Aranızda nesine com müptelası var mı?

Eşim olacak adam evlenmeden önce iddia falan oynamıyorum demişti. Sonra baktım parası çabuk bitiyo. Gizlice hesaplarını kontrol ettim. Ayda bin TL den fazla yatırıyor. Ve hiç çekmemiş. Kavga ettim. Sildi. Söz verdi. Haklısın bu yüzden paramın bereketi yok dedi. İki gün önce yolda yürürken bu aralar yine hesaplara bakıcam bakalım nekadar harcamıssın dedim öfkeden deliye döndü. Ben ona karışamazmışım. Onun parasıymış istediğini yaparmış. Ben kim oluyormuşum da hesap soruyormuşum. Dedim ki böyle deliye döndüğüne göre çok kaybettin. İtekledi beni çıldırtma oruç oruç karakolluk olmayalım. 🥺😶 Sokak bomboştu ama böyle bir adamla evli olduğuma utandım. Otobüse atlayıp dönecektim. Ama kayınbaba iki gün önce tansiyon yüzünden hastanelik oldu. Onu düşündüm. Ben çıkıp gidersem onlar çok üzülür. Ses etmedim. Markete gittim döndük. Siniri geçti. İftar yapıncada öpüp sarıldı ama ben unutmadım. İki gündür ayrı yatıyorum ve yüz vermiyorum. Sinirlendi. Özür dilemek yerine sen bana saygı duymıyosan bende sana öyle davranırım diyor. Boşanmalıyım biliyorum ama ailelerimizi düşünüyorum. Henüz bir yıl dolmadı evleneli 😔😔😔

Aranızda nesine com müptelası var mı?