Kızlar, cok aşık olduğunuzda gurur mu aşk mı?

size büyük kavga sonrası küfürler eden , eski sevgilisiyle ve insanlarla ilişki içinde kıyaslama yapan , iyiyken çok iyi bebek gibi ama kavgaliyken düşman gibi olan bir sevgiliniz olsa.. yalanini da yakaladım eski sevgilisiyle iletişime gectigini de aylar sonra öğrendim ayrıldım bir keresinde ama 1 ay sonra çok pişman oldu insanlık yaptım yardım ettim art niyetim olamaz ben seni seviyorum öyle olsa onunla olurdum onun niyeti vardı dedi kızın niyeti vardı evet ama benimle de ayrılmadı sadece benden iletiisminj gizlemisti ve bende affettim çok ağladı çok yalvardı baristiktan sonraki 3 ay mükemmeldi benim için sosyal medya hesabını kapatti teleofn numarasını değiştirdi ancak kavgalar 1 haftada çok artmaya başladı ve ayrıldı küfürler etti TikTok hesabini açtı tekrardan ve benden ayrıldıktan 1 hafta sonra eski sevgilisine konuşmaya ihtiyacım var yazmış kızda terslemis bunu bana attı sslerini sağ olsun. bir gün öncesinde de yarın görüşelim dedi gitmedim kirgindim çabalasin istedim nasil böyle bir şey yaparsın yazarsın dedim birde beni suçladı gelseydin o zaman benle buluşmaya diye.. yine lisman olacak ama. nen hala nefret edip unutamıyorum onca hakaretinr ragemn ilişkide yaşanan güzel gunler aklımdan cikmiyo anılar beynimi yiyor napmaliyim ilişkim 1 buçuk yillikti

Kızlar, cok aşık olduğunuzda gurur mu aşk mı?