Kızlar labirent gibi harita yoksa yolda yok?

Merhabalar bay ve bayanlar sizlere çaresiz bir şekilde yazıyorum ve içimi döküyorum bana yardımcı olabilirsiniz size minnettar kalırım başlayalım ben 2020 senelerinde bir kıza mesaj attım kız hep beş gün sonra ya da bir hafta bazen de 15 gün sonra mesajları cevaplıyordu böyle yaptığı için de kıza sordum niye hep 15 gün sonra cevap yazıyorsun ondan sonra bir daha yazmadı ozamanlar kiloluydum ve o kızla ailelerimiz tanışıyor hatta kuzenimle beraber çok iyi arkadaşlar ve o ondan sonra hayatımda bir karar aldım kilo verdim iyi bir forma girdim kendimi övmek gibi olmasın yakışıklılığım ortaya çıktı ve ondan sonra Instagram’a fotoğraflar attım ve kız bütün attığım fotoğrafları beğenmeye başladı buna pek anlam veremedim niye böyle bir şey yaptığını benimle yazışmak istemeyen biri neden benim fotoğraflarımı beğensin benden acaba hoşlandımı bunuda bilmiyorum şimdi diyeceksiniz ki kuzenine sor kuzenimle aramızda o kadar iyi bir ilişki yok yani iki yabancı gibiyiz aslında kıza ben bir daha yazardım ama ailelerimiz birbirini tanıdı için ve yanlış anlaşılır diye bir de zoraki görünmemek için bir şey yazmadım bana ilgi duymayan bir kız neden benim fotoğraflarımı beğensin ki kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar bana yardımcı olabilirseniz çok büyük sevap işlemiş olursunuz sağ olun varolun içimi dökmek iyi geldi kendimi daha hafiflemiş hissediyorum iyi akşamlar
Kızlar labirent gibi harita yoksa yolda yok?