Güncellemeler
+1 yıl
Bu tarz bir ilişkisi olup mutlu olan gördünüz mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Şu ayrıntıyı da vereyim kendisi ile 2016 da tanıştık o zaman aramızda böyle bir durum yoktu. İlk defa görmüyorum kendisini :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yasın bana kalırsa asla önemı hıc olmadı benım ıcın onemlı olan sevgı saygı vıcdan olması. bu dunyaya geldıgmızde maalesef ne aıle ne yasımızı secebıldık. kı eger allah bır bedenden yaratıysa bızı belkı yası kucuk ya da buyukte olsa ruh ıkızını sırf yas farkı var dıye atlamak ıstemem. en önemlı unsjr ıse gercekten sevmek.
insan kalbine soz geciremiyor ben de 20 yasindayim 40 yasinda erkeklerden hoslandigim zaman gecirdigim oluyor. bunun maddi durumla vs asla ilgisi yok. o olgunluk yasanmislik gormus gecirmislik ve hayatta bir yere gelmis olmasi beni etkiliyor. coluk cocuktan gercekten biktim artik. bu sekilde de dogru degil ama kimseyle paylasmiyorum ikimizin arasinda kaliyor oluyor bitiyor sadece evlilik ve aileler girerse araya o sıkınti kimse istemez boyle bir yas farkini
Benim de hoşuma gidiyor olgun insanlar tabi ilerde bu durumun dezavantaji da olabilir
Gerçekten tipinden mi etkilendin yoksa parasından mi? Çünkü inanılır gibi değil.
Biz kendisi ile 2016 da tanıştık o zaman böyle bir durum yoktu
Ben zaten 18 ime yeni girmiştim
Bilemiyorum ya büyük de konusmiyim ama seni mutlu ediyosa devam et. Ama eğer ondan baba şefkati hissiyatinin eksikliğini alıyorsan ( eğer babanla aran kötüyse tabi ) yok olmaz.. yani çünkü aşk değildir. Yerini doldurmaya çalışmaktır. Ama diğer türlü mutluysan devam et yani belkide çok iyi bir adamdır.
şu an tam ilişkin başındayız bakalım. babam sıkıntılı bir adam olsa da bu yaştan sonra baba sevgisi arayışı olamaz. Zaten elin adamı babamın yerine de koyamam.
Aşırı fazla yaş farkı var sağlıklı yürümez bu ilişki bence
Belki 10 sene sonra problemler baş gösterir
Doktorsa sıkıntılı yok
Nasıl?
Zengin ya
Neden hata olsun mesele anlaşmanız
Bende öyle düşünüyorum
Yatakta yetişebilecek mi sana :)
Yetişecegini düşünüyorum
bence yürümez
Yürümedi adam bugün ortalıktan kayboldu şaka gibi
Hahah ne dedim ama 😂
Ya niye gitti bir anda şok oldum valla 😅bir de biz bu adamla tanışıyoruz kaç yıl öncesi
İstagrami falan komple kapatmış
Fazla fark
Birazcık:(
Baya var statü etkisi olduğundan etkilenmişsin
Kendisini daha yeni tanımıyorum:) 2016 2017 zamanında tanıştık o zaman ben yavru ceylan o da 33 lerindeydi. Aşk meşke vaktim yoktu
Bana pek sağlıklı gelmedi 18 yaşındayken
Hayırlısı olsun ya bakalım
Adam ölcek
😅Ya yavrum vur dedik öldürdün böyle pat diye denir mi
Kusura bakmayın 😅 ama yani çok fazla fark var bence. Bi süre sonra ciddi problem gösterebilir
Olmaz
Olmadı knk
Bariz belliydi
Ya bu şerefsiz her şeyi silip çekip gitmiş 😅😅😅Neden acaba. kötü bir şey de demedim
Bilemem aranızdaki muhabbeti vardır bişey 😅
Bilmiyorum üzüldüm biraz 😅kotu hissettim açıklama yapmadan gitti
At gibi giden it gibi döner derler