AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadaş kalmak istemem ama konuşurum neden diye sorurum cevabımı alınca da kendi yoluma bakarım...
bende eski sevgilime yazdım baya konuştuk baya samimiydik yani. Sonra çalıştığı için bi ara yazamadi, müsait olduğun zaman konuşabilir miyiz dedim, oda olabilir dedi. Baktım bir saat sonra yazmış bana. Yine konuştuk. Sonra eve geçiyorum sonra konuşuruz dedi dahada yazmadı, bir hafta olcak yarın
Üzdünüz mü? Üzüldü mü? Öyle olduysa ve çok seviyorsa biraz zaman verin mutlaka yazar...
Zannetmiyorum ya, bir hafta oldu konuşalı. Arkadaşı bugün bana şey dedi " konuştuğu kız var bir kızla konuşuyor dedi. Bide arkadaş ortamında benim konum açılınca donup kalıyormuş. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
Ruhu sizde kalmış bedeni başkalarına gidiyor.
Zannetmiyorum ya istese yazardı
Ve o kızla konuşmazdı
İstese neler yapardı ki...
Aynen öyle abi oyüzden beni değilde o kızı seciyorsa yani önceliği ben değilsem bu saatten sonra onun için üzülemem ben. Kendi kaybetti, gerçekten sevebilcek birini kaybetti, ve en zor şeyde gerçekten seven birini bulmak
Öyle üzücü ama yapacak bir şey yok
Abi finalde illaki sevişiliyor, hiç gerek yok.
Dkdkrkddkfk
Doğru sksksksj
Asla. Birisini hayatıma alırsam aşkımdan dolayı alırım. Arkadaş kalamayacak kadar çok severim
Konuşurdum hayırdır yani kim ölmüş ne olmuş olabilir ki
Nasıl konuşurdun
Dümdüz
Sebeb
Sebep mk önce yazmayı öğren
Offf
Tamam tamam pardon ne alaka sebep yani bir şey olmuş ki yazıyor merak ederim sonuçta arkadaşım sayılır
Yoo bişey olduğundan değil, öyle yazmak istemiş mesela. Birazda yoklamak gibi bişey, ben eski sevgilime yazdım da böyle baya konuştuk sonra o bana yazdı ama dahada konuşmadık
Sana yazdıysa nasıl daha da konuşamadınız kral anlamadım görüldü mü attı
Bende anlamadım ki, yazmışti konuşmustuk baya, eve geçiyorum şimdi sonra konuşuruz dedi dahada yazmadı, yarın bir hafta olacak yani
Kral sektir et o zaman unut gitsin
Ben yazmak istedim ama yazamadım, sonuçta benim onu sevdigimi biliyo yani
E sevme kral bol bol bira içip unutabilirsin
Ama nebilim çok samimi konuşmustuk bidaha yazar diye bekledim ama yazmadi
Ergen misin hayatım sen
Neden
Bilmiyorum ergen gibi konuşuyorsun
Hayır alakası yok sadece sevdiğim için ne yapacağımı bilmiyorum
Hayatım unutabilirsin işte mk ya salla
Konuşurdum ama arkadaş kalmazdım. Neden yazdığını anlamak için konuşurdum
Ben konuşmuyor um da ariyor MK
bende eski sevgilime yazdım baya konuştuk baya samimiydik yani. Sonra çalıştığı için bi ara yazamadi, müsait olduğun zaman konuşabilir miyiz dedim, oda olabilir dedi. Baktım bir saat sonra yazmış bana. Yine konuştuk. Sonra eve geçiyorum sonra konuşuruz dedi dahada yazmadı, bir hafta olcak yarın
Geçmiş gitmiş ne gerek var konuşmaya
Sohbet olur konuşurum.
Neden
Sohbet olur yazdım neden olarak.
Kendin yazar mısın
Yazmam, tükürdüğümü yalamam ben.
Ya bende eski sevgilime yazdım baya konuştuk baya samimiydik yani. Sonra çalıştığı için bi ara yazamadi, müsait olduğun zaman konuşabilir miyiz dedim, oda olabilir dedi. Baktım bir saat sonra yazmış bana. Yine konuştuk. Sonra eve geçiyorum sonra konuşuruz dedi dahada yazmadı, bir hafta olcak yarın
Bunun soru ile alakası ne?
Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Derdinizle meşgul olamayacağım. Buraya kafa dağıtmaya geliyorum dert dinlemeye değil.
Yok eski eskide kalmalı
Demekki yazmak istemiyor ya da öldü belki belki başka bir şey vardır
Yazmak istemiyorsa başta niye yazdı ozaman
Bilmiyorum aranızdaki ilişkiyi daha detaylı anlat istersen telegram varsa ver yazayım nickten ne diyim konuşalım?
Eski sevgiliden arkadaş olmaz
Bazıları oluyo
Yani kendi adıma konuştum
Eski sevgilime yazdım böyle baya samimi konuştuk ya, çok konuşmak istiyor gibiydi
Belki amacı arkadaşlık değildir