Konuşmak istediğiniz kişiye o malum soruyu (uyudun mu) sorar mısınız?
Atma o oku işte atma o ok zehirli ok.

Konuşmak istediğiniz kişiye o malum soruyu (uyudun mu) sorar mısınız?
Atma o oku işte atma o ok zehirli ok.

Evet ben sorardım tabi ki de yani bir kadından hoşlanıyorsam ya da aşık olduysam kesinlikle merak ettiğim için sormak isterdim. zaten eğer sevgilim ise her zaman merak ettiğim için sormak isterdim gece neler yapıyor ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak ya da yarın ki planı nedir bunları her zaman için sorardım ben. ama sevgili olmadıysak ya da sadece ben aşıksam o bunu bilmiyorsa da o zaman tabi ki de yine sorardı merak ettiğim için bir şekilde ilgilendiğimi ya da onu düşündüğümü önemsediğimi belli etmem lazım çünkü
Genelde uyudun mu demek yerine pişt diyorum. Yanımda olsaydı dürtükleyeceğim kişilere böyle yazmak daha kolay geliyor. Yakın olmadığım birine direkt yazmam zaten
Sormak yerine ararım, baktım açmıyor telefonu uyumuş derim. İşim yok bir de soracağım. Yanıt gelene kadar ben de sinirden kendimi bir yerden atardım herhalde.
Cevap
14Cevap
Sevgilimse her zaman.
Gerçi bu sorunun altında hep başka manaların çıkartılması gibi bir durum söz konusu..
Resimde olduğu gibi.
Her konuyu bel altı muhabbetine çeviren insanların olması benim düşünce mi ve insan gibi davranmamı değiştirecek bir sebep veya neden değil.
Uyudun mu demek yerine ne yapıyorsun demek daha mantıklı geliyor Zaten uymamış işte sorduğum ne yapıyorsun sorusuna cevap verecektir
konuşmak istediğim kimse yok ve doğal olarak kimseye de bu soruyu sormuyorum kim uyumuş uyumamış umurumda değil açıkcası
Güzelim , yavrum , zalım karı falan yazarım.
Cevap yoksa ararım uyuyorsa da uyansın 😂
uyuyosa nası cevap vercek zaten uyudun mu yazılmaz djsffgh uyudum mu yazıcak :D napıyon falan yaz

Uyuyorum sonra sorun şşş
hiç sormadım
ne yapıyorsun diye sorarım:)
Uyudun mu diye sormam da Ne yapıyorsun diye yazarım diye düşünüyorum
Ben dengesizim arada sırada soruyorum. Yapıyorum öyle manyaklıklar.
Yok sormam uyuyorum dediyse güvenirim uyuyordur...
Sorarım saat geçse 😄
Yok sormam o kadar yoğun yazışma hatta
Sorarım😂ne var bunda?
Anlaşılan sen uyumamışsın☺️
amaç çok belil olduğu için sormam:)
Sormam 🤔
bazenn
Sormam
Sürekli soruyorum.
Sorarim
Sormam
Arada dorarim