kanki ben yaptım ritüel ve hepsi gerçek oldu. birisini ikna etme ritüeli, aşık etme ritüeli mesaj attırma ritüeli eski sevgiliyi kendine geri döndürme ritüeli bunların hepsini yaptım ve hepside gerçekleşti bak sana bir link bırakıyorum bu sayfaya bak heppsi gerçekleşiyor.
internete ROTASIZ BALIK yaz ve yap sonra haklıymışsın diye yoruma yaz
biraz karmaşık. internette yazanlardan çok farklı. Bana da bu konularda bilgisi yüksek birisi öğretmişti. neyse kısacası boş ver denemene gerek yok. zaten sana saf sevgisiyle dönmüyor. pompalamak maksadıyla dönüyor. ha derdin pompalatmaksa söyleyim sıkıntı yok.
@Gunay265 Sezin karamese var youtube da bi video paylasmisti nasil yapildigini anlatan ama baya oluyor 5-6 yil olmuştur kagitla kalemle yapilan bir ritueldi, çok zaman geçti tam olarak nasil yapildigini unuttum ama araştır youtube da vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kanki ben yaptım ritüel ve hepsi gerçek oldu. birisini ikna etme ritüeli, aşık etme ritüeli mesaj attırma ritüeli eski sevgiliyi kendine geri döndürme ritüeli bunların hepsini yaptım ve hepside gerçekleşti bak sana bir link bırakıyorum bu sayfaya bak heppsi gerçekleşiyor.
internete ROTASIZ BALIK yaz ve yap sonra haklıymışsın diye yoruma yaz
en iyisi hangisi aşk direkt onu yapiyim
Kanka hesapta biir sürü ritüel var hangisi sana uyuyorsa onu yap o dediğim siteyi YouTube yaz
aşk yapıcam artık allah ne verdiyse
Kiz cidden mi ben de yeni kesfettkm ama bi tane tek yaptim kagidi da yaktim sonra
Doğru yapmışsın gerçekleşir merak etme sadece hep gerçekleşecek diye söyle beynine hiç olumsuz düşünceye kapılma
Hergün bir tane ritüel yapman gerek 1nden fazlasını yapma günde 1 tane yoksa kötü sonuçlar olut
Telepati cok yaparsak bissy olmaz dimi
Ay bana mesaj atar misin
Seviyem mesaj göndermek için yeterli değil diyo
İnstagram adresini ver ordan yazayım istersen
Dur buradan istek atim oluyo oyle
cok kez yaptim ben baktığım ya da yaptığın işi yarim birakmam çok azdır tutmagi
hangisini yaptin helppp
Nasıl yani
hangi ritüeli yaptın tutan
Rutule yapmak farklı buyu yapmak farkli yapti büyüler vs vs hepsi tutmustur aldığım işi yarım birakmam
cinlere karışmadın mı sonra
Onları kulanarak yapiyorum zaten :))
tabi efendim
Neden böyle bisi dedin ki
Merhaba bana yardımcı olur musunuz lütfen
valla bi ara eski sevgiliyi döndürme ritüeli yaptıydım cidden işe yaradı şok oldum. köpek gibi kapıma geldi.
ay nasildi acil help
biraz karmaşık. internette yazanlardan çok farklı. Bana da bu konularda bilgisi yüksek birisi öğretmişti. neyse kısacası boş ver denemene gerek yok. zaten sana saf sevgisiyle dönmüyor. pompalamak maksadıyla dönüyor. ha derdin pompalatmaksa söyleyim sıkıntı yok.
ona da okeyim şu an 🤣
Kiscasi farkında olmasanda kabul etmesende musallata ugramisin
@Ercan3737 kim
Cevap sahibi
@Ercan3737 yok ya niye oyle bir seye ugriyim :D
Karisik bisi
Nasıl yani
Hayır öyle boş işler ile işim olmaz. Onla uğraşıcağıma gider kendim yazarım.
Hiç inanmam öyle şeylere
Yapmadım yapmam da.
İnanmıyorum öyle şeylere.
Şu an yapıyorum bakalım mesaj atacak misin
öyle tutmaz
ama atasım geldi bi dur yapma
Atmazsın
Ritüel değil o.
ne peki
Totem
Yaptım
tuttu mu
Evet
hangisi acil help
Başkasından ayırıp kendine bağlama
yine gider ki
Yok gitmedi evlendik ne desem yapıyor artık
cin olabilir o dikkat et
Yok kral cin değil masonuz biz oradan arkadaşlar yardımcı oldu
beni de alsaniza
O işler o kadar kolay olmuyor birinin referans olması gerekiyor sana
sen ol nolucak
Kimse tanımadığına referans olmaz mason arkadaşın olması lazım
Bir genç bakire getirirsen seni mason yapalım.
Yapmadım ama evrene mesaj gönderdim
nasil yaptin kiz onu
Evet yaptım ve tuttu
ay hangisiydi söyler misin
Ozlden yazarsan anlatirim burada soylemek istemiyorum herkes görüyor
ay xper 3+ istiyo yazabilmem icin
Tamam sadece takip istediği at ben yarzarım
bekliyorumm
Yoksun
son takipcine bak
Banada sölermisin naptigini
Hangisini yaptınız?
@Gunay265 Sezin karamese var youtube da bi video paylasmisti nasil yapildigini anlatan ama baya oluyor 5-6 yil olmuştur kagitla kalemle yapilan bir ritueldi, çok zaman geçti tam olarak nasil yapildigini unuttum ama araştır youtube da vardır
Yapmadım
Saçma sapan şeyler
Hayır yapmam
erkekler yapmiyo hiç
Gereksiz cunku