Arkadisim bana yeni enisten diye sevgilisiiiny fotoğrafını atti sevgilim de çok sinirlendi niye böyle sinirlendi arkadaşlar anlayamadım sizce sebebi neydi?
Güncellemeler
+1 yıl
Instagram hesabım sevgilimde var ordan gördü
Arkadaşım sevgilisinin fotoğrafını attı, sevgilim gördü çok sinirlendi. Niye böyle yaptı?
Yazdığın yazılara bak bi kim yoklukta aklından neler geciyo abaza olan sensin ben her zaman haklı olanın yanındayım herkese böyle sövme biri birgün ananı ve seni üst üste koyup saplar hakediyosun çünkü kimseye yavşamam psikolojin bozuk senin tedavi ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevgilin boş yere kalbini kırmış gadası
Arkadaşın sana niye atıyor ki? Tamam sevgili yapmışsın de bunu de geç. Fotoğraf olayı çok saçma olmuş. Muhtemelen seni kıskanmış.
Ne saçma. Ergen olan kendisiymiş, söyle ona da. Bana şöyle bir şey dese ayrılırım, sana ne oluyor acaba?
Sevgilin haklı bence arkadaşının sana sevgilisini atması çok saçma sen onay vermesen ayrılacak sanki
bundan bir sey yok neden bu kadar abartmıs sanki cıplak fotografını atmıs gibi davranıyor
atabilir sen de yakışıklı çirkin diyebilirsin. sevgilinin girdiği tripler tamamen eziklik
sevgilin haklı. arkadaşının da ciddi olmadığı belli yeni enişte ne demek ya çok avam bi üslup
Abi cok sacma cidden sevgilin neden wpne bakıyor ve arkadasın neden sevgilisini sana atıyor ya
Sevgilin wp mesajlarını mı okuyor? Ergen misiniz siz
Ha Instagram ha wp ne farkeder saçmalığa bak liselisiniz galiba sevgilinin instagramına girmek ne ya
Boş yapma gerizkali adam gibi görüş paylascaksan paylaş yazmicaksan defol
Senin g*tünü s*keyim ben tamam mı mk o*rospusu inşallah ayrılırsınız hep mutsuz olursun umarım
A*ın logar kapağı olmuştur vermekten kşarrr
Mk ergenleri
Hostt köpek az ötede havlaa
Ayrılacaksınız zaten allahın ergenleri çoluk çocukta sevgili yapıyor artık mk
3 IQ kezban
Kemiğini başka yere attım hadi koçum oraya hadii
İnşallah sevgilin seni s*ker atar sende gelip burada ağlarsın zaten 😂😂
Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 😂😂
Geçen yukardan kemik düşmüştü dua etmişsin demekki knk :)
@Nooname1 boş ver knk insanın zihni neyse fikride odur
@Nooname1 sevgilisi olan bir kıza bile y*vşamak için g*tünü yırtan bir or*spu evladısın muhattap olma senin o popiş deliğini s*kerim mk topu
@nooname1 G**t deliğini s*kerim bidaha benim görüşümün altına yorum yaparsan senide anneni de bacını da altımda inletirim sg şimdi
Yaşamıyorum aranan sensin o konuya giriyorsun o evladı sensin
@Nooname1 kıza nasıl yalakalık yapacağını şaşırmış oc
Kim kimi s.. yo deneyelim xD
La ne yalakalık yapcam malmisin
@Nooname1 ben seni öyle bi s*kerim neye uğradığını şaşırırsın sg g**tünü yardırma bana
Ne kadar pis birisin la sen terbiyeni takın
@Nooname1 sg sevgilisi olan kızlara yalakalık yapmaya devam et hadi naş
La sen kıza dediğin lafa bakmiyon bana dediğine bak
İnşallah si*** r atar ne aw
@Nooname1 sanane y*rramın kafası sanane sg occ
Klavye delikanlısı seni git birey küfür et
Kız hesabı açmışsın erkeksin senin kadar düşmedim ben
@Nooname1 kardeşim bn senin ne demek istediğini anladım bu şahıs o kadar pis bı insanki insan konuşmaya bile utanıyor sen cevap verme boş ver
@Nooname1 sg or*spu çocuğu senide soruyu soranıda ikinizi üst üste koyar s*kerim defol
Hayır bide üste çıkmaya calisiyo
Bak kendine sövüyo şu an hshsbab
Siz ikiniz sevgili olsanıza ya kızın şuanki sevgilisiyle grup yaparsınız hatta üçlü olsun güçlü olsun
Senin gibi değiliz
@Nooname1 sg oc küfür ettiğim kişi erkek olsaydı savunmazdın kız olduğu için savunuyorsun çünkü abazasın y*vşak bir köpeksin
Yokluktan sevgilisi olana bile yalakalık yapıyor mk malı
Yazdığın yazılara bak bi kim yoklukta aklından neler geciyo abaza olan sensin ben her zaman haklı olanın yanındayım herkese böyle sövme biri birgün ananı ve seni üst üste koyup saplar hakediyosun çünkü kimseye yavşamam psikolojin bozuk senin tedavi ol
@Nooname1 he tm öyle abaza pic sg artık occc
Kıskanmış..: )
Bu tipleri çok arıyonuz mu
Boş yapıyor
Toksikko
Gerekeiz bir kiskanclik
Yakışıklı mı
Evet