsjsjdjsjdjdjf
Eski sevgilim olmadı saçma mesaj almadığıma mı yoksa eskim olmaıdğına mı üzüleyim
Barış metroya bin. Koru OSB arası iki sefer inmeden git. Kesin olur bir sevgilin 😅😂
:D :D :D Ankara da oturuyorum hiç aklıma gelmedi dur yarın metro seferi yapayım
Milli kütüphaneye git ders çalış, kitap oku 😂😂 yanlışlıkla çarp bir kıza tanış
Teşekkürler tavsiye için :D :D deneyecğeim
Engelledin mi?
Vay p*c engellemiş.
O sırada İnternet kapalıydı engelledim sanmış
Daha sonra görüldü yapıp engelledim
Sana saç yakışıyor demişti...
Ben de sağol kime yakışmaz ki demiştim
-Lütfen görüşelim
-Tabiki mahşer günü uygun mu?🙈
beni aldatmasına rağmen şunu yazmıştı
Nisa bunun için ayrılmaya değdi mi biliyorum pişmansın ama bu sefer ben hakkımı helal etmiyorum.( gül gül öldüm sonra ben)
PUHAHAHDFAHFHAlkjjhsadfasg
İsmin güzelmiş😊
Sevgilim yok ki eskisi olsun, eskisi yok ki mesajı olsun 😅
Sevgilim değilsen arkadaşım da olma demişti ruh hali dengesiz sabit akılsız
Üni zamanı o masum flört dönemlerini özledim..
o kadar hata yap sonra pişmanım tekrar birlikte olalım yaz 😂
En İyi Cevap