Sevgilim tanımadığı kadınlarla takipleşiyor. resimlerini beğeniyor. Beni sevdiğini söylüyor utanmadan. benim onu takip ettiğimi bilmiyor. gizli takip ediyorum. ne yapmam gerekiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir insan aşık olunca beğeni yeteneğini kaybetmiyor. Yani sevmek ve beğenmek aynı kalıplar da yer alan konular değil. Hoşuna giden şeyleri beğenmeye devam etmesi normal. Önemli olan beğendiği şeylere karşı nasıl duruş sergilediği, beğenip iletişim kurmaya çalışıyorsa (yazarak, arayarak) o zaman haklısın ama sadece bir beğeni ise bu kadar anlam yüklemek hatta ileri gidip sevgisini sorgulamak bana göre fazlasıyla abartı
01 Yorumla
Soran+1 yılBulusunca telefonu ordada gizlemiyor hep içimi kemiren hadi konuşuyorsa tek güzel tarafı kadınlar onun paylaşımlarını begenmiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılya arkadaşlar siz iyi misiniz, yorumları okudum da?
beğenmesinde ne var Allah askına. aynı ortamda bulunmuştur tanışmıştır takipleşmiştir önüne çıkınca da beğeniyodur yani bunu abartmaya gerek yok. beğenince seni aldatıyor sevmiyor gibi bir durum yok.
aldatmak karakter meselesidir. konuşabilir tanışabilir o sınırı onun belirlemesi gerekir. bu biraz da ilişkinin dinamiğine bağlı. anladığım kadarıyla senin erkek arkadaşının aldatma eğilimi var. böyle düşünüyorsun ki takip etme gereği duyuyorsun. eğer bu yönden bi şüphen varsa hayatından çıkarmalısın. başka bi kzıın fotosunu beğendi diye değil. sen de erkeklerle konuşursun ama sevgilin olduğu için o sınırı da sen belirlersin. yani ilişkiler böyle o onu yaptı ben de şöyle yapayım şeklinde ilerleyemez. uzun ömürlü olmaz. önce ne istediğinize karar vermenizi tavsiye ederim. ben bunu düşünmek istemiyorum derseniz ayrılın tabi. kendiniz için.031 Yorumla- +1 yıl
bi ilişki kişiye huzur vermiyorsa bitmesi gerekir
Soran+1 yılYorum için teşekkürler 🙏 bizim tek sorunumuz sosyal medya onun dışında sorunumuz yok benim onu takip ettiğimi bilmiyor. belki bu konuyu açsam yapmaz. korktugum nokta takip ettgimi söylersem fake hesaptan yaparsa haberim olmazsa daha kötü.
- +1 yıl
hanımefendi yanlış anlamazsanız ben kendinizden çok taviz verdiğinizi düşündüm aslında yani sosyal medya hesabım yok dediniz ya onun için
- +1 yıl
siz bence onu aldatmayacağınızı ona o kadar bet belli etmişsiniz ki nasılsa beni asla aldatmaz diye düşünüp rahat davranıyor olabilir
- +1 yıl
erkekler bunu maalesef çok yapıyor aldatılmayacağından emin olunca
- +1 yıl
siz bence biraz kendinizi geri çekin ve bu mevzuyu bu kadar kafaya takmayın derim çünkü siz bunu engelleseniz bile aldatacak olan bir şekilde aldatıyor daha önce yaşadım
- +1 yıl
yani kendi hayatınıza odaklanın bence erkek arkadaşınızı bu denli takip etmek sadece sizi yorar sürekli düşünürsünüz başka bir şeye odaklanamazsınız
- +1 yıl
sevgilimizin sadece hayatımızın ufak bi parçası olduğu unutmayalım
Soran+1 yılBen onu 3 defa kıskandirdim çok tepki gösterdi hatta birinde tokat bile yedim. cok kizmasina rağmen afetti uyardığı şeyleri özellikle yaptım. Çok güvendiğim dusunmuyorum
- +1 yıl
hanımefendi bu ilişkiyi hemen bitirmelisiniz
- +1 yıl
insan sevdiğine kıyamaz dokunmaya tokat nedir Allah askına ilerde bu daha kötü sonuçlar doğurur
- +1 yıl
bi insan neye çok tepki gösteriyorsa bilin ki kralını yapıyordur
- +1 yıl
size bebek gibi davranacak birsürü erkek var bu dağ ayısına mı kaldınız lütfen
Soran+1 yılO zaman durumlar karışıktı çok üstüne gittim durumlar yaptım defalarca uyarmasina rağmen sonra pişman oldu üzuldu
- +1 yıl
o kadar hoşuna gitmediyse ayrılmalıydı şiddetin bahanesi olmaz. kimse vazgeçilmez değildir. bu konu üzerinde ciddi ciddi düşünmeniz lazım ayrıca hemen evlenmek istemesi de saçmalık
Soran+1 yılHemen değil biz 1 yıldır görüşüyoruz 4 aylıktı evliklikten bahsettiginde
- +1 yıl
siz size çok daha değerli hissettirecek biriyle olmayı hakediyosunuz her kadın gibi
- +1 yıl
yine de birbirinizi tanımanız için çok kısa bir süre sizin için en iyi olan şeyi düşünün
Soran+1 yılÇok seviyorum ayrı kaldık çok her günüm çok üzgündü elimde değil keşke kolay olsâ
- +1 yıl
tabii ki kolay değil ben de ilk sevgilimden severek ayrıldım
- +1 yıl
ama bir şekilde geçiyor. sizin bunu kendiniz için yapmanız lazım
- +1 yıl
çok masumsunuz gerçekten çok naif bi yapınız olduğunu hissettim. önce kendinizi düşünün
Soran+1 yılBen kolay sevenlerden değilim buna bile alışmam zor oldu inandım güvendim bana evin anahtarına kadar verdi ailemle tanıştırayım dedi ben istemedim kim olsa güvenir
- +1 yıl
ama yeterince güvenmiyorsunuz demekki fake den takip ediyorsunuz
- +1 yıl
erkekler göz boyamak için güven vermek için böyle şeyler yapabilir her ihtimali düşünmelisiniz
- +1 yıl
ben de kolay sevemiyorum 2 ilişkim oldu 20 yaşındayım şuanki sevgilimle 3 sene oldu öncekine inanılmaz bağımlıydım ama şuanki sevgilim bana o kadar güzel davranıyor ki öncekinden iyi ki kurtulmuşum diyorum
Soran+1 yılSevgisinden eminim ben biraz kuğul durdugum için tepki vermedigim için benim ilişkilerinde uzun sürmustu ondan önceki sevgilimle 4 buçuk yıl görüstük bunu sevdiğim kadar sevmedim
- +1 yıl
tabii siz daha iyi bilirsiniz ilişkinizin dinamiğini bilemem ama ben bir kez bile şiddet uygulayan birine saygı duyamam sevgisine asla inanmam benim düşüncem. sadece sizi uyarmak istedim. kendiniz için en iyi olan şeyi yapın.💗
Soran+1 yılO konuyu anlaman için. Özelden yazmam gerek anlarsın o zaman durumu
- +1 yıl
eğer konuşmak isterseniz dinlerim
Soran+1 yılOlur
Seven adam sevdiğinden başkasını gözü görmez... Bu çok net teoritik bi gerçek! Peki sen ne zamana kadar booynuzlanmaya göz yümücaksın..."Bakan" adam, yarın ilk fırsatta da "yapar"ya da yapıyordur... Sen hakediyormusun boynuzlanmayı? Eğer haketmiyorsan,1 dkk bekleme yol ver... Aynısı ihanet kokusu alan herkes için geçerli... Arkadaşlar, kendinizi izdirmein... Her insan özeldir, hele ki masum insanlar... Yanınızdaki insan size huzur vermeli, piskolojnizi altust etmemeli... Kendinize iyi davranın, mikropluk yapanlardan uzaklaşın... Hayatınıza, mutluluğunuza geç kalmayın.. Cellat her at tepemizde, yaşadığınız her anın kıymetini bilin...
24 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu 2 defa kıskandirdim delirdi çok üzüldü şimdide o yapıyor. sevdigim için sabrettim artık kaldıramıyorum
- +1 yıl
Ne yani ünlü bir kadının bile fotosuna bir beğeni gönderemeyecek mi seviyor diye mesela ünlü bir oyuncu ya sa şarkıcı vs
- +1 yıl
@Kankamstyle k
Kanka, ünlü birinin fotoğrafına beğeni gönderemeyince noluyo açıklar mısın lütfen? Çok acıklı bi olaymış gibi yazmışsın da xd
Soran+1 yılÜnlü değil estetikli tikyokta video çeken sürekli taytla durum yapan kadınlar onlarında sayfaları herkese açık ben açsam sosyal medya onlardan çok takipçim olur
+1 yılAltı üstü bir beğeni arkadaşlar bunu bu kadar abartmanın bir anlamı yok ki sanki dersin o beğendiğin kişiyle gitti buluştu konuştu yatağa girdi bu kadar çok abartmayalım lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılTakiplesiyorlar kadınlarda onu takip ediyor kadınların takip cileri yüksek sayıda hepside açık estetikli falan
- +1 yıl
Sende aynı mantıkla mesaj at nü takıl
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenir gadası
00 Yorumla
+1 yılBeğenir abi az kısmı begenmez ama çoğu beğenir niye dersen çeşit çeşit kız var güzel kız alırsın ama ondan kat kat güzeli vardır gözün kayar her birisinin ayrı isvesi cilvesi sexiligi var. Alalh erkeklerin yardımcısı olsun. Benim karım Seksi değil içim gidiyor Seksi kızları görünce
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu zihniyet çok tehlikeli o zaman uzun zaman görusmesin bir gün görüp ayrilsaydi. o zaman aşk sevgi yalanmi seven insan kadın olsun erkek olsun bakmaz. cunki kaybetme korkusu olur.
Soran+1 yılBenim kalbim tek kişilik arkadaş karsimdakide öyle olucak
+1 yılSeven adam başka kadınlara bakmaz. Fotoğraflarını beğenmeyi geç onlarla konuşmak bile istemez, uzak durur.
40 YorumlaOnlar sanal sen gerçeksin der. Aldatma olarak düşünmez. Erkeklere net şekilde bunu anlatmak lazım yani söyliyceksin beğenme takip yok yaparsan ben yokum diceksin. Ki bunu yapmayan erkek de çok çok azdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılTakip ettiğimi bilmiyor ona süpriz olucak hadi fake hesaptan yaparsa karartersiz insan her şekilde yapar
Soran+1 yılOlmadi öyle yapicam hiç sevmiyorum sosyal medyayı
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Bu konuda çok cool bir profilim var. Instagram kullanmıyorum, twitter’da da takip ettiğim arkadaş sayısı 14. Diğerleri hep haber ajansları, ünlü kişiler falan
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde Cool olaysadi keşke
+1 yılTanıyorsa o kişiyi beğenebilir gayet normal. Ünlüyse de aynı şekilde.
Gidipte tanımadığı kadınlara sürekli istek atıp üstüne likelıyorsa sorun var demektir.01 Yorumla
Soran+1 yıl2 kız var ikisi arkadaş ikisi ile takipleşiyor ikisininde fotoraflarini beğeniyor. bu kızları tanımıyor kızlarda aynı sehirde
+1 yılErkeklerin foto beğenmelerine takılırsan... okonuda sadık erkek yok.. ha ben yakalayınca ne yapıyorum? Bende ona muhabbet açıyor başkasının tipine iltifat ediyorum çizgili bir şekilde
13 Yorumla- +1 yıl
Sadece ben deliremem oda delirexek😅😅
- +1 yıl
yooo benim hiçbir ilişkim olmamasına rağmen ben kimsenin fotosuna beğeni atmıyorum. yalnızken bile sadık bir insanım 😎
- +1 yıl
@Khadimdost 👏👏👏👏
Adam olan sevdiği kadından başka kimsenin fotorafini beğenmez. Erkek olmak kolay mühim olan adam olmaktır...
21 Yorumla
Soran+1 yılAdam yok bu devirde maalesef
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilinize giyiminize karistirmayin. Evlenince kocaniz karisabilir. Ama bu vurkaccilar yuzunden hayatinizi kisitlamayin. Ama genel olarak ben de acik giyinmekten yana degilim anlatmak ostedigim sevgili diye bir sifatla hayatiniza mudahale ettirmeyin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de hoşlanmıyorum karışmasından. dinlemiyorum onuyaninda kapalı diğer yerde aynı açık 😄 sanki umrumda mı
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 tamam ama bi abi tavsiyesi yapayim. Aslinda ordaki amac karsidakinin haddini bilmesi. Bir erkek acik giyinme ya da sununla konusma instani kapat vs diye taleplerde bulundugu ilk seferde yilanin basini kucukken ezip "ne munasebet nasil boyle bi talepte bulunabilirsin" gibisinden tersleyip haddini bildirirseniz inanilmaz kaliteli bir iliskiniz olur. Bunda ipin ucu kacmks tabi ama bi dahakinde ilk soylediklerinde hayatina karisamayacagini net sekilde bildir onlara..
Cevap sahibi+1 yılYani amac acik giyinmek degil de senden boyle taleplerinin olmamasini saglamak. Oldugun gibi kabul. ederse sevgili olsun. Yoksa yoluna gitisn.. ha evlenince o cok ayri kocanin ya da karinin lafi dikkate alinir
Soran+1 yılBen sosyal medya kullanmıyorum kullanmadım. oda biliyor kullanmadigimi onu takip etmek için açtım fake
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Abazaysa beğenir.
Seven adam başka kadını beğenmek bir yana dönüp bakmaz bile43 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ben onu bir defa kiskandirmistim delirmisti şimdi o yapıyor
Soran+1 yılHeralde gidişat onu gösteriyor
+1 yılHayır sevmiyor kesinlikle yalan söylüyor seni cinsellik olarak görüyor
15 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır sırf cinsellik icinmi duruyor
- +1 yıl
4 yıl durdum 😉🙄
Soran+1 yıl4 yılına yazık. O zaman 4 yıl sevmediğin bir kadınla yatmak başka kadınları da deneseydin zaten sevmiyormuşsun
- +1 yıl
Seviyordum ama aldattı beni bende seks olarak kullandım sonra onu
Soran+1 yılTamam işte seviyordun duygusu olmayan adam günü birlik yaşar. baglanmak istemez
+1 yılArkadaşı degilse begenmez, takip etmez, anlaşılan sevgilin biraz haz peşinde
010 Yorumla
Soran+1 yılBeni delirtme peşinde kavga arıyor
- +1 yıl
Sende istediğini verme ona
Soran+1 yılZaten adil Yıldırım'ı dinleye dinleye kuğul değil deli olucam yakında 😊
- +1 yıl
Bence sen onu delirt
Soran+1 yıl3 defa delirttim 4 kaldira bilirmi
- +1 yıl
Böyle biriyse arsizdir, 4 u de kaldırır 5 ide
Soran+1 yılBen onu eğer tsniyorsam kaldırmaz bir ker yaptim terketti barisana kadar neler çektim bu son dedi
- +1 yıl
E böyle biri seni terketse ne kaybedersin, ? Adamın gözü dışarda zaten
Soran+1 yılSeviyorum ayrılık kaldirarmam
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Beğenmez gerçek de gördüğü kadınlara bile bakmaz...
15 Yorumla
Soran+1 yılYanımdayken bakmıyor kadinlara sosyal medya işte
Soran+1 yılSosyal medya kapatılsın 😔
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeğensin ne olacak. Teklif etmiyor ve seni seviyorum demiyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilicem tek güzel tarafı kizlar onun resmini begenmemis
Başka kadınlar, ulaşamayacağı tipler ise sorun yoktur. (Mankenler, p*rno yıldızları, Fenomenler)
05 Yorumla
Soran+1 yılManken var yüksek takipcili. kızlar tek güzel tarari kizlar onun resimlerini begenmemis
Soran+1 yılKizlar her gün birini ekliyor gördum onlarin sosyal medyaları açık kizlar
Soran+1 yılTakip ettiği kızlardan bahsediyorum o kızlarda hep beğenilme meraklisi
+1 yılSınırını bildikten sonra beğenmekte bir sakınca yok bence
08 Yorumla
Soran+1 yılTakipleşiyor kızın fotoraflarini begeniyor
- +1 yıl
Bilmiyorum ne olması gerek sence sadece erkek arkadaşlarını mı takip etsin
Soran+1 yılTanımadığı kadınları neden takip eder hadi takip etti fotoraflarini beğenmek nedir?
- +1 yıl
Haklısınız konuşup anlaşabiliceginiz bir konu. Nedenini kendisinden öğrenmeniz daha makul
Soran+1 yılSöylesem diyecek hani senin sosyal medyan yoktu kendi suçunu benim üstüne aticak fake hesaptan ne iş ceviriyorsun diyecek
- +1 yıl
Anladım arkadaşım gormus diyebilirsiniz
Soran+1 yılZaten öyle yapicam arkadaş attı diyecem bu defada sosyal medyasını herkese kapatacak 😔
- +1 yıl
Siz bilirsiniz birsey diyemiyorum
Seven adamın ne işi olur başka kadınla resimle.. Seven adamın mahremidir göz kapakları
50 Yorumla
+1 yılben aşırı garipsiyorum çok iğrenç geliyor ama kişiden kişiye değişiyormuş galiba
20 Yorumla
+1 yılyok beğenmez tabikide. ilişkinizde bir sorun var demektir.
00 Yorumlabence burada sevgiden ziyade kadın ve erkek beyni farkı devreye giriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim eski sevgilim de böyleydi takiplestigi kızları sorunca üniversiteden ilkokuldan arkadaşım diyordu yalanmis meğerse aldattı beni
020 Yorumla
Soran+1 yılBenimki bilmiyor takip ettiğimi sorduğumda öyle diyemez. hic biri arkadaşı değil biliyorum
Cevap sahibi+1 yılTelefonuna bakiomusun peki hiç mesajlaşma falan var mı
Soran+1 yılBakmıyorum telefonun elime veriyor. Kendine biseyler al diye. Film izliyoruz telefonuda
Cevap sahibi+1 yılInstagram'da wvatsapta mesajlara bak telefon elindeyken mesaj gelmemesine bakma sessize alınca bildirim gelmiyo bak seni şüphelendrmek için söylemiyorum uyanık ol diye soluom
Soran+1 yılAynı şeyi bende yapıyorum bildirimleri kapatıyorum. oda benimkine bakarsa kavga
Cevap sahibi+1 yılE yuh sen erkeklerle mi konusuyon sjhdhdhd
Soran+1 yılHayır benim bir çevrem var erkek kanka. İş arkadaslarim o istemiyor erkek arkadaştı iş arkadaşıydı kavga etmemek için yoksa asla aldatmadım hiç bir erkekge aşkla sevgili gösu ile bakmadım bakmam da
Cevap sahibi+1 yılAnladimmm iş arkadaşlarınla ınstagram'dan konusmuyorsundur diye tahmin ediyorum erkek kankalarin ilede çok samimi gözükme sevgiline hani mesafeli davraniyormussin gibi... Hem onun arkadaşları da değilmiş başka kadınları ne diye begeniyo
Soran+1 yılWhtsaptan yazarlar sosyal medyami hiç kimse bilmiyor sizden başka 😄 WhatsApp arkadaş dün yazdı dayısına bakıcı gerek misal iş hakkında genelde
Soran+1 yılSosyal medyada erkek ismi ile kullanıyorum 0 takipçim var
Cevap sahibi+1 yılEe daha ne 🤣🤣🤣ama takip ediosan kıskanır
Soran+1 yılSevgilim insgram olduğunda bilmiyor bir kere buluşacaktık yorgunum dedi durum yapmisti ekran resmini çekip atmıştım orada fake kullandığımı anlamisti sonra sildim dedim
Cevap sahibi+1 yılHaaaa gizli yani :( email şifre yaz bir yere onla buluşunca çıkış yap instadan
Soran+1 yılEvet zaten komple uygulamayı siliyorum her yerden takip ediyorum
Cevap sahibi+1 yılA iyi işte siliosun
Soran+1 yılHiç bozuntuya vermiyorum aptal rolü oynuyorum şimdilik
Cevap sahibi+1 yıl🤣 söylesen cokmu kızar ki
Soran+1 yılSöylersem gizli yapar yakalayamam herşeyini gizler
Soran+1 yılAdil Yıldırım'ı geçtim kuğul olun diye diye düştünüz durum 😄
Cevap sahibi+1 yılHahaha yaaa
Çok yanlışşş yaptığı ben direk hayatımdan çıkarırdımm..
00 YorumlaSeven insanın hayatında senden başka özel bir kadın olmamalı. Dünyadaki tek kadın senmişsin gibi davranmalı. Takip edip beğenmeyi bırak göz ucuyla bile bakamaz bence.
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ben hiç bişey demedikce durmayacak
Soran+1 yılYani ben 1 yıldır hiç kıskançlık yapmadim baskı yapmadım ona hep o yapti
Soran+1 yılAynen biz yapınca açıklama bile duymadan bitoriyolar kendilerinin hep bir aciklamadi vardir
Soran+1 yılYeni buldugum kişide aynısını yaparsa
Soran+1 yılKızlarSoruyor sitesi beni aticak bu gidişle düzgun adam bulamıyor diye 😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılbeğenmez.
yanı şöyle tanıdık samimi olduğunu beğense anlarım da
karı kzın olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık değil sıkınti orada aynı şehirde olmasi 😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki de beğenmez ama sizde seviyorsunuz böyle kişileri
021 Yorumla
Soran+1 yılNapalim adam saniyoruz
Cevap sahibi+1 yılHala seviyorsun dimi buna rağmen
Soran+1 yılEvet çok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılSevmeye devam et 👍
Soran+1 yılYakında katil olucam kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum. şu an gözlemliyorum
Cevap sahibi+1 yılSen hiçbir şey yapamazsın
Soran+1 yılBen canlı kanıt bekliyorum hele. Bir kadınla buluştuğunu göriyim o zaman haberlerden izlersin 😊
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama istersen o kadar da değil
Soran+1 yılO kadar beni kimse aptal yerine koyamaz
Cevap sahibi+1 yılKoydurtma sende
Soran+1 yılİzliyorum işte
Cevap sahibi+1 yılKızım sana adam mı yok
Soran+1 yılDolu var bende çirkin değilim çok teklif var. evlenme teklifleri ben onu sevdiğim için bekliyorum düzelmesini
Cevap sahibi+1 yıl😅 bende inandım dolu olduğuna
Soran+1 yılİster inan ister inanma herkes buluyor bulmak mesele değil sevmedikten sonra boşa zaman kaybi
Cevap sahibi+1 yılBu da seni çok seviyor belki
Cevap sahibi+1 yılBelli
Soran+1 yılSeviyor biliyorum başkalarında deniyormu mahsuzmu yapıyor anlamadim
Cevap sahibi+1 yılEn sevmediğim laf seviyor biliyorum
Soran+1 yılBen ona çok hatalar yaptım afetti o yüzden
Cevap sahibi+1 yılTamam
+1 yılneden begenmesin bu geri kafalıktan cıkın artık fotoğraf begenmek aldatmak ya da ihanet etmek degil sonucta
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğa resmi değil begendigi kadın fotorafi güzel tarafı kadınlar ona like atmamis
- +1 yıl
Ee yani ne olmus kadın fotoğrafıysa böyle ufacık seykeri sorun ediyosanız ayrılın zaten
Soran+1 yılBen aynısını yapsam o ayrılmıştı
- +1 yıl
e ayrıl bu sekilde iliski yürütülmez zaten
Soran+1 yılBir tarafin Altan alması gerek henüz takipteyim daha uyarmadim
- +1 yıl
sen alttan aldıkca o hareketlerini degistirir
Soran+1 yılBuluşalım o zaman patlatacam aniden
+1 yılBegenmez begenen karaktersiz o. rospu cocugudur bu aldatmaya girer
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔 doğru
+1 yılOna bi sor neden yapıyor bundan rahatsız olduğunu belirt
03 Yorumla
Soran+1 yılTakip ettiğimi bilmiyor söyleyecem artık yeter
- +1 yıl
Söyle ne var bunda derse de tamam gör bak bende kimleri takip ediyor beğeniyorum de
Soran+1 yılOnuna bu durumu söylesem hoşuna gidecek onu takip etmem biliyorum onun istediği o
+1 yılBaşka kadın dediğin kardeşi, kuzeni veya çok eski iyi dostu değilse bahanesi olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılDeğil akrabası kızı takip ediyor kızın arkadasinida takip ediyor fotoğraflarını begeniyor
- +1 yıl
Ayrıl
Soran+1 yılTakip ettiğimi bilmiyor sesizcemi ayrilayim yoksa söyleyim
- +1 yıl
Vur yüzüne
Soran+1 yıltrip atiyorum uzak duruyorum anlar diye
- +1 yıl
Çok beklersin o şekilde
Soran+1 yılDurummu yapsam whtsaptan anlaması icin
- +1 yıl
Bırak bu dolaylı şeyleri hemcinslerimin bu zekası gelişmiş değildir, vur yüzüne ayrıl işte
Soran+1 yılEn sonunda öyle olucak seviyorum ayrılık kendimi hazirlamam gerek
- +1 yıl
Peki öyle daha iyi hissedeceksen yap
Soran+1 yılZor olucak 😭
+1 yılbırak beğenmeyi Instagram hesabını bile kullanmaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz tanışmadan öncede onun vardı sosyal medyası sil demedim
+1 yılBirinin fotosuna like atmak ne zamandan beri ona yurumek oluyor ki? :)
07 Yorumla
Soran+1 yılO bir işaret bir ihtimal geri dönus olur mu diye yem atmaktır
- +1 yıl
Yok daha neler yaa;)
- +1 yıl
Smile yanlis oldu su olcakti :)
Soran+1 yılBende aynı şeyi yapıyordum sevgilimi denerken önce takip sonra like sonra dönus oluyor
- +1 yıl
Ilginc
Soran+1 yılSende dene like at eğer kız seni beğenirse oda like atar sonra yazarsın döner bu işler b9yle nabız yoklamak
- +1 yıl
:) :)
+1 yılMümkünse beğenmesin gözü sevdiğinden başkasını görmesin yaa
30 Yorumla
+1 yılKlasik turk erkegi doyumsuz abaza
24 Yorumla
Soran+1 yılNe arıyor anlamadim
- +1 yıl
Doyumsuz pis sapik kızım iste anlaa
- +1 yıl
Sukanmis seyy arıyor ister anla senn
- +1 yıl
Sulanmis
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olabiliyor, her beğenmek sevmek değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilde hoş bir durum değil
+1 yılAşkından ne yaptığını biliyor öu o
012 Yorumla
Soran+1 yılYa ne aşk Brezilya dizisi gibi
- +1 yıl
Her kadına aşık işte kadınlar çiçek gibi hepsi sevilir
Soran+1 yılAşık olduğun kadinda sana aynı şeyi yapısında görürüm seni kizlar soruyorda
- +1 yıl
Kimseye aşık olmuyorum kim ne yaparsa yapsın banane kimse o kadar değerli değil
Soran+1 yılBende öyle diyordum bak halime
- +1 yıl
Kadınlar saf iki tatlı söze hemen gevşiyor
Soran+1 yılSen öyle san kadınlar cin gibi inanmak istediklerine inanıyor işine gelmeyene inanmıyor siz erkekler kendinizi akıllı sanıyorsunuz 😊
- +1 yıl
Aksini görmedim belki
Soran+1 yılİnşallah görmezsin tavsiye etmem 😊
- +1 yıl
Görmek istiyorum gösteren olmuyor sıkılıyorum
Soran+1 yılAgrimayan başını agritacan otur oturduğun yerde
- +1 yıl
Ben ağrıtırım 😀 Benimki ğek ağrımaz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insanın gözü başka kadını mı görür
11 Yorumla
Soran+1 yılYani bari ayrilsalarda bizde yolumuza baksak
+1 yılSende utanmadan hala sevgilim diyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim seviyorum çözüm yolu arıyorum sucmu herkesin ilişkisi 4/4 mü
+1 yılErkektirr yapar onlar eglencelik. Sen gerçeğisin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir
Herzaman ikinci bir alternatif olmalı der
013 Yorumla
Soran+1 yılO zaman biz kadınlarda yapalım aynı şeyi karşılıklı olsun
Soran+1 yılKadınlar belli etmiyor gizli yapıyor. erkekler hemen belli ediyor arkadaş benim kız arkadaşımın 7 tane sevgilisi vardı ben aldatmiyorum onun için böyle kazık yiyoruz
Soran+1 yılKadınlar daha ayrıntılı o yüzden erkekler düz mantık istesem bende çok aldatildim. ben kendime yakıştıramıyorum. bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam
Soran+1 yılSadece takip ettiklerinden mesaj alabilirmussun ayarlardan düzelt
- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılTakibe devam sahte açık profilden mesaj yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYazdım cevap vermiyor sanki anlamış gibi
+1 yılistediğini bulamıyorsa beğenir
045 Yorumla
Soran+1 yılBeğendikleri. Estetikli bir sürü takipçileri olan kizlar açık giyinen tayt giyen kizlar.
- +1 yıl
sen tesettürlümüsün
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
seni neden beğenmiyor peki
Soran+1 yılBeni beğeniyor ben ona karismadigim için kuğul durmamdan yararlanıyor
- +1 yıl
seks hayatı nasıl peki..
Soran+1 yılAramızda cinsel birliktelikte var.
- +1 yıl
kocan değil mi bu adam
Soran+1 yılSevgilim inşallah ilerde esim belki Allah söyletti seni 😊
- +1 yıl
:) düşünceniz varsa olsun ama evlenemden çnce ilişki nasıl oldu :)
Soran+1 yıl1 yıldır görusuyoruz normal degilmi
- +1 yıl
kişiye göre değişir sonunda evlilik olmazsa ne olur bilmeiyorum
Soran+1 yılHayırlısı onun olmasını canı gönulden istiyorum. cinsellik yaşadığım için değil sevdiğim için
- +1 yıl
olmasa da sorun olmaz mı diyorsun cinsellik tarafı
hayırllsıı tabi
Soran+1 yılAynen cinsellik iki taraflı yaşanan bişey ona benle cinsellik yaşadın evleneceksin deme hakkım yok beni severek ve sevilerek evlenmek istiyorum zoraki işlerden hoşlanmam
- +1 yıl
kararı kendşn mi verin cinsellik içşn ortak karar mı
Soran+1 yılOrtak kararımız birbirimizi seviyoruz son zamanlarda insgram olayı canımı sıkti onun dışında sorunumuz yoktu
- +1 yıl
sıkılmış olabilir mi rutinlikten
Soran+1 yılRutin değiliz sürekli bir macera kavga aşk ihtiras derken birde ihanet çıktı. Sakin bir ilişkimiz yok
- +1 yıl
bu da sıkar insan.. seks hayatınız da rutin olabilir ya da giyim tarzın farklı ilgi bekliyor olabişlir.
Soran+1 yılZaten ilgiye bayılır sanki o kadın ben erkek ilgilenince çok iyi beyefendi aramadan yazmasam hemen bir twtsizlik çıkartıyor şu an olduğu gibi
- +1 yıl
öyle alıştırmışsın da ondna öyle peşinde koşturmayoı seviyor sende böyle alışmışsın :) aslın daçok da aranız iyi sayılmaz
Soran+1 yılHayır başta kendisi koştu peşimden roller değişti sadece 😄
- +1 yıl
hahah işte adamı öyle mum ederler :))
Soran+1 yılÖyle oldu. Aşık edene kadar şimdi ipler onda
- +1 yıl
pişman mısın
Soran+1 yılHayır değilim çok seviyorum
- +1 yıl
o seviyor mu hala :
Soran+1 yılBilmiyorum inşallah seviyordur
- +1 yıl
sevse de başkalarının profillerinde gezmez geçri
Soran+1 yılHaklısın. Bırakamıyorum inşaallah doğru yolu bulur
Soran+1 yılhttps://vm.tiktok.com/ZMYGDNEba/ bu ben olur gibi 😄
- +1 yıl
hahah güzel benzetme tam da sen busun bence de:))
Soran+1 yılKendimi görüyorum yarin iş yerinde karşılaşan diye düsünüyorum adam içinden ne kadar aptal yazık falan der belki acır da vazgeçer kadınları takip etmekten
- +1 yıl
bi laf var biliyor musun köpek bk yemekten vaz geçmez diye
Soran+1 yılO zaman stolklamaya devamke 😊
- +1 yıl
hahah yapıştır gelsinke :)
Soran+1 yılDaha büyuk kazik yiyene kadar devam like yakaadik takibi yakaladık şimdi whtsaptan mesajını yakalamak birde buluşurken yakalamak kaldı. mücadeleye devam
- +1 yıl
yakalayınca en son ne yapacaksın kazığa mı :)
Soran+1 yılOna untamayacagi bişey yapmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
ne var aklında
Soran+1 yılÇok şey
- +1 yıl
meraklandım bak şimdi
Soran+1 yılPlanı projeji ciziyim oylamaya sunacam 😊
- +1 yıl
tamam bekşyroum :)
Bunun sevgi ile pek alakası yok benceya
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor takip ettiğimi
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Beğenmez, beğenmemeli
011 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım takip ettigimi bilmiyor
Soran+1 yılGözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil… bu durumu yaşıyorum ettiğimi farketse yapmaz sosyal medyası herkese açık iyi cesaret
Soran+1 yılÖnceden ben onu kiskandirmistim delirmisti şimdi aynı şeyi o yapıyor. yapmamasi gerek
Soran+1 yılBen onu 2 defa kıskandirdim bostan yere üzüldü şimdi benim başıma geldi
Soran+1 yılmaalesef tek pişmanlığım o oldu zaten
Soran+1 yılO durumu aştık fiye düşünmüştüm. o çok üzulmustu ayrılık sürecimizde olan durum
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. begenır bunda ne var
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olan biri
Soran+1 yılNe puanı bu sırf like için degermi
Soran+1 yılBenim gibi gizlice takip eder yazar benimki like atıyor yazdım cevap vermiyor denedim takip ve beğeni yapiyor
Soran+1 yılBen yaparsam ortalığı yıkar kendisi aşırı kiskanc
Soran+1 yılBen asla aldatmam bir kere kıskandirdim tokat yedim. ayrildik aynı şeyleri yapmam
Soran+1 yılBen aldatmam abi çok seviyorum ben zor sevenlerdenim. oğlak burcuyum
+1 yılİllaki ki beğenir erkek değil mi soyu kurusun
20 Yorumla
+1 yılAma hepsini aynı anda seviyorsa adam smddm
00 YorumlaBirgün instagramım olursa net bir cevabım olur :)
00 Yorumla
+1 yılananız bile sizi sevmiyor
yapmayın kadınlar!00 Yorumla
+1 yılBunları yapmaz
00 Yorumla
+1 yıladamsa beğenmez demek değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılÜnlü olmadığı sürece hayır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBeğeneceğini sanmıyorum
00 Yorumla Beğenmemeli. Ben olsam onunla devam etmezdim.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmez bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenir neden beğenmesin?
020 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kadınlarda yakışıklı erkekleri beğensin
Cevap sahibi+1 yılBeğenmesin diyen varmj
Soran+1 yılVar ben yapsam kavga eder
Cevap sahibi+1 yılSacma canım iliskileri yorumlamayı sevmem
Soran+1 yılBaşına gelmediği için bilemezsin zaten
Cevap sahibi+1 yılBaşıma geldi cok geldi ama takan var mı?
Soran+1 yılAramızda cinsiyet farkı var o yüzden beni anlaman zor ya da sen hiç sevmemiştim kimseyi
Cevap sahibi+1 yılCinsiyet farkı değil karakter farkından dolayı. Bir kere benim sevgilimle böyle şeyler söz konusu bilene olmaz küçük seyler. Diyelim oldu benim için olmaz onun için olduysads güzelce acıklarım olur biter böyle ufak tedek seyler için kafanızı yormayın
Soran+1 yılİnşallah başına gelmez eskiden bende senin gibi düşünürdüm
Cevap sahibi+1 yılFb takılıyorum gelmez
Soran+1 yıl😄 aferin
Cevap sahibi+1 yılTavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılDert yok boyle sacma şeyleri düsünme yok sadece arada bir eğlence.
Soran+1 yılSen kova burcumusun
Cevap sahibi+1 yılHahahha evett. Ama inanmam burçlara
Soran+1 yılşu an burçların dogruluyu test edildi onaylandı 😄Allah'tan benimki kova degil
Cevap sahibi+1 yılİnsanın karakteri huyları aileye genetiğe ve yetiştiği ortam arkadaş ortamına göre şekillenşr burçlar kızlar için kendinş avutma erkekler için manita düşürme şeyidirr.
Soran+1 yılSüpersin maşallah. Herşeyde biliyorsun 😊
Cevap sahibi+1 yılBilmek değil bana göre ne oldugunu söyledimm 🥶
Soran+1 yılKanka napiyin stolklamaya devammi ediyim tepki vermek mi iyi tepkisizlikmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar beğeniyorsa erkeklerde beğenir
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim sosyal medyam yok sevmiyorum fake var
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa o göz zevki sende tayt git sana baksin 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yapsam kavga çıkar. bana açık giyinme diyip açık kadinlari begenmesi
Cevap sahibi+1 yılAçık giyersen bakarlar demek istiyor uygulamalı göstermiş 😂😂 bu arada 2 manken var taysiye edeyim takip etsin
Soran+1 yılBeğendiği kişilerde aynı şehirde olması daha önce terkettim benim için ağlamıştı benim için şimdide başka kadınları takip ediyor
+1 yılTabii ki beğenir Erkek adam çapkın olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBen aynı şeyi yapsam kavga çıkar o zaman karşılıklı olsun
- +1 yıl
Ben espri olsun diye yazdım
Söyle ona adam olsun senin canını sıkmasın
Soran+1 yılSöyleyememek ne kadar kötu şimdi desem seni takip ettim gördum diyecek senin hani sosyal medyan yoktu sen ne işler karıştırıyorsun diyecek konu uzayacak
- +1 yıl
E tabi sen sosyal medyam yoktu dersen o da Yeşil sahalarda rahatça dolaşır en başta var diyecektin böyle şeylerden çekinecekti
Soran+1 yılO zaman ne haltlar karıştırdığını nasıl bilecektim
Soran+1 yılFake hesap acap kadınlara yürüyen erkek yokmu yapacak adam her şekilde yapar
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Sevmiyor
113 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden peşimi bırakmiyor
Soran+1 yılKusura bakmasın ben onu cebimde taşırım
Soran+1 yılAyrılmaya cesaretim yok kendini alistirayim bari
Soran+1 yılÇok üzülürüm ,😔
Soran+1 yılKaybetme korkusu üzüyor bir daha görememek. cok severken ayrilmak bu sebebten dolayı çok aci
Soran+1 yılO bilmiyor takip ettiğimi onun tartışmasını yapmadık. ne diyecek nasıl açıklama yapicak bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkürler 😄
Yaw niye beğenmesinki
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden beğeniyor aynı şehirde olan kızları
Soran+1 yılBende sosyal medya açayım erkeklerle takiplesiyim o kabul ederse bende edicem. bana rehberinde ki erkekleri sil diyen kendi erkek kanka istemiyorum diyen kendisi kendi yaptigi ne
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seven adam Instagram'da başka kadınların fotoğrafını beğenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler