Ödüm kopuyor bağlanıcam diye, ya sevdiğim kişi yanlışsa o zaman napıcam sonra? İçim gidiyor ama hislerime göre davranamıyorum vazgeçmek zorunda kalırım diye korkuyorum...
Ölümüne korkuyorum ama bunu ona söyleyemiyorum.

Ödüm kopuyor bağlanıcam diye, ya sevdiğim kişi yanlışsa o zaman napıcam sonra? İçim gidiyor ama hislerime göre davranamıyorum vazgeçmek zorunda kalırım diye korkuyorum...
Ölümüne korkuyorum ama bunu ona söyleyemiyorum.

Bence insan sevmekten korkmaz. sadece öz güveni azaldığı ya da düşük olduğu için elde edememekten ya da elde ettikten sonra kaybetmekten korkabilir. aslında bu oldukça normaldir ama bu korku ile yaşanırsa zaten kimse ile ilişki yaşanmaz
Bence akışına birak. Zaten ayrılmanın 1m sebebi var. Bırak aşkı bulmuşken yasa. Mantığına yatmayan bir yönü olursa o zaman düşünür ve kararını verirsin.
akışına bırakalım derken akıntıya kapılmayalım da 😬
Mantığın hep olsun ama anlardan da keyif almaya bak. 6 ay sonra anlarsın isin aslini
nerdeyse 2 ay olmak üzere dürüst biri ama bazı konular canımı yakıyor
Hangi konular?
Ayrıca 2 ay bir insanı tanımak için çok uzun bir süre
Kısa bir süre
O yüzden 4 ay daha bekle ve o bahsettiğin konuları dinliyorum simdi
kıskançlıkla ilgili konular
Seni birilerinden mi kıskanıyor
eski sevgilimle bu konularda pek kavga etmezdik buna ortam yaratmazdı çünkü ama o daha farklı bu konuda
Örnek bir anı paylaşır misin
aslında özelden yazsam daha iyi olur direk konuşmayı atarım
belkide ben abartıyorum bilmiyorum ama çok sinirime dokundu
Tamam ben yazayım sana
Senin de beni takip etmen lazım mesaja tıklandığında uyarı çıktı
Benim de mesaj kurum herkese kapali
Kutum
açtım
Cevap
1Cevap
Karşındaki güvenilir biriyse sevmekten korkmazsın
sürekli eski ilişkimle karşılaştırma içindeyim huzursuz hissediyorum bazı yönlerden, emin olamıyorum
Valla korkmazdımda galiba korkmaya basladım
maalesef bitecegini bile bile
Korkar
Erkekler korkar
Bende korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?