Maddiyata önem veren biri değilim ama sevgilim evleneceğimiz zaman takı almak istemiyor. Sizce kim haklı?

Merhaba arkadaşlar sevgilimle bir konu hakkında tartıṣma yaṣadık mesele evleniceğimiz vakitte verilcek olan takı ve mehir hakkında sevgilim ben mehir vermem takı da almam (yüzgörümlüğü vs) ben paragöz bir insan değilim zaten durumu yoksa yük olmamaya çalıṣırım ama konu açılır açılmaz ters davranıṣ göstermesi beni şok etti bana ben daha Bedeli askerlik yapıcam kendime motor alicam ev alicam onlara mi yetiseyim senin istediklerine mi dedi ve beni tersledi sonra bana dedi ki o zaman evi sen al ben sana takı alirim ev bana alincak bir şey degil zaten Yani ne icin böyle yapti anlamadim beni birseylere layik gormuyor mu iliski boyunca hiç maddiyatci olmadim paragozluk yapmadim para o birsey istemedim ama bana bu sekilde davranmasi beni üzdü sizce Bende mi suç var yoksa sevgilimde mi dış göz olarak dusunceniz nelerdir?

Maddiyata önem veren biri değilim ama sevgilim evleneceğimiz zaman takı almak istemiyor. Sizce kim haklı?