Şimdi hoşlanıyor ama kendisi gelip bir şey demiyor adım atmıyor uzun uzun göz teması kuruyor utangaç da değil ama gelip kıza açılmıyor kızdanmı adımı bekliyor yani ne demek istiyor kızı mı deniyor?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka belki astigmat vardır ona bakıp bakmadığını anlamaya çalışıyordur
Kanka ilk degilki bu kaç kere baktı iltifatlar da etti ama olan bu geçen artık yuh dedim gitmeyecekti sanki cok uzun baktı ama ne istiyor bilmiyorumki
Ne bakıyon diye aniden çıkış aklını al kanka sen de aaa aklıma bişey geldi şimdi bu sana açılacağı zaman yanına geldiğinde sabit aynı noktaya bakmaya devam edip kör taklidi yapsana geakdhsjsj
😂😂😂 ya açılmaya gelmiyorki sence gelmiyorsa açaba nedeni ne olabilir? İsteseydi coktan gelirdi
Bençe nedeni sen ne kadar onu hoş buluyorsan o da seni ulaşılmaz buluyor ortak bir arkadaş edin o arkadaşa durduk yere geçen onun sana bakmasından çok etkilendiğinden bahset cesaretlenir gelir minik çapkınımız
Kanka bir şey daha sorucam şimdi belkide bunun amaçı farklı bende öyle bir ilişki istemiyorum ne yapmam lazım yüz vermiyorum umursamaz oldugum halde adam tam takır koşuyor vazgeçmiyor sence ne yapabilirim? Hani anlıyor canım degil ama herşeyi deniyor neden sence yani bunu neden yapıyor onlarca kız varken bide bi fikir versen nasıl vazgecirebilirim galiba umursamazlık işe cok yaramıyor sadece bazen gurur yapıyor benim kendisine davrandıgım gibi davranıyor sonra yine iyi davranıyor böyle dengesiz
Çocuk oyun oynuyor işte kendi kendine kanka bırak eğlensin kendi kendine sen umursamaz davranmayı bırakıp gerçekten umursamamaya başla bu ikisi arasındaki farkı erkekleri aptal olarak değerlendirseniz de anlıyoruz 😀 zaten geçmişe güvenip açılmaya gelir muhtemelen sonra sen de kesin bir dille reddettin mi o da vazgeçer saçma sapan bir dedikodu çıkarır belki hakkınizda o kadarla kalır biter gider
Yani bir erkek sadece ona gerçekten kesin dille hayır dersen anlıyor diyorsun böyle yaparak açaba o naz yaptığımı falan mı düşünüyor?
O naz yaptığına emin ve denemekten çekinmiyor ve evet biz erkekler sadece kesin dilden anlıyoruz aslında kesin mimik ve jestlerden de anlarız ama kadınlar fazlasıyla östrojen yüklü olduğu için jest ve mimikleri o kadar keskin değil bu yumsak geçişlerde bize nazmış gibi hissettirebiliyor
İşte sorun o ben naz yapmıyorum nazıkce böyle şey gibide hayır diyemiyorum erkeklerde bu durumu anlamıyor gibi. Kanka bide şey bakışı korkutucydu geçenlerde yani nasıl desem bu ikidir oluyor böyle korkutucu şekilde uzun aşırı uzun ve ciddi bakması anlatabiliyormuyum bilmiyorum ve rahatsız edici yani sence öyle neden bakar birisi birini sevsen öyle bakmazsın geçen dalgın gibi uzun uzun öyle baktı ki bende baktım o şekil napcagımı bilemedim sence neden öyle olmuş olabilir affedersin domuz gibi dersin ya öyle bakış işte
Kanka o sana dalıp bakınca bir parmağınla masanın altını işaret et oraya baktığında diğer elinle hareket çek 😀 ya ben senin yerinde olsam efsane eğlenirmişim şu an çok özendim sana 😀
Ya kanka ya allah seni ne etmesin 😂 ya nasıl böyşe oluyorsun ben hiç bukadar rahat olup eğlenememe hiçte eğlenceli degil keşke rolleri değişseydik 😂
Valla ya keşke değişsek ben çok eğleniyorum saplantılı karakterlerle bana takıntılı bir kız vardı üniversitede saçma sapan bir takıntıydı ve anormal şekilde bana bakmayacak güzel bir kızdı heralde benim tarafımdan reddedilmek koymuştu ona hayatımın en eğlenceli 2 haftasını yaşamıştım resmen
Bende aksine böyle saplantılı erkekleri sevmem bilmiyorum ya sonum hayrolsun cok egolu hırslı insanlar istediklerini almak istiyolar ama bir kadın evet demse hiç bir şey yapamazlar her şey kızın elinde sendeki kızdı kızlar o saplantılıgı bırakıyorlarda erkekler ürkütücü
Yok lan kızlarda çok ürkütücü valla bak tamam bana tecavüz etme şansı yok ona bişey demiyorum ya da tehdit etme şansı ama o zamanki sevgilimi arayıp nebiyle dost hayatımız var demiş ilişkimin anasını ağlatmıştı annemi bulmuş bir şekilde nerden bulmuş bilmiyorum ben müstakbel gelininim demiş resmen çevremi taciz ediyordu ama ben eğleniyordum 😀
Şaka yapıyorsun çiddi misin oha oldum şu an ya acaba buda böyle bişey yapabilirmi ama sramızda hiş bir şey yok ay şu an kötü oldum
Yok be erkekler o kadar katmanlı düşünemiyor zaten belli çocuk ikili iliskilerde pasif bir insan ondan bir halt olmaz sen mümkün olduğunca dalga geçip eğlenmene bak
İyide neden domuz gibi bakıyor ozaman inş dedigin gibidir ben egşenmem valla yoluma bakarım gerekirsede konuşurum
Amaaan takma kafana hiç ister domuz gibi baksın ister at güzel bir insansın beğenmiş işte sen beğenmediysen tekmüğü vur kıçına yoluna bak
Aynen kanka haklısın cok sağol
Rica ederim ne zaman bunalıp muhabbet etmek istersen istediğin zaman yazabilirsin
Kanka bursamısın
Burdayım kanka
İstersen takip istegi at oradan konuşuruz
Yolladım
Yakin mesafemi kac aydir bakiyo uzun suremi
Bazen yakın bazen uzaktan evet uzun süredir