Hayır sevdiğim kişi ile konuşurken utanmam aksine daha rahat konuşurdum. ilk kez birisi ile konuşurken sadece gergin olabilirim. ama utanmam kimseden çünkü utanılacak bir konu yok. ha en fazla heyecan olabilir oda normaldir sevdiğim ve aşık olduğum bir kadın ile konuşurken zaten normal de heyecanlı oluyorum ben ama konuştukça da bu heyecanım azalıyor zaten ve tamamen bitiyor diyebilirim. bunun dışında her zaman rahat ve açık sözlü olurum. aşık olduğum kadın da benim gibi kafa dengi olduğu için iyi anlaşırdık zaten.
Niye utanayim ki gayet rahat davranır, konuşurum onun yanında da kendimi kasacaksam neden sevgilim 😂 yeri geliyor kanka gibi, yeri geliyor asker arkadaşı gibi, yeri geliyor annesi gibi, yeri geliyor hayat arkadaşı gibi konuşur davranırım.
Çok rahat olurum, ki yanında rahat edebildiğim biri olmalı da zaten benim için. Diğer türlü kasılacaksam ya da çekineceksem kendimi ne an'a verebilirim ne de geçirdiğim vakitten bir şey anlarım.
Utanıyorum ama artık belli etmemeyi öğrendim sevgilim var ama yüzüme çok yaklaştığı an çok baktığı ve iltifat ettiği an utanıyorum belli oluyor istemsiz