AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet bazen ama üstesinden gelirim çünkü böylesi benim için daha iyi
Yalnızlık değilde dostunun olmaması yoruyor insanı bazen yalnız kalmak ihtiyac tabi ama tek başına dağ olamıyo insan
Dost önemli dostsuz yalan bir hayat yaşıyor gibi olabilir insan.
Öyle zaten de insanlar çok * dostun en büyük düşmanın oluyo
Dost dediğin çok olmaz orada bir yanlışlık var bence. Eğer dost diye iddia edilen kişilerin sayısı çoksa onların birçoğu dost değildir sadece arkadaştır.
Doğru tabi orası öyle ama bi bakıyorsun sana kazık atıyo yalnız kalıyorsun sonra başka bi dostun oluyo bi süre sonra bir şeyler ters gidiyo bitiyo
Hayat böyle değil mi aslında? Sevinç de hüzün de biz insanlara mahsus. Bu hayatta ölümün dışında hiçbir şeyin garantisi yok dolayısıyla yaşamak zorundayız her şeyi iyi veya kötü. Lakin şunu söyleyeyim olumsuzluklar oldu diye her zaman öyle olacağı anlamına gelmiyor.
Doğru ama yıpranıyo insan bende mi sorun diye düşünüyo depresyona giriyo doğru insanlara güvenmiyo çok yakın bi dostum olsun isterdim mesela samimi olduklarım var ama dost dediğim yok bunu iliklerime kadar hissediyorum mesela küçük saçma bi olayı bile paylasamıyorsun kimseyle neyse hayırlısı olsun
Sizin adınıza üzüldüm karşınıza çıkan saçma insanlar açısından. Bunun için asla kendinizi sorgulamayın. Tabi bir de belli yaştan sonra insanlar menfaat uğruna ilişki kurmaya çalışıyorlar o yüzden zorlaşıyor ister istemez ama emin olun hala bir yerlerde kendimiz gibi birileri var umudunuzu yitirmeyin. Eğer siz bu karşınıza çıkan insanların sizin geleceğinize etki etmesine izin verirseniz onların istediğini yapmış olursunuz bir anlamda.
Doğru tabi ama insan napıcanı şaşırıyo gel şuraya gidelim dicek kimseyi bulamayınca zoruna gidiyo
Sizi çok iyi anlıyorum ama insanız yani hepimiz illa ki takılıcaz ama yola devam etmemiz gerekiyor. Bu aralar ben de birazcık bu moddayım
Ya illaki olur bi dost ama çevrene bakıyorsun millet en yakın arkadasıyla neler yapıyo kendine bakıyorsun teksin çevren kalabalık arkadas çok ama teksin herkesin kendi yakın arkadası var 3. kişi de olamazsın umarım hakkımızda hayırlısı olur
Kendiniz olmaktan vazgeçmeyin, çevrede yaşananların sizi etkilemesine izin vermeyin. Bazen yalnızlık iyidir ama her zaman değil tabi :)
Doğru haklısınız :)
Genelde öyle derler mütevazı olamayacağım :) Ama haklı olmak bazen can sıkıcı oluyor özellikle kendimle alakalı şeylerde :)
Haklı olmak mutlu etmez 🤷♀️
Bu söz tam olarak benim için geçerli ya off gerçekten inanılmaz. Teşekkür ediyorum bunun için :)
Rica ederim bende uzattım kusura bakmayın bugün aldatıldım da nereye sarıcamı şaşırdım
Est ne uzatması olur mu öyle şey. Yaa üzüldüm sizin adınıza. Bi manası olur mu bilemem ama konuşmak isterseniz dinlerim sizi.
İyi olur aslında garip hissediyorum
Dm kapalı sizin yalnız
O nasıl oluyo bilmiyorum
Nasıl açabilirim peki kapalıyı isterseniz takip edin geri dönüş yapayım
Ayarlardan "Sadece takip ettiğim üyeler bana mesaj gönderebilir" deki tiki kaldırmanız yeterli olur.
Yaptım
Arada bir oluyor ama sık değil
Mesela ne sıklıkla oluyor sizde
Değişiyor
Spesifik bir şey olduğunda mu yoksa aniden mi ya da farklı bir şekilde mi
Kırıldığımda
En can sıkıcı olanı söylediniz... Çabuk kırılan biri misiniz peki?
Yalnızlık beni korkutmuyor aksine kuru kalabalkk beni çok yoruyor
Korkmaktan bahsetmiyorum ki
İşte senin hissettiğini ben kalabalıkta hissediyorum
Geliyor ya benim istediğim hayat sessiz sakin kendi halinde olmak birisine gönlümü yaslamak ama 25 yaşındayım hiç olmadı. Artık bulamam gibi.
Hepsini geçtim sadece konuşmak, anlaşılmak istiyor aslında insan. O kadar temel ve basit şeyler imkansızlaşıyor gittikçe.
Yani yalnızlık derken eş sevgili anlamında mi dediniz ona bakmadan direkt yazdım ama herkesin anlamasına ihtiyacı yok ınsanın 1 tane olsun yanında olsun. Zaten anlaşılırsa bir insan onunlayken yalnızda kalır ikisi birlikteyken en kalabalıkları da yaşar gibi geliyor.
Eş veya sevgili aslında konu tam olarak o değil. Gönlünüzü birine yaslamak bahsettiğim şeyleri tam olarak karşılamayabilir sadece duygusal tatminkarlık getirebilir diye düşünüyorum.
Tabikide onunda olması gerekmez mi? Ve konuşup anlaşabileceği insana gönlünü yaslar insan. Güven duygusu oluşur ve gerisi gelir işte.
Gönül ota da konar b*ka da derler. Dolayısıyla gönül yeterli bir kriter değil :) Evvela belli bir medeniyet seviyesinde iletişim kurulabiliyor mu ona bakmak lazım ki devamında gönüllerde kendiliğinde bir şeyler gelişirse zaten tadından yenmez.
Jxjsj evet evet bende öyle diyorum aslında ama biz bir çarşafın farklı yerlerinden tutuyoruz gibi şu an 😅 anlaşmak gerçekten önemli görüyoruz ki jxndjd
Ve dediklerinize katılıyorum bahsettiğim bundan sonraki seviyenin gönül yaslamak olduğu. Önce tanımak anlaşmaya çalışmak. Gönlünü yaslayıp oldurmaya çalışmaktan bahsetmiyorum.
Aynı çarşafdan bahsediyorsak şu an ortada bi esra erol eksik hahahaha. Betimlemeniz gülümsetti birazcık :)
Ben her zaman hep şöyle düşünürüm. Karşıdakini önce insan olduğu için tanımak lazım. Devamında aradaki frekansın nasıl gelişeceğini ancak yaşayarak görebilir insan. Belki çok iyi arkadaş olunabilir ya da fazlasını bunu bilemeyiz ki zaten kafada bir şablonla yaklaşmamak gerekir.
Evet kafada çizerek ilerlememek gerekir böyle söylüyorum ama yaşarken böyle ilerleyemeye biliyor. Kötü yönde olmamasına önem vermeye çalışıyorum en azından. Eğer siz böyle yaklaşabiliyorsanız ne güzel bende bunun için çabalıyorum.
Kötü yönde olmamasının yolu işte en başta samimi bir şekilde amaçsız bir insanı tanımaktan geçiyor. Maalesef bunu toplumda yapabilen pek yok ki en ufak fikir çatışmasında silahlar çekiliyor adeta. Şahsen ben samimiyeti önemseyen biri olduğum için genelde kötülüğe maruz kalan tarafım :)
Ben bir kere böyle düşündüm ve çekinmeden tanımak istemiştim sonra çok ağladım ya hdhdh nasıl düşünmeyeyim nasılll.. Ve sanırım sizde biraz dobrasiniz bundan ötürü bunlara maruz kalıyor olabilirsiniz ama dediklerinize haklısınız silahları hemen çekip vurup bitirmek derdindeler anlama istekleri yok çekemem ya diyip bitiriyorlar.
Peki yalnızlık size ağır geliyor mu bazen?
Yaşanılan olumsuzlukların beni değiştirmesine izin vermemekte ısrarcıyım açıkçası ve gittiği yere kadar diyorum :) Evet dobra olmak iyidir saygı çerçevesinde elbette. Soruyu ben sorduğuma göre cevabı da aslında belli diye düşünüyorum :)
Sanırım sizin kadar dirayetli davranamıyorum bu konuda. En ufak olumsuzlukta kalbim çit. Hdhdh ama kimseyi kimseyle aynı kefeye konmaması gerektiğini biliyorum ön yargılardan arınıp ilerlemek güzel olabiliyor. Yinede belki dile getirmek ya da paylaşmak iyi gelebilir diye sormuştum ☺
Güzel fikir alışverişinde bulunduğumuzu düşünüyorum, keyif aldım bunun için teşekkür ederim :) Açıkçası paylaşabileceğimiz daha fazla bir şeyler olabilir hissi de gelmedi değil ne yalan söyleyeyim :)