Gitmek mi daha kolay kalmak mı?

22 yaşındayım 4 ay önce karşıma birisi çıktı Instagram'da tanıştık. Normalde asla cevap vermem kimseye binlerce mesaj var ama işte yaşanıcak Kader ya o gece ona cevap vermiştim. Çok net bir şekilde geldi bana bayadır stalkladım arkadaşım gizli bir hesabı görebilcegimizi söyledi ilk başta öyle baktım dedi hayatında belki birisi olur diye dedi herneyse. Allah işte o gece o insana cevap verdim konuşmaya başlamıştık. İkinci gün ben senin sadece arkadaşın olarak kalmıcam dedi konuşma ilerledi felan ilgisi o kadar güzeldi ki 27 yaşında kendisi. Bazen derdim dışarı çıkınca sen rahatcana takıl diye hayır ben seninle konuşmak istiyorum iletişim halinde olmak istiyorum diyen bir adamdı tartıştıgımızda haklıda olsa haksızda olsa gece 3 de bile arar aramızı düzeltmeye çalışırdı. Ama benim daha önceki ilişkimden kaynaklı ve ailemden güven problemim var bunu oda biliyordu. Tanıştıktan 3 hafta sonra askere gideceğini söyledi olabilir dedim sonra buluşmak istedi gitmeden konuşmam gerek diye buluştuk bana bedelli gidiceğini söyledi 6 ay sanıyordum beni en çok çeken de o oldu uzaklaşmadın normal karşıladın dedi işte hayatında olmamı istedi sevgili manasında o kadar heyecanlı bir adamdı ki o gün karşımda hatta o akşam giderken sarılmak istedi sarıldık ben metroya binerken. Askere gitmesine 1 hafta vardı buluştuğumuzda 2 3 gün sonra tekrar buluşmak istedi buluştuk o günde çok güzeldi her şey göklerde hisseder ya insan hani kendisini öyleydim. Askere gitti orada bi güvensizlik yaşadım bir sorundan dolayı ayrıldım dayanamayıp 2 gün sonra barıştım. Askerden gelmesine 1 hafta kala beni gerçekten sinirlendi bende küsmüştüm ama yinede konuşuyorduk. Gelince buluşmak istedi buluşmadım sonra ben istedim o buluşmadı 1 hafta peşinden koştum en sonunda bulustuk buluştuğumuzda kendi barışmaya çalıştı barıştık. Eve gidince bir ilgisizlik geç yazmalar felan 3 gün dayandım sonunda ben hayatımda varlığı belli olmayan bir insanı istemiyorum dedim bitirdim çok zoruma gidiyordu çünkü.
Gitmek mi daha kolay kalmak mı?