Çevreme ve buraya bakıyorum sanırım benden başka hiç kimse kalmamış herkesin en az 1 kez olmuş
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var. Burada çoğu kişinin hiç sevgilisi olmamış. Ya kendi tercihleri, ya bulamamışlık
Çoğu erkek ya kız yok.
Hiç olmayanların yani çoğu erkek
Her gün sorulan 876578970 sorunun hepsi yalan yani?
O soruların çoğunu kız sormuyor ama erkek soruyor
Her mavi erkek, her pembeli kız sanıyorsan ne diyeyim.. Ve soran bir o kadar da kız var. Arama kısmına yaz bir sürü soru çıkacak
Kız yok işte özellikle araştırdım nadir var hiç olmamış kız
Hetero biri olarak bende zaten kızları araştırıyorum
Bozulcam bu gidişle zina yapcam gibi ya. En azından bakir değilim diye övünürüm
Herkes dininin ve gerektirdiklerinin bilincinde olsa keşke..
Kendim gibi kız bulamamak beni bozulma yoluna götürmek üzere zaten bulamadigim için demek ki öyle kız yok veya çok az diye düşünüyorum
Ülkedeki herkesin burada olduğuna inandıran ne? Hayat buradan mı ibaret sadece yahu? Kaldı ki sevgilisi olmamış biri neden manav tezgahındaki havuç gibi kendini göstersin? Seçmelik ürün mü yahu insanlar?
Burada 3 milyon kullanıcı varmış bir ara site yönetimi anket yapmıştı ordan biliyorum yarısı kız olsa 1.5 milyon kız var sitede çoğunun olmuş işte
Yok ya ben kafaya koydum her xboku yiycem en azından karşıma bakire olmayan el değmiş kız çıkarsa hakkım buydu sorun değil derim.
Çünkü ben eminim düzgün kalırsam yine de düzgün kız nasip olmayacak bana o yüzden kendimi avutmuyum kendim de bozulursam bozuk kızı kabul ederim rahat rahat
Şeytana ayak uydurmakta kararlıysan kim ne diyebilir.. Allah hidayet versin
Kızlar şeytana ayak uyduruyorya bizde uydururuz merak etme
Hesap günü geldiğinde, şeytan ben bir şey yapmadım dediğinde, Allah hesap sorduğunda O'na da aynı cevabı verirsin. "Diğerleri de yaptı"...
Kızları konuş sen önce bana ahiretden bahsedeceğine
Neden sustunuz?
Sohbet mi ediyorduk da kaçırdım? Hataya düşmeyin diye uyardım sizde önemsemediniz?
Yani sohbet ediyorduk görüşlerde işte. Bak ister inan ister inanma ama vallahi düzgün kız bulamıyorum
Bana bakire ve hiç sevgilisi olmamış kız lazım çünkü ama bulamadım
Ben mesela çirkinsen asla olmuyor. Bu yüzden yalnız değilsin üzülme erkeklerin sadece %20'si kadınlara ulaşabiliyor.
Kadınların ise %100 ü ne yakını boş kalmıyor ama
Erkekler daha fazla ondan ve çoğu kadının birden fazla flörtü/sevgilisi var.
Olmadı ama erkekler yazıyor tabi ama iğrenç erkeklerden bıktım artık 🤢. Allah karşımıza düzgün insanlar çıkarsın inşAllah
Düzgün adam sevmiyorsunuz ki
O yüzden mümkün değil maalesef kızların karşısına düzgün adam denk gelmesi
Bu her Kadın aynı demek annen de bir Kadın olduğuna göre o da düzgün erkek sevmiyor demek düzgün erkek sevmeyen bir Kadın düzgün erkek de yetiştiremez sen de düzgün değilsin demek bu
Siz her erkeği aynı görürken erkekler sizin ailenize laf atıyor mu? Ne bu terbiyesizlik erkeklerin annesine birde yüz yüze laf atın da dayak yiyin sanalda klavyeden sövmeyin
Bende mi senin anan babana sövüyüm mk
Sg işine bak
Söven yok? Sen insanlara laf atınca sorun olmuyor da biz senin lafının nereye vardığını söyleyince mi sorun oluyor? Ben demedim sen dedin kadınlar düzgün olmayan erkekleri seviyor diye annen kadın değilse bilemem tabi
Bana bu lafı söyleyenin reelde de yüzüne söylerim sıkıyorsa sen reelde söyle. Bir haltta dövemez
Mkodumun malı kendi ailemizi akrabalarımızı dahil etmiyoruz siz ediyor musunuz peki her erkek aynı derken?
Ben doğruyu söyleyince kudurma annen de kadın sen dedin kadınlar şerefsiz erkek seviyor diye. Sen de hiç düzgün birisine benzemiyorsun ama sevilmemişsin hayret teorin fos çıktı
Döver sen kimsin
Dövecek olan kimmiş sen kendini ne sanıyorsun o da insan ben de insan sıkıyorsa dövsün hadi ağlama
Kızlar serefsiz erkek seviyor diyince sen kudurdun hahahaaa biz düzgün değilsek bu bizi duzgunken sevmediginizden dolayı
Erkekler mantığını kullanan varlıklar kız beni duzgunken sevmiyorsa bende kendimi bozarım der erkekler de
Noldu niye sesini kestin ukala
Karakteri düzgün insan bozulayım demekle bozulmaz. Geç o masalları. Hayır ben kudurmadım anan da kadın o da seviyordur o zaman diyince sen kudurdun 😂😄
Ananı da seni de xsikerim xorusbu ve xorusbuçocugu
Bozulur düzgün erkek bulamazsın inşallah biz bozuluruz sizde avam avam ağlarsınız erkekler adam değil sapık aldatıyorlar diye
Anan
Üst üste koyarım ananla seni xfahişe
Xamınakorumonundaseninde
Anann
Xorusbuanan
Anannn
Anannn
İnşallah kimse bakmaz sana bu mallıkla
Anannnnn benim hakkında düşündüğünün Allah milyon katını versin sana inşAllah ❤️
Beyinsiz olduğunu düşünüyorum en başta mesela
Allahın adını ağzına alma sen insan olamamışsın benim aileme laf attın ben küfür hakaret bile etmemişken
Düzgün müslüman bir kadın din kardeşinin ailesine laf atmaz hadi şimdi sg mkodumunzinasınınevladı
Anannnnnnnnnnnnnnnnnn
birey
Xveledizinakevaşeçocuğu
Herkesin anasını kendi xkevaşe anan gibi mi sandın
Anannnnnnnnnnn
Sevgi yoksunu köpek anne sevgisi görmemiş it çekemiyor başkalarını lol
Allah karşımıza düzgün insan çıkarsın diye ağlayan velet senin gibi yamuklara allah düzgün erkek nasip etmez ilk önce kendine bak ben neyim diye
Anannnnnnnnn star
Canın çok yanmış anan tarafından orzbu evlâdı olmak böyle birşeymiş demek ki şekil a örnek sen
Anannnnnnn star bebeğim
Senin ki eskort
Anannnn star bebeğimmmm
Anan orzbu bebeğim
Anannn starrıımmmm bebeğim
Soru benim sen susana kadar cevap yazcam anan orzbu bebeğim
Anan star bebeğim
Seninkini ben star yaptım şu an ünlü herkesin altından geçiyor
Anannn star bebeğim
Pavyon starı senin ki
Anan star bebeğimmmmm
Anan benim altımda star oldu ilk kez
Anan star bebeğimmmmmmm
Oh bebeğimmmmdir anan benim
Anan star bebeğimmmmmm
Xananamıylastaroldu
Anan star bebeğimmmm
Mk ne işsiz ne mal insansın sen ya xkahpeevladı diye sana denir
Anan star bebeğimmmmmmmm
Sen susmadıkça ben hep yazcam haberin olsun xoç
Sitenin en adi xkahpeçocuğusun
Anan star bebeğimmmmmmmmmmmm
🖕al bunu anana sok
Lazım olur
Anan starrr bebeğim
Pavyon karısı
Anannnn star bebeğimmmmmmm
🖕 al başını şunun xorusbu xkevaşe sok xamına
Anannnn star bebeğimmmmmmmmmmmmm
Xananınamcığı
Annennnnnnnnn
Anneennnnnorzbu
Annennnnnnnn
Annen kucağımda bebeğim
Keşke hiç sevgilim olmasaydı
Niye
Verdiği mental çöküşü başka hiçbir şey vermiyor kendin olduğun için suçlu çıkıyorsun sürekli işin sonunda ne kadar beceriksiz ve güzel şeyleri mahvedebilen bir insan olduğunu düşünüyorsun açıkçası senin için doğru insan olmadığı müddetçe bırak hiç olmasın
Doğru insanı bulma konusunda çok beceriksiz zaten kızlar nedense
Kendimce birkaç örnek verebilirim. Birincisi babadan sevgi görmemek. Zaten karşı cinsin sana olan ufak bir sevgi gösterisi bile ya bu bana yeter de artar dedirtiyor ki maalesef türkiyedeki babaların birçoğu kız çocuklarına yeterli özeni göstermiyor. İkincisi karşısındaki insanın iyi bir insan olduğunu düşünmesi veya onu iyi birine çevirebilirim mücadelesine girişmesi. Sonuncusu da fiziksel çekim.
Benimde hic olmadi
Erkeklerden kalmıştır da kız zor
Kız kalmamıştır sanırım
boş ver knk devir bozuk
Benimde hiç olmadı
Sanmam ya kızların oluyor hep