Ben 21 olacağım mayısta arkadaşlarım hep evleniyor. Ünv de bitti. Kimseyi bulamıyorum. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞuradan bakabilirsin evlenenlerin hayatı sınırlı artık sen hala özgürsün. Okuyabilirsin, özel sektörde veya kamuda çalışabilirsin..
İllaki birini sevmek istiyorsan o da ayrı.. her türlü getirileri ve götürüleri var.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma en yakın arkadaşım görücü usulü nişanlandı ben de istiyorum ve bana çok güzel nişanlanmak bi sürü altın yaptılar dedi
- +1 yıl
Bu altın kaynağı nereden geliyor. Bir eşten, eşinle bir kavga etsen veya taşların yerine oturmadığı noktada kavga etsen altınlar, kaynağına geri aktarılır
Soran+1 yılOlsunn
- +1 yıl
Siz üzülmek istiyorsunuz acı çekmek istiyorsunuz
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arkadaşların çok iyi halt yapıyor. 20 yaşında ve ya daha erken evlenmek neyin nesi Allah aşkına. Henüz hayatın baharı. Tam her şeyi en dibine kadar yaşama vaktinde gidipte evlenemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşayacağım en gazla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 yaşındayım benimkiler de hepsi evli. Ben hala sapım. Okul ancak bitti. Bazen bende düşünüyorum yalnız kalacağımı
14 Yorumla
Soran+1 yılErken mi evlendiler acaba
Cevap sahibi+1 yılErken bana göre
Soran+1 yılBiz ne yapacaz
Cevap sahibi+1 yılKısmet
+1 yılBence kariyerine odaklan ilerleyen zamanlarda illa ki karşına biri çıkacaktır
14 Yorumla
Soran+1 yılAma en yakın arkadaşım görücü usulü nişanlandı ben de istiyorum ve bana çok güzel nişanlanmak bi sürü altın yaptılar dedi
- +1 yıl
Eĝer gerçekten istiyorsan bu konuyu ailenden birine açıp sana birini bulmalarını isteyebilirsin ama arkadaşlarından etkilendiĝin için bu düşüncedeysen bence dediğim gibi kariyerine odaklan
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın evli misin
- +1 yıl
25 yaşındayım ve evli değilim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru şaka mı yaa trol diye düşünüyorum aksine gerçekse çok kötü daha 20 yaşındasın 20 yaşında ne evliliği toplum tarafından bize yüklenen bi durum var bakın benim arkadaşlarımında ciddi ilişkisi var evlenen de oldu ama hayata sadece evlilik olarak bakmamaliyiz hayatta evlilik dışında da bi hedefimiz amacımız olmalı 20 yaşındaki genç kız arkadaşlarıyla gezer tozar takılır yaşını yaşar sanıyor musunuz evlilik çok kolay basit evlenince durum daha da güzel olmayacak ki giden yaşlarıniz gencliginiz olucak kaldı ki herkes evlenmek zorunda da değil hayatımızı tek eşli devam ettirebiliriz toplum yüzünden insanlar evlenmek zorunda olduğunu hissediyor ayrıca bi kariyeriniz var mı size tavsiyem elinizde güçlü bi kariyer yoksa evlenmeyin şu yaşta kendinizi iyice geliştirip tekrar tekrar bile okuyabilirsiniz koca aramaktansa dediğim gibi herkes evlenmek zorunda değil ayrıca böyle düşüne düşüne biri karşınıza çıkmaz akışa bırakın elbet düzgün biri çıkacaktır
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada ne okudunuz bölümünüz nedir iki yıllık mı bitirdiniz
- +1 yıl
Evlenilerekte Yapılabilir bunlar eş gerek arkadaşla Evlilik İmanın Yarisını Kurtarmıs oluyoruz Evlilik öncesi yasananları görüyorsunuz hep zina igrenç seyler yaşanıyor bekarlık böyle iste bu yasanandan evlilikten sogudum aklımda hep güvensizlik kaygı olusturuyor Ama Allah'a sıgınıyorum Allah'tan istiyorum İyimser olmaya Çalışıyorum
- +1 yıl
Hiç kimse kimseyi zorla evlendiremez Herkes özgür iradeye sahip Herkes kendi düşüncelerine sahip aile baskılarına kimse gelmemeli
Cevap sahibi+1 yılTabi sizin gibi insanların en önemli tercihi hayatınıza giren insanların geçmişi sevgiden saygıdan önce bunlar geliyor hep birlikte evlenelim imanın yarısını kurtaralım her bekar aynı mı bir de bekarlık boyle bi şey yazmışsınız Ay okudukça sinirleniyorum
- +1 yıl
Kim o bebekleri dogurup sokaga atıyor tuvalette doguruyor Bunlar dünyaya felaket getirir evlenmek peygamberimizin sünneti Bunu inkar mı? Ediyorsunuz tamam kimse evlemeye bilir ama evlilik öncesi yasaması zinadır olan bebeklere oluyo bebek olmasa üzüluyo magduriyet oluyo anne babalar üzüyor Toplumda güvensizlik kaygı stres oluyor sizin aklinizda iman sadece kalmıs iyi okuyun yorumumu
- +1 yıl
Herkese saygım var açıgınada kapalısınıda evlisine bekarınada Dürüst yasamak temennim demek istedigimi anladınız
- +1 yıl
Evlenmeyen ne yapıyor cinsellik ihtiyacı duyuyor Gidip yasıyor bu erkek Kadin içinde gecerli
Soran+1 yıl@Mhmtkrds633 çok doğru dediniz
Evlenmeyen kişinin de cinsel ihtiyacı var ayrıca ben evlenince de çalışırım evlenmek engel mi sanki- +1 yıl
Mesele Şu an çalısmak değil tabi ki çalısabilirsiniz Size kalmış Ama bebek olursa en çok anneye ihtiyacı olacak
Cevap sahibi+1 yılBeyefendi size bazı şeyleri anlatmak için nefesimi yormayacagim iyi günler diliyorum
- +1 yıl
Ben de size Anlatamıcağım oysa burada Anlattım Hayırlı Günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy 21 yaşında hayatını yaşamak insan tanımak işini düzenini oturmak kendi parani kazanmak varken ortalıkta evlilige yanık gibi dolasanlar yok mu 😂😂🤣 Kısacık hayatınızda tecrübesizlikle seçtiğiniz adamdan hayır mı gelir sonra daha 35 yaşında ben koca kahrı çektim diyen teyze tiplerine doneceksiniz
68 Yorumla
Soran+1 yılSen evli misin
- +1 yıl
Aynı şeyleri yazacaktım iç sesim misin
Cevap sahibi+1 yıl@Nisanurxxx12 öyle ama erken yaşta evlenip daha doğru dürüst birbirini ve kendini tanımadan çocuk yapıp hayattan emekli olmuş gibi gencecik yaşında hayat sürüyorlar. Adam sıkılınca başka kadına gidiyor sonra kocam beni aldattı param yok işim yok çocuğum var bosanamiyorum napicam kafayı yiyorum diye soru soruyorlar. Insan biraz uyanık olacak hayatta her şey zamanı var
Soran+1 yılO adam aldatmaz
Cevap sahibi+1 yılE madem istiyosun evlen o zaman evlenebiliyosan
Soran+1 yılBulamıyom ki
Cevap sahibi+1 yılYazık ne diyim ortalıkta bu kadar evlilik meraklısı olarak dolanıp bulamamak ilginç 🤣
Soran+1 yılValla yok be
+1 yılİnan bana her genç kız ya da her genç adam bu dediğin evreden geciyor insan takılıyor da takılıyor sorgulama haline düşüyor ama mantıken acele etmemek;yanlış kişiyle hayatını mahfetmektense doğru kişiyi beklemek çok daha doğru geliyor..
18 Yorumla
- +1 yıl
Dediğime gelirsin zamanla insan ne evreler atlatıyor kendi içinde. Halin tavrın karakterin daha da değişecek. Neyin ne olduğunu o zaman anlayacaksın.
Soran+1 yılŞimdi ne yapayım
- +1 yıl
Sabır ve gözlem. Kendi kıymeti anlama vakti🙏🏻🕊️
- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsınız bende aynı cevapları verirdim
- +1 yıl
@visualsutdio 💐🕊️♥️🙏🏻
- +1 yıl
@konsantremix rica ederim 🙏🌿 cevabınız çok yakın geldi. Ben daha önce de gördüm mutlu olamayanlar ciddi sorun yaşıyorlar. İlla deneyip görmektense kendine yatırım yapıp kendini geliştirse teklif alır.
- +1 yıl
@visualsutdio 😊👏🏻
+1 yılNasip Kısmet için Dua edin Kaderi Dua değistirir Bol Dua İbedet Edin Allah Gönlünüzdekini Size Nasip Edecektir Bundan Süpheniz Olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Aramanı gerektirecek bir durum değil arkadaş ortamın varsa ergec biri karşına çıkacaktır arayarak bir sonuca varamazsın inan bana karşına herzaman kötü biri çıkacaktır.
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin yaa. Evlenip ne yapıcaksın, yani erken evlenip boşanmaktansa daha olgun yaşta evlenmek mantıklı.
05 Yorumla
- +1 yıl
Hem olgun olsun hem dolgunmu @kullanici_477
- +1 yıl
İyi de öyle evlenip ayrılanlarda çok. Kiçiye göre değişir. Kariyere odaklanmak daha mantıklı
Soran+1 yılKariyer ruhunu doyurmuyor insanın
- +1 yıl
Başarı hissi doyurur
Ne evliliği kızım önce işini gücünü bul ayakların yere bassın koca herzaman bulunur
112 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman bulunmaz
Soran+1 yılSen buldun mu
Soran+1 yılAnlaşıp sevip evlenmek istiyorum zaten
- +1 yıl
Kalbine göre her zaman biri çıkar sevdikten sonra
- +1 yıl
Bence evde kalmış birinden tavsiye alma. Kendi kafana eseni yap.
- +1 yıl
Kıza niye çok gençsin diyip ahkam kesiyon o zaman. Sen de 23 yaşında evlenmişsin.
- +1 yıl
Doğru diyorsun
2 sene sonra da boşanma haberlerini alıcaksın merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
evlenme hiç hocam daha çok erken erkekler kaçmıyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKaçıyor hepsi kapılıyor
Soran+1 yılYaşayamam ki dibe kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılÇalış sende, ne yapacaksın 20 yaşında başını mı yakacaksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır onun gibi aşk yaşamak istiyorum
+1 yılEvde kalmışsın tek yöntem görücü usulü evlenmek geçmiş olsun
03 Yorumla
- +1 yıl
Koluna takar takıştırır yanında sallar artık. Senin kollar boş kaldı tabi. Hemen bir şeyler yapman lazım
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istiyorsun yoksa arkadaşların evleniyor diye mi telaşlanıyorsun
02 Yorumla
- +1 yıl
Hahaha ergenliği atlar bir daha düşün derim
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. ,40 ina gelmiş gibi konuşuyorsun. Bulursun merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılYok
Aynen herkes belasını arıyor. Sana da denk gelir elbet.
10 Yorumla
+1 yılgidip iş bul çalış kendi paranı kazan önceliğin bu saydıklarım olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Daha acelen ne hayatının baharındasın bulursun evlenirsin
00 YorumlaEvlenenlere madalya vermiyorlar 🙂 yaşının güzelliğini yaşa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma 21 sene beklemişsin zaten bi 20 sene daha bekle ne olcak ki...
00 Yorumla
+1 yılZamanı geldiğinde o sizi buluur. Hayrıı da şerii de acelee isteemeeyiin noluur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl22 yaşlarinda da evlenme şikayetlerine başlarlar, sende iyi ki dersin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlar cicim ayları öyle bir zaman gelirki keşke hiçbiseyim olmasada mutlu huzurlu olsaydim dersin.
Soran+1 yılDemem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıl21 inde evlilik mi lkasjasd takılın hayatınızı yaşayın kızım
02 Yorumla
Soran+1 yılHayat evlenince başlar
- +1 yıl
tabi tabi
+1 yıl20 yaşında ne evliliği ne kocası ya okulun bittiyse çalış kendi paranı kazan bi düzen kur önce kendine kocayı sonra bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirim kocam çalışır o bakar bana
- +1 yıl
Diplomayı niye aldın
Soran+1 yılÖylesine
+1 yılSakin olun ya karşınızda daha nice insanlar var sizin de çıkacak acele etmeyin boşluğa düştüğünüz zaman kitap okuyun sinemaya gidin
014 Yorumla
- +1 yıl
Ailesi tarafından evlenmek sonra karşınıza mutsuzluk çıkıyor
Soran+1 yılÇıkmaz
- +1 yıl
Ya ben ne yapmalıyım Benim de çıkmadı ama ben sabırlı insanım Ben de bekliyorum
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Kafanızda nasıl bir profil düşünüyorsunuz insan olarak önce onu oluşturun
Soran+1 yılYakışıklı ve evi işi olan
- +1 yıl
Benim işim var kamu dayım evimde var Bunlar olması halde yine olmuyor Önemli olan kalp güzelliği kalbini seven birini bulmak
- +1 yıl
Kalbinizi sevebilecek biri önemli
Soran+1 yılO nasıl oluyor
- +1 yıl
Zamanını sana ayıran değer veren sohbetini dinleyen Senin her dediğini olumlu düşünen kişilerdir
- +1 yıl
Ben neden bulamıyorsam olumlu ve düşünceli bir kişileri bulamadığım için olmuyor
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Biraz da kişinin mücadelesinden gider ya
+1 yılSacmalama evlilik bir başarı değil 25/26 ol bi kendini tanı ne istediğini bil acelen mi var. tecrube konusuyor bak diyim
01 Yorumla
tek başına mutlu olmayı öğreneceksin ben de o durumdayım kaç senedir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmedin
Arkadaşların senden büyük mü hemen 21 erken aslında hoşlandığın biri var mi
01 Yorumla
40 yaşına gelmiş gibi konuşma be, daha küçücük bir bebeksin sen
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bebeği benim yaşıtlarım çocuk doğuruyor
+1 yılNe acelen var bulursun bulamasan da seni istemeye illa gelirler kız nerelisin ki
02 Yorumla
- +1 yıl
Ya kızım altın para olması çok önemli mi senin için
Herkes evleniyorda hayırlısıyla mı evleniyor? Zamanında olsun güzel olsun
00 Yorumla
+1 yılsende evlen sana kocamı yok bulamıyorsan gel bana
00 Yorumla
+1 yılKanki erken daha sen de evlenirsin merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
En iyisi tek bekar yaşamak bu devirde evlenmek zor
012 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ihtiyaçlarını ne yapacaksın
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun
- +1 yıl
Bu işler kimisi çocuk oyuncağı sanıyor evlenince hayat o zaman başlıyor erkeğin görevi 2 katına çıkıyor hem eve bakma hem çocuk okul ve eksik bebekse maması bezi vs karının eksiği makyajı ruju vs. Allah sabır versin bu halde olanlara. Ev kiralari zaten yüksek ev hayal oldu ekonomik kriz zaten öyle araba fiyatları uçuk ne asgari maaş ile ev de araba da alınmaz tr şartlarında anca yurt dışına birikim yapip giden yaşar yurt dışında hayat orada gidenlere giden memnun Avrupa kıskanıyormus avrupa alay ediyorlar bizimle otelde şahit oldum bu duruma benim yaşımda adamın evi arabası var yabancı kızla evlenik adam hayat kurmuş işyeri sahibi özel şirketi var dolarla Euro ile tatile geliyor ben 200 TL tr bin en büyük parası kıyma et alamıyorum. Fırsatım olsa vize çıksa dilimde olsa 1 dk bile durmam yurt dışında yaşarım tr ye de anca cesedim gelir gidip geri dönenin de aklı yok ulke bitti her yönden satılmayan yok. İnşallah seçimde her şey düzelir.
- +1 yıl
Benden sana tavsiye evlilik aldanma arkadaşlarin evleniyor ben niye evleniyorum diye Allah zamanı gelince nasip eder demek ki zamanı gelmeyik. Her evlenen mutlu olmuyor. her şey dıştan göründüğü gibi değil. Meslegin olsun işin düzenini kur ondan sonra düşün derim Allah'a emanet olun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEvde kalırsın böyle giderse
02 Yorumla
Soran+1 yılKaldım zaten
- +1 yıl
Kal gitsin
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. zengınmı fakırmı trcıhın kardes
04 Yorumla
Soran+1 yılOrta
Soran+1 yılÇok o
+1 yılevlilik güzel değil zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılBence güzel
- +1 yıl
neresi güzel be hangi iyi tarafı var
- +1 yıl
o evlilikler anca masalda olur
Soran+1 yılSen evli misin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım, aday adayı bile yok
Söyleyeceklerim bu kadar018 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu dönemde evde kalmış kız sayısı artıyor ya
Cevap sahibi+1 yılTurkiye gibi bir ülkede çok çirkin değilsen tabi, yalnız kalmak sadece senin isteğinle olur tatlım 😀
Soran+1 yılEvlenmek için yazmıyor ki onlar
- +1 yıl
Aynı şey erkekler için de geçerli geçimden dolayı zor artık aramayı kestik
Cevap sahibi+1 yılSende evleneceğim illa diye şart koşma..
Biraz tanı gez dolaş.. zaten baştan evlilik olarak açarsan niyetini hepsi kaçar
Soran+1 yılEvet o da var
Ne kadar zaman sonra evlenelim derler tahmini- +1 yıl
Ben de arkadaş olarak konuşayım birini bulamıyorum para pul olmaz Önemli değil huzur bulmak diğeri verip Karşına iyi bir arkadaş çıkmak
Cevap sahibi+1 yılAdamına bağlı..
Ama önceki gibi değil erkekler. Şu an ayse olmazsa fatma , fatma olmazsa özge olur diyen çok erkek var..- +1 yıl
Her şey var ama sevecek birini bulamak bulmak zor
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum Sadık biri olsun bir tane olsun diyorum ama bırak bulmayı arkadaşımız bile yok kaderini oyunu mu diyelim kaderin şanssızlığı mı diyelim artık
Soran+1 yıl@Mehmetjnk07 arkadaşın niye yok
O bulunur illa- +1 yıl
Teselliniz için çok teşekkür ederim sağ olun Akşam oldu mu yalnızlık kötü bir şey konuşacak bir olmayınca insan canı sıkılıyor
Cevap sahibi+1 yılSiz tanisin bence ne diyim afsgshshs
- +1 yıl
Kaderimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz dünya hayatında
- +1 yıl
Hayatta evlilikten önce kalbini taşıyabilecek sevgisini taşıyabilecek kötü gününde yanında olup sevgisini mutluluğunu paylaşabilecek arkadaşlar önemli bu da çok nadir kişilerde olduğu için olmuyor
Soran+1 yıl@Mehmetjnk07 :((((
- +1 yıl
:(((
- +1 yıl
Düşünceleriniz için teşekkür ederim
+1 yılDoğru kişi seni elbet bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılBulmuyor
- +1 yıl
Zamanı gelmemiştir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşamak da güzel (Bir ev tutup)
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır kötü o
- +1 yıl
Benim bir fikrim var. Polis, asker olur mu? Polisevi ve orduevlerinin cafelerine ve lokantalarına takıl.
Soran+1 yılOlur ama nasıl ayarlarım
- +1 yıl
Siviller de gidebiliyor
- +1 yıl
Bu da bir fenomenin fikri
Soran+1 yılAdam akıllı imiş
- +1 yıl
Galericilerin hepsi mafyatik değil. Benim galerici bir arkadaşım var çok düzgün bir insan.
Soran+1 yılBeni ayarlasana
- +1 yıl
Evli,38 yaşında
Soran+1 yılBabamla yaşıt ya o olmaz
- +1 yıl
Siz Roman mısınız, baban 16 yaşında evlenmiş de
Soran+1 yılDeğilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Laf olsun torba dolsun.
10 YorumlaNasip kısmet bu işler. Yoluna bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlarının düğününe gidip halay çekeceksin 21 yaş bence erken diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılCiddiysen konuşmak isterim
00 Yorumla
+1 yılHiç acele etme yaşın daha çok genç
00 YorumlaDoğru kişiyi bekle seni gelir bulur..
00 YorumlaAlici gözüyle görmeden bir sey diyemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Hadi evlenelim. o. zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcelen ne? Libido tavan galiba?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıyaslamayla olmaz bu işler. Yani sabırsızsan onu bilemem.
Soran+1 yılSabrım yok
Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Takılmaya devam edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜnv yazmayacak kadar zeki ol
00 Yorumla
+1 yılaman ben evlendim de ne oldu boş iş
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır boş değil
+1 yılKoca ara
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 den beri arıyorum
- +1 yıl
Bulamadiysan ben olurum şahsen 😃😂
+1 yılGençsin yahu daha ne acelen var
04 Yorumla
- +1 yıl
İlla istiyorsan sende görücü usulü ile arayişlara ailen başlasin konus ailen ile
Soran+1 yılGörücü gelmiyor ki bana
- +1 yıl
Neden gelmiyor ailen arar konusursun
+1 yılYalnızlık mı seni böyle düşündürüyor
02 Yorumla
- +1 yıl
Nasip kısmet işi yağmurdan kaçarken doluya tutulma
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenme
00 Yorumla
+1 yılbak keyfine
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl bir beceriksizliktir
00 Yorumla
+1 yılGez toz dunyayi gez donanimlar kazan acelen ne
00 Yorumla
+1 yılEvlenek 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayım önüme bakıyorum ☹️
018 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl22 ama ben üniversite sınavına hazırlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende Mayıs'ta 22 olacağım 😅
Soran+1 yılNiye 2. Ünv mi
Cevap sahibi+1 yılYok ilk
Soran+1 yılHedef ne
Cevap sahibi+1 yılHukuk fakültesi benim okul biraz karışık mesele
Soran+1 yılDgs mi
Cevap sahibi+1 yılYok canım yks hazırlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılOkul hayatım berbattt😓
Soran+1 yılNetler nasıl
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür iyi gidiyor ama deprem oldu calisamadim
Cevap sahibi+1 yılBir kaç soru sorsam cevaplarmisin üniversite hakkknda
Soran+1 yılTabi
Cevap sahibi+1 yılÜniversitede çıkma teklifi falan çok oluyor mu
Soran+1 yılGenelde evet
Cevap sahibi+1 yılEn çirkin birinede oluyormu
Soran+1 yılEvet
Azdinmii kanka😂
12 Yorumla
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem