5 dk arayla eniştem gelcek yarın gel dedi neden birini sevince önceliğim oluyo ona göre Fenerbahçe daha önemliyken ben neden bu kadar sevgiye açım

5 dk arayla eniştem gelcek yarın gel dedi neden birini sevince önceliğim oluyo ona göre Fenerbahçe daha önemliyken ben neden bu kadar sevgiye açım
Hiçkimse için yapma bunu aynıenayilik bende de vardı bir zamanlar
Her saniye birlikte olduğu arkadaşı geliyor yanına beni erteliyor, dizi izliyor beni erteliyor işi oluyor beni erteliyor ben duşta bile yazıyordum
Şimdi rest çekiyorum peşimde dolaşıyor bazı insanlar sevilmek değil sevmek istiyor demek ki
Katılıyorum tuvalette yemek yerken bulaşık yıkarken bile yazıyorum ama değmez biz kızlar neden böyleyiz hiç sevgi görmedik babamızdan bundan heralde ben öyleyim en azından
Ben de ait olacağım bir yer kötü günümde koşacağım birini ararken görmediğim sevgiyi gösterdim
Sonra işlerin böyle yürümediğini anladım bazı erkeklerin değerli olmak sevilmek öncelik olmaktan anlamadığını öğrendim
Ne yapmalıyım peki
Yazmazsa yazma sormazsa sorma işin varsa işim var de bir süre sonra neyin var soğuksun der söylersin ben de artık senin gibi müsait oldukça ilgileniyorum dersin
Tamam öyle yapcam
Cevap
3Cevap
Çünkü sevdiğin içindir.
Ama gördüğüm muameleye bak
Nekadar çok kendi hakkindan odun vermişsin kimse için bunu yapma çok üzülürsün bukadar fedakarlık anlamayana fazla bile
Haklısın ya şunu fark ettim birkez daha çok fedakarlık yapıyorum kendimden çok veriyorum önceliğim ben değilim bu yüzden hep üzülen ben oluyorum
Haklısın
Olmasın boş ver yazma bir daha da bence hak etmiyorlar değeri erkekler
O kadar haklısın ki peşimizden koşup koşup elde edince cepte görüyo karaktersizler
Kesinlikle boş ver umarım verdiğin değeri hak edecek biriyle kesişir yolun bu kişiyle olmaz çünkü istemiyor gibisin.
Benmi istemiyor gibiyim omu
Pardon istenmiyor gibisin yazmıştım aslında*
Ben hep önceliği sevdiğime vermiştim bu büyük bir hata siz yapmayın bir kıymeti olmuyor...
Haklısın bide bu adam çok koştu peşimden şimdi böyle yapıyo
Takma
O kadar áptalım ki yarın gel dese giderim bu adam çok koştu peşimden 1 aydır konuşuyoruz 5 dk arayla mı belli oldu eniştesinin geleceği saçmalığa bak Fenerbahçe daha önemliymiş benden ben evine geliyim mi derken hafif kız olmayı göze aldım ne áptalım gerçekten
Aptalsın bu yüzden takma
😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?