Uzmanlar en ideal olarak erkeğin 4 yaş 4 ay büyük olmasını doğru buluyormuş. Senin doğrun nedir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzmanlar en ideal olarak erkeğin 4 yaş 4 ay büyük olmasını doğru buluyormuş. Senin doğrun nedir?

Ben sevdiğim kadının benden büyük olmasını isterdim kesinlikle. çünkü olgun kadınlardan hoşlanıyorum ben. ama herkesin yaş aralığı farklı olabilir yani kimisi kendinden küçük kimisi de kendinden büyük kişileri isteyebilir. ben de yanı şekilde olgun bayan isterdim benden 4-5 yaş büyük olmalıdır. ama benden küçük istemezdim. ama yaş olarak bence 10 dan fazla fark olmamalıdır bunu doğru bulmuyorum hiç bir şekilde. yani o kadar yaş farkı aşk için çok bence. kişiler yakın yaşları tercih etmeliler ama kimseye de karışmam
Benim ayarlarım fevkalade bozuk sanırım.
Kendimden 17 yaş büyük biriyle 3,5 mutlu yıl geçirdim. Çok eleştirilen bir ilişki olmuştu. İnsanların bakışları çok çirkindi ama biz mutluyduk.
Şu anki ilişkimde 30 yaş fark var. Yine mutluyuz.
Bence bu noktada ideal diye bir şey yok. Sizi mutlu ediyor mu, siz onu mutlu edebiliyor musunuz önemli olan tek şey bu.
Cevap
0Cevap
Önemli olan kafaların uyuşması ama çok da fazla olursa ileride problemler yaşanır.
Bence kafalar uyarsa 8 e kadar yolu var
5 iyidir altı üstü zor oluyor
Bence 3 yılı aşmamalı
3 5 yaş arası ideal.
Max 3.
baya var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?