Aşk İlişkileri Eski sevgiliden gelen takip isteği kabul edilir mi? Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Edilir mi? Güncellemeler5 ay Olum bu lise aşkı lan ama öyle düşünün asdfhjas Eski sevgiliden gelen takip isteği kabul edilir mi? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Edilebilir de edilmeyebilir de. Müsaitliğe göre değişir 0 0 Yorumla
ibooo1Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Direk engel 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 104,4b cevap paylaştı. Hayır ben etmezdim büyük bir ihtimal. çünkü eski zaten yani ayrıldıysam benim vardır bir bildiğim demek ki duygular bitmiş demektir 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Edilir yav lise aşkıysa ben merak ederdim derdi ne diye ekdjsjs 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Direkt sövülür sonra engellenilir 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ettin mi ksllfldll 0 1 Yorumla Rascoln36 5 ay Ettim hocam asdhjs Yorumla
emreJ Takip Et Guru Yaş: 29 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Edilemz engellenir 1 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 86% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Etmem 0 0 Yorumla
m bir-incii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Ben etmem. 0 0 Yorumla
s Lobellia Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Edilmesin 0 0 Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Edilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Edilebilir de edilmeyebilir de. Müsaitliğe göre değişir
Direk engel
Hayır ben etmezdim büyük bir ihtimal. çünkü eski zaten yani ayrıldıysam benim vardır bir bildiğim demek ki duygular bitmiş demektir
Edilir yav lise aşkıysa ben merak ederdim derdi ne diye ekdjsjs
Genelde ediyosunuz hahah
Sende nasıl kaldığı önemli
Direkt sövülür sonra engellenilir
Ettin mi ksllfldll
Ettim hocam asdhjs
Edilemz engellenir
Etmem
Ben etmem.
edilir
Edilmesin
Edilmez