Seven için kaşın gözün önemi yok gerçekten. fizik mizik hep hikaye ya insanın içinde olacak ne olursa Asıl güzellik orada... Siz üzülmeyin onun gözünde sizden daha güzeli yok emin olun...
Sevmiyor büyük ihrimal ayrılmakta başka çarem yok. Sevgili bulabilirmiyim tekrar ondanda emin değilim güzel degilim haklı ama kırıcıydi çok en iyisi zayıflayıp estetik yaptırıp intikam almak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İçi güzel ise benim için sorun yok kalp önemli yıllardır kalbimizi kalpsizlerin eline verdik de ne oldu...
Oda öyle diyor hep...
Eski sevgililerinin guzelligini anlatıyor üstüne birde
Seven için kaşın gözün önemi yok gerçekten. fizik mizik hep hikaye ya insanın içinde olacak ne olursa Asıl güzellik orada... Siz üzülmeyin onun gözünde sizden daha güzeli yok emin olun...
Oyle olsam böyle konuşmazdı ama..
Şaka yapmıştır ya sizin tepkinizi görmek için arada ben de yapardım yanlış tabi kızlar takıyor böyle şeylere. Şimdi olsa yapmam böyle şeyler...
Yalan, kimse hoşuna gitmeyen biriyle birlikte olmak istemez
Ayrıca özgüvenine oynuyor dikkat et
Sanmıyorum
Sevmiyor büyük ihrimal ayrılmakta başka çarem yok.
Sevgili bulabilirmiyim tekrar ondanda emin değilim güzel degilim haklı ama kırıcıydi çok en iyisi zayıflayıp estetik yaptırıp intikam almak.
Büyük risk
Neden
Birisi için değil kendin istediğin için değişime gir
Onu birkio değişecegim evet kendim için hep aklımdaydı zaten bu mesele
Neyi değiştireceksin?
Çok açıksözlü ise ayrıl hala açıksözlü mü bir dene
Cok açık sözlü hep böyle
Anlamadın sanırım ayrıl da bir ders ver
Haklsin
oha sevgilin mağara adamı falan mı😅 seviyor olsaydı üzüleceğini bilip böyle bir cümle kurmazdı
Bana öyle muamele eden adamı yanımda barındırmam çünkü hiç bir güzelliğimi hak etmiyordur ne iç ne diş
Birlikte olmam gerek yok sonu olmayan bir şeye başlamanın
Beni alan yaşadı aşırı ilgili bebek gibi masum masum severim çekiciyimde
Beğenmedikleri kadınlarla arkadaş bile olmuyorlar
kendi sözüyle güzel olmayışını hep dile getirmesi bile büyük hata
Sirekteki fionaya benzetiyor
kendinin tipte anlaşılan çok mükemmelde sana laf ediyor, bence onu kalbinden silmeye çalış ciddiyim
Kendinide benzetiyor bende böyleyim ben irek sen fioana diyor
değişik bir ilişkiniz varmış bence yinede bunu sürekli belirtmesi iyi bir şey değil
Bana evlenme teklifi bile etti bende kabul ettim ama hala biyle konuşmaya devam ediyor
Önemli olan kalp guzelligi diyor
benim kumar burada biter burdan sonrasına karışamam çünkü fikrim yok verebileceğim bir tavsiyede
Çok açık sozluymus
Sevmiş gibi yaparım mantığıma uyuyorsa.
Güzel değilsin nedir ya kazma 😂😂
Ayrılmalısın mk ahahaha güzel değilsin ne ya 😂😂
Fiziğin nasıl
Kısa boyluyum
Yazablrmisjn bir şey sorcamm
İstek attim
sence sevılmezmı bence sevılır?
Seven adamda böyle incitmez ama
cokmu uzdu senı
Çok üzüyor sürekli güzel degilsin deyip duruyor ve çok dirdirci kafamı becriyor.
senle uzunca konusalımmı ne dersın
olur mu
böyle bir şey söyleyebiliyorsa sevmiyordur
Seni sevmiyor
Bedava veriyorsan gitmez tabiki
Ayrıl
Hayir