Lütfen yardım🙏🏻🙏🏻🙏🏻?

Bir çocukla görüşmeye başladık birkaç aydır takipleşiyoduk. Takipleşmeye başladığımız andan itibaren hep o yazıyordu. İlk başlarda 10 günde bi 20 günde bi yazıyordu ve kahve içmeye falan davet etti beni. Ben tamam dedim ama çok da sallamadım. Fakat daha sonra biraz daha sık yazmaya başladı. Birkaç kere daha hatırlattı bana. Ben de işlerim var pek fırsat bulamıyorum falan dedim. Ayak sürüyodum çünkü bunun sebebi de benim eskiden görüştüğüm (şimdi görüşmediğim) bi arkadaşım bir zamanlar bu çocuğu seviyordu. O yüzden ayıp olur gibi düşünüyodum. Sonra çocuk beni takipten çıktı. Ben de mesaj attım neden çıktın diye. Yanlışlık olmuştur falan diyip tekrar takip etmeye başladı. Ondan sonra ise nerdeyse her gün yazmaya başladı ben de gayet güzel konuştum. Hatta o kızın arkadaşı olduğumu da söyledim ( kız zamanında ona çok yazmıştı rahatsız edecek boyutta) sonrasında ise bana arada reels videoları falan at dedi gayet gğzel konuştuk 2 gün önce. Sonraki gün bana akşam yazdı cevap verdim ama geç yazmaya başladı. Sonra dün hiç yazmadı bugün reel videosu attı yanıt verdim. Görüldü yapmadan attığım storye baktı. Ben de sinirlenip attığım mesajı tekrar sildim. Sizce ne yapmaya çalışıyor ve ben de son zamanlarda çok hoşlanmaya başladım çok takıyorum. Ne yapmalıyım lütfen akıl verin :((
Lütfen yardım🙏🏻🙏🏻🙏🏻?