Arkadaşlar 14 yaşından beri iliskim var çocukluk ilk askim 19 yaşındayım kendisi 21 kavga edince hakaret ediyor şerefsiz haysiyetsiz saydırıyor ne yapmalıyım yardimm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İpleri onun eline vermişsin. Bu kadar yılda zaten herşeyini biliyor çözmüs kaybetme korkusu yasamıyor ki. Küfr ettiği anlarda bunun hos olmadıgnı kırıldıgını dile getir. Gerekirse yaptırım yap.
Evet korkusu yok zaten teşekkürler
ayrıl vasıfsız slk bu erkekler kendini ne zannediyor
Kendi ezikliği ve karaktersizligini kızın üstüne atıyor ama kızımızda oldukça mmmaaaal ki prim veriyor
Çünkü nedeeennn dünyada tefek ssiiiiikkkk onun sevgilisinde var
Ne alaka sevgim var herseyi bunlara çekmeniz çok saçma
Prim vermek ne alaka çevrem de konuşacağım kimse olmadığı için uygulamayı indirdim fikir veren olur diye çok saçma düşünceniz var
Canım benim prim verdiğin kişi sevgilin. O kadar mi çirkinsin ki başkası bakmayacak sana ondan başka neyine katlanıyorsun
Hayır çirkin değilim çok da beğenilen biriyim ama hani ilk aşk olunca veya ben fazla değer veriyorum belkide alışkanlık yaptım kendi içimde bilmem
Neyin alışkanlığı bacım. O zaman bende biraz saydırayim sana burada çok kafana takmıyorsan sınırı stress atmış olurum
Doğru söylüyorsun
İşte bu alıştığın tek şey kendini küçük düşürmek ve görmek başlarının gözünde sırf sevgilim dediğin adam yüzünden. Kendinize gelin biraz appptal olmayın bu kadar
Tamam bee sakin ol 😂teşekkür ederim. tavsiyelerin icinnnn
Noldu kadınlık damarına mi bastık 😂 anca bana tamamm bere dersin sevgiline kedi gibi miyavlarsin 😂
Miyavlamiyorum canım güzellikle tavsiye veren arkadaşlar sagolsun ayrıldım miyavlamam da ben kendinle karıştırma
Yav he he ne ara sordun danışınta ayrıldın kendini kandırıyorsun da bizi kandırmaya çalışma burada
Ben havlıyorum genelde
Erkek misin kadın misin bilmiyorum kardeşim diyeyim zaten ben burada gezerken o arada yazisiyorduk hem de neden hesap veriyorum anlamış da değilim ayrıldım bitti zaten ayrılmak istiyordum çevrem olmayınca uygulamadan daha çok ayrılmak istedim anlatabildim mi?
Havla havla iyi gelir.
Neyse seninkide biraz hakaret eder dönersin geri zaten
Hayır tatlım bu zamana kadar hiç ayrılmadık baktim olmuyor ayrıldım ilk defa ayrıldım yani dönek bir kız da değilim o yüzden yapacağım şeyleri 100 kere düşünürüm umarım sende benim duruma düşmezsin gülerler yoksa
Belli ki sen erkeksin o yüzden söylediğim bazi şeyleri anlamıyorsun
İyi bari artık kafan doğru çalışmaya başlamış. Mavi profilim ve fotoda erkek var anlamıyor musun ne olduğumu
Kardeşim dedim yaaa uygulamayı yeni indirdim yarım saat önce yani bilmemem gayet normal
susun lan
Ahahah arkadaş sussa susacağım bende laf sokar gibi konuşuyor bende cevap veriyorum 😂😂
Sustursana @iamasy
Yavaş yavaş @kamasutraaa
Sana ne oluyor kaarşiimm
Yok bisey kardeşim benimmmm uç
tek fikrim ayrıl demek
Teşekkür ederimm
Ayril daha ne fikri soryorsun
Evlenince de dayak atar iste. Hemen ayrıl
Fikrim ancak bana yeter kanka o kadar aklım yok maalesef
Evlenince görürüm ben seni
Sözleşmeyi düşünüyorduk:(
Sözlenmeyi *
Yazık olur
Evet bende öyle düşünüyorum şu an bunu sormak için uygulamayı indirdim teşekkürler tavsiyen için:)
Vermedim de
Tabiki de hayır
Ohhhh
Öyle bir şeyi de asla düşünmüyorum
Niye be
Bu konuda kimseye guvenmem asla o yüzden düşünmem
Evlenince? İlk gün nasıl olacak
Evlenince olduğu gibi olucak illa ilişki mi yaşamam lazım bu şekilde
Sen iğreniyorsun ama yapmazsın
Hayır igrenme degil evlilik dışı yapmak tercihim degil sadece
Ben o hissiyatı aldım sen aseksüelsin yapmazsın zoraki yaparsın
Hayır sen beni anlamadın boş ver