Aşk İlişkileri Sizi görmezden gelmek nasıl bir his? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biri sizi görmezden geliyorsa ne düşünürsünüz ne hissedersiniz Sinirlenir misniz Sizi görmezden gelmek nasıl bir his? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Beni görmezden gelen birisini umursamamam.. 1 0 Yorumla
BosssLady Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yooo, görmezden geldiği anda, önemsizleşir.. Önemsiz insanların da ne yaptığı umrumda değil... 1 0 Yorumla
Ölçülümazoşist Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Değer verdiğim insansa sinirlenmiyorum kırılıyorum herhangi biriyse sinirlenirim 0 0 Yorumla
Susmayameftun Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hmm önceden üzülür sonrada kızardım lakin şimdi sadece hayatımdan çıkarmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
Hypeos Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Umrumda olmaz 0 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Çok boktan 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Umrumda olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni görmezden gelen birisini umursamamam..
Yooo, görmezden geldiği anda, önemsizleşir.. Önemsiz insanların da ne yaptığı umrumda değil...
Değer verdiğim insansa sinirlenmiyorum kırılıyorum herhangi biriyse sinirlenirim
Hmm önceden üzülür sonrada kızardım lakin şimdi sadece hayatımdan çıkarmayı tercih ederim
Umrumda olmaz
Çok boktan
Farketmez
Umurumda olmaz
Umrumda olmaz