Aşk İlişkileri Ayrılık konuşmasında son mesaja görüldü mü , beğeni (❤) mi atılmalı? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden yüzyüze ayrılık konuşması yapılmıyor demeyin msjda olduğunu varsayıyoruzBeğeni ne anlama gelir, uygun düşer mi :d Ayrılık konuşmasında son mesaja görüldü mü , beğeni (❤) mi atılmalı? Cevapla Ayrılık Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bence neden ve nasıl ayrıldığına göre değişir 0 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. 2 gün önce attım görüldü beğeniye gerek yok fazla samimiyet gösterir ilişkinin bittiği yerde samimiyet olmaz diye yorumluyorum 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ayrılmışsın bitmiş işte daha gördüsünün beğeni attısının önemi var mı? Görsün ne var bitmiş işte cevap vermesine lüzum yok daha 0 0 Yorumla
XenopeltisSs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ayrilmissin artık görüldü daha iyi hatta mesajı okuyabiliyosan bakmama gerek yok. Gönderiildi diye kalsin 0 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Kalp ne bileyim ya görüldü ile aynı benim için 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Görüldü yeter bence beğeni fazla kaçar 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Garip 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence neden ve nasıl ayrıldığına göre değişir
2 gün önce attım görüldü beğeniye gerek yok fazla samimiyet gösterir ilişkinin bittiği yerde samimiyet olmaz diye yorumluyorum
Ayrılmışsın bitmiş işte daha gördüsünün beğeni attısının önemi var mı? Görsün ne var bitmiş işte cevap vermesine lüzum yok daha
Ayrilmissin artık görüldü daha iyi hatta mesajı okuyabiliyosan bakmama gerek yok. Gönderiildi diye kalsin
Kalp ne bileyim ya görüldü ile aynı benim için
Görüldü yeter bence beğeni fazla kaçar
Tabii ki görüldü
Garip
Beğeni..