Hep aynı şeyler oluyor. Karşıma hep zıt kişiler çıkıyor. Ne zaman biri benden hoşlansa eğer ben de hoşlanmışsam ters tepiyor. Ya hiç açılan olmuyor ya vazgeçiyorlar. Ben o kadar çok bağlanıyorum ki bunalım derecesine geliyorum. Şu an bu durumdayim. Hergun ağlıyorum. İşe güce veremiyorum kendimi. Uyumak istiyorum hep. Ölüm düşüncesi geliyor aklıma. Çünkü zıt kişiler oluyor hep. Bana uygun olmayana gönlüm kayıyor 😕😕
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatimin özeti..
Beni anlıyorsunuz değil mı? Artık arkadaşlara anlatmıyorum bunları. Çünkü saçma yorumlar yapacaklar biliyorum
Anlıyorum kendine duvar örüyorsun aslında hiç iyi bir şey yapmıyorsun.
Elimde değil ki. Daha önce anlattım da ne oldu? Dedikodular fesatlar nazar değdirdi. Tam olacakken ortak arkadaşlar eline yüzüne bulaştırdi yıllar önce. Hasta oldum o tarihte
Kimseye anlatma yasa emin ol ilerle hazır hissettiğinde paylaş birileri ile.
Bu kişiyi bilen arkadaşlarim vardı. Gözlerinin önünde oluyordu o bakışmalar. Ama artık zaman geçti pandemi girdi araya unuttular. Ben de konuyu hiç açmıyorum artık. Kendi kendimi yiyorum. Son günlerde arkadaşlar çok mutsuz görünüyorsn dediler. Dışarıdan bakan bile halimi görüyor artık ama sebebini bilmiyor. Otobüste bile ağlarken gördü insanlar ya. Güneş gözlükleri ile geziyorum artık rezil olmamak için
Karşılığı yok mu yani neden tam olarak bu durumdasın her şey iyi güzel ama anlaşamıyor olmak kafa yapisi uymuyor olması mı seni bu duruma soktu
Adamın kendisi beni ilk gördü beğendi ben sonradan fark ettim. Üç senedir durum aynı. Üç yıldır bu adamın takibindeyim. Tanışma girişiminde bulundu. Ama arkadaşının Teşvikiyle. Tek başına iken asla yapamıyor bunu. Hep yalnız takılıyor. Ben geçerken kapı önünde sigara içerek beni bekliyor ama asla konuşmuyor. Sert bir duruşu var. Soğuk. Ciddi. Hiç gülerken görmedim onu. Ama tanissak bile Zaten olmaz bizden. Araştırdım çünkü. Evlilik geçirmiş. Neden boşandı bilmiyorum. Çocuğu var mı bilmiyorum. Ailesini buldum sosyal medyada. Babası ölmüş. Ben ona ait birçok bilgiye sahibim o değil. Kedi ve at yarışı düşkünü olduğunu gördüm. Aile yapıma da pek uygun değil. Dünya görüşleri yani zıt
Duygularını devre dışı bırak mantiginla hareket et mantık ne diyorsa aslolan o'dur..
Ben de mantık olsa bu durumda olmazdım. Ben ne durumdayım biliyor musun? Başkasına gidecek diye hergun oluyorum. Bu duygu işte beni bitiriyor. Kaç yıl oldu unutmadım onu. Araya mesafeler girdi evden çalışmalar yok unutmuyorum. İlk gördüğüm andan beri bu durumdayim. Bana çok farklı geldi. Beğenen onca insanın içinde O ilgimi çekti sadece.
Kimseye bir şey olduğu yok kendine yazık ediyorsun göz göre göre bu şekilde devam edemez, duzelemiyorsan kendi başına psikolojik destek al ve bu durumdan kurtul biran önce.
Seneler önce de aşk yüzünden ağır depresyona girmiştim. Çocuk yine zıt biriydi. Bizden olmaz derdi. Bir engeller aylar sonra tekrar peşime düşerdi. Mahvetti beni duygusal yönden. Arkadaşlarım anneme bahsetmiş. Yemeden içmeden kesilmiştim. Annem de merak ediyordu. Durumu öğrenince doktora götürdü beni. Verem tehlikesi gecirmisim. Doktor neden gelmedin diye kızmıştı. Sonra da psikiyatriste götürdü annem. Ağır ilaçlar verdi. Aradan iki yıl geçti bu adam çıktı başıma her şey yine başa sardı
Kendine saygın olsun çok anlamsız durumlarla aşırı ilgilisin yazık yani düzelmeye bak.
Biliyorum bu durumdan kurtulamıyor um ama. Anlatacak kimsem yok. Doktorlarla da uğraşmak istemiyorum artık bıktım. Neden olmayacak insanlar karşıma çıkıp beni esir alıyor onu sorguluyorum sebebi nedir? Bazı arkadaşlarım iki üç kişiyle flört ediyor yenisiyle tanışıp evleniyor. Mutluluğu bunlar mı hak ediyor yani? Sadık olmayan kası gözü ayrı oynayanlar mutlu oluyor
Sen bir kere bu kaffadan kurtulmaya bak sen de flört et dene olmuyorsa bırak zaman ver kendine yine dene bu isler böyle yuruyor bir kişiye takılıp ömrünu heba etmiyor kimse senin gibi.
Ben onlar gibi basit olmak istemiyorum ama. Basitlik bu. Sevmediğim ısınmadigim biriyle flört. Zaman kaybı ve boş yere adımın bu şekilde reklam edilmesi. Onlar duygusuz. Ne anlar aşktan sevgiden
Kendine duvar örme dene pes etme dilerim hayat karşına gonlunce sevip sevilebilecegin birilerini çıkarır 🙏
O yüzden hala bekarsin bence
Evlenmeyi de düşünmüyorum. Ama elimde olmadan tutulup kalıyorum. Ama çok acı çekiyorum. Hasta olduğum oldu bir defa.
Heyecan arıyorsun bence
Ben aşırı duygusal ve hayal kuran bir insanım. Depresyona meyilli biriyim. Yaşımın insanı da değilim. Tıp olarak da düşünce olarak da hiç değişmedim. Yaşıtlarim gayet soğukkanlı mantıklı. Kaç flört değiştirip atıyorlar ben ise bir kişi için yıllarca acı çekiyorum
Bence herseyin fazlası zarar. Hangi burcsun sen? Çok değer veren birisin işte
Terazi burcuyum. Bilmem. Herhalde kafamda kurduğum bir hayale aşığım. Ama çok zor bir durum anlatamam. Üstelik karşılıksız değil. Kendisi hala ne zaman karşılaşsak bakıp duruyor hatta arkadaşlarına bayan erkek anlattı. Bu şekilde umut veriyor bana. Ama asla bana uygun değil. Gelip konuşsa bile bişey olmaz bizden. Bu daha çok acı veriyor. Resmen çaresiz Kara sevdaya tutuldum. Hayatım mahvoluyor
O zmna başka birini bul onlq konuş kafan dağılsın. Kaç yaşındasın sen
Hayır olmaz. Ona çok bağlıyım ben. Bir başkası midemi bulandırıyor. Normal arkadaşlarım bile yanıma gelse uzak duruyorum. Görüp yanlış anlamasın diye. Bir defasında Kahvaltı ederken gördü ve kaçtı benden bir müddet. Sonra yine takibe başladı. Ölüm gibi bir şey. Ağlıyorum yani sürekli.
Zıt kişileri flört aşamasında mı tanıyorsun
Tanısmiyoruz bile. Onlar beni beğeniyorlar ona buna gösteriyor aylarca göz hapsine alıyor ben durumu fark edip eğer beğenmişsem aşırı derecede tutulup kalıyorum hayallere dalıyorum. Niyetleri ne bilmiyorum. Ama zıt olduklarını ben gözlemleyip anlıyorum. Takıldıkları kişiler yerler adı soyadını öğrenip sosyal medyada bulduğum oluyor. Bir şekilde fikir sahibi oluyorum.
Anladım biraz süpheci ve kolay güvenmeyen birisin demekki
Evet çünkü hep haklı çıktım şüphelerimde. Yaşam tarzları Zaten farklı. Beraber olabileceğim uyabilecegim biri değil ondan öncekiler de değildi. Umut veriyorlar uzaktan bana. Bile bile acı çektiriyorlar. Kendilerine aşık edip uzaktan köle ediyorlar beni.
En azından gerçek yüzlerini görüyorsun. İnsanlar tanısmaktan vazgeçme devam et
Karşımdaki kişi de normal değil ki. Takip ettim her zaman yalnız takılıyor. Bir iki arkadaşı ara sıra yanında olurdu. Hatta sivil hayatta tesadüfen bir bankta tek başına kedi severken gördüm onu. Tam önünden geçtim. O gördüğümü fark etmedi başımı çevirdim. Ama o arkamdan bakakaldi O gün.
Belki pek sosyal biri değildir
Araştırmam sonucu yıllar önce başından evlilik geçtiğini öğrendim. Ailesinden uzakta yalnız yaşıyor. Hiç yüzü gülmüyor. O kadar beğeniyor anlatıyor millete ama soğuk duruyor. İnsan selam vermeye korkuyor
Sana itiraf etmedi mi
Hayır bana kahvaltı ederken ben ilk defa buraya oturabilir miyim dedi güç bela. Sesi az çıkıyordu o sırada. Ben de çok utandım. Tabi buyrun dedim. Ama O kadar. Yanımda arkadaşlar da vardı tabi. Onlar durumu bilmiyor. Sadece birkaç defa masama oturdu yaşlı bir arkadaşının Teşvikiyle. O yol yordam gösteriyordu galiba. Ben bizden olmayacağını bildiğim için cesaret vermedim ona çok. Ama İlk zamanlar başımı çevirip gözlerine bakmışligim çoktur. Sonrada da çekip giderdim.
Pek önemi olmayan birsey o zamn
Benim için önemli işte. Üç sene oldu artık. Bir iki defa gördüğüm biri olsa unutması kolay olurdu. Ben hastalık derecesinde tutuldum. Bunu sadece içimde yaşıyorum. İlaç kullanmaktan bıktım. Daha önce kullanıyordum. Tekrar başlamak istemiyorum. Böyle eli kolu bağlı kalmak işkence. Neşeli komik biriydim. Artık arkadaşlarınla takılmıyor um. Tek başına geziyorum. Deniz kenarında duruyorum. Günah olmasa belki atardım kendimi O kadar acı çekiyorum işte
Neden zitki cokmu buyuk yasi falan?
Yoo 6 yaş var aramızda. Zıtlık O değil yaşam tarzı. Örneğin o içki içer ben içmem buna benzer şeyler işte. Olmuyor.