şimdi benim 2 ay önce bi sevgilim oldu. bu bana evllilik muhabbetini açtı. bir an önce yani yazın en geç bu kış evlenmek istediğini söyledi. bende birbirimizi tanıyalım dedim buraya kadar ookey. sonra bu beni evine davet etti gitmedim diye trip attı günlerce aarayıp sormadı sonra aradı hatanı anladn mı dedi. onun evine gitmemem benim hatammış hahaa neyse ben çizgimden çıkmadım henüz erken olduğu için gelmediğimi pişman olmadığımı söyledim. neyse yine yaklaşık 10 gün sonra aradı ne seninle ne sensiz diyor bana. bu sefer de doğuya atanabilirim gidersem nasıl olacak kafam karışık birbirimizi nasıl tanıyacağız felan dedi. iki üç gün peşpeşe yazdı ya da aradı yani bu olay geçen hafta oldu ve şu an yine yazıp aramıyor. ne yapıyor napmaya çalışıyor bu belirsizlikten yoruldum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapmaya çalıştığı tek şey seni bir an önce yatağa atmak
ama evlilikten bahseden kendisiydi ya ben dmedim ki evlenelim diye. evlilik bahanesiyle mi yatağa atmak istiyor?
Evlilik falan hikaye yoklama onların hepsi eve piknik yapmaya çağırmıyor herhalde 😃
tabi canım ve çğırmadan önceki gün buluşmuştuk bana hep cinsellikle alakalı sorular sormuştu yok libidom yüksek miymiş mastürbasyon yapıyor muymuşum o filmleri izliyormuymuşum. bunları bana soran adamın evine ertesi gün ne cesaretle gidebilirdim ben. sonra bunları aradığı zaman telefonda söyledim bana sen beni yanlış anladın dedi zaten hep ben yanlış anlıyorum
Sen en iyisi engelle onu
yok engellemicem izne gemeyi düşünüyor bu ay içinde eğer buluşma teklif ederse buluşup yüzüne karşı söyleyip rest çekcem
Buluşmaya gidersen kandırır seni kendini evde bulursun 😂
Haha hayir kandirsa simdiye kadar coktan kandirirdi. Emin ol yerimde baska bi kiz olsa coktan giderdi kayitsiz kalamazdi ama ben gitmedim pismanda degilim
Bol şans o zaman 😉
Sence bulusmak istermi peki
Tabi ki isteyecektir hatta fazlasını bile isteyecektir 😃 ipler sende istediğin gibi oyna
Ciddi misin yaa bulusurnduyorsun yani. İpler benim elimde o iple onu ezmek istiyorum amacina ulasamicak zaten ulasamadigi icin kuduruyor it
😂 sakin ol
Ahaha ya napiyim ama zoruma gidiyor boyle yapmasi gercekten ya
O zaman çıkar hayatından uğraşma düşünme bırak yoluna gitsin ama seninle ilgilenmesi hoşunada gidiyor tabi birden kestirip atamıyorsun 😃
Tabiki hosuma gidiyor tipi falan da cok hosuma gitmisti ondan hoslanmaya baslamistim ama sorun surada ki benimle ilgilenmiyor ilgilense her gun yazar sorardi
Ama eve gitme konusunda ılımlı olsaydın hiç boş bırakamazdı seni 😉
E heralde cocugun libidosu cok yuksek zaten. Kafede oturuyorduk sutyen askimi gordugunde bile kendinden gecti manyak
Hahaha😂 al bu adama istediğini yaptır parmağında oynat
Nasil yapicam
Ne yapmak istiyorsun mesela 😃
Onu bana boyle yaptigi icin pisman etmek istiyorum. Madem evlilik dusunuyorsa bununla ilgili once oturup konusmaliyiz yaa onun evinde benim ne isim var benim gitmicegimi bildigi halde israrla cagirmasi beni sinirlendirdi
Madem bu kadar rahatsiz oldun bu durumdan O zaman tepkin o yönlü olsun yumuşama
Yok yumusamadim mi yumusasam coktan aramizi duzeltir onun dedigi gibi evine giderdim ya
Hadi bakalım sonucu bende merak ediyorum
Ben de ya. Peki sence evlilik olabilir mi bu cocukla
Yani belki madalyon tersine döner bilemezsin cinsellik olacak elbet ama sana gerçekten değer verdiğini sevdiğini hissedersen evlilikte olur neden olmasın
Ya bunun cinsellik dedigi birlesme olmadan sevismek gibi bir seu benden onu bekledi ustu kapali bi sekilde belli etti bunu. Ben hayir deyince de ipler koptu. Halbuki saygi duymasink hatta hosuna gitmesini beklerdim ben ondan.
Aman neyse ya seninde basini agrittim sabahtan beri kusura bakma
Estağfurullah sana bu yolda şans diliyorum umarım her şey gönlünce olur hoşça kal 👋
Cok tesekkur ederim seninde her sey gönlüne gore olsun
Teşekkürler 🙏
Merhaba. Biz bulustuk ve yine belirsizlik ortadan kalkmadi. Bulustuktan sonraki gun bir daha hic konusmadik ne o yazdi ne de ben 😪
Adamın derdi seks başka bir şey degil
ama evlilikten bahseden kendisiydi ya ben dmedim ki evlenelim diye. evlilik bahanesiyle mi yatağa atmak istiyor?
Bahsetmesi güven sağlamak amaçlı senin zihninde o durumu kazanmak. alakası yok yani hemde ilk dk'dan
tabi tabi daha ilk buluştuk ondan birkaç gün sonra bana telefonda evlilik mhabbetini açtı sonra yüzyüze geldik yine evliliğe getirdi konuyu. ben de evlenmek istiyorum hem de kısa zamanda evlenmek istiyorum yalan yok ama evlenmek isteyen adam evine gitmedim diye günlerce arayıp sormamazlık yapar mı yaa
Tamam işte senden yüz bulamadı eve atma konusunda ve uğraşmayıp daha fazla uzaklaştı diğer seçenekler için
en son konuştuğumuzda izne gelmeyi düşünüyorum bu ay içinde dedi. gelirsm buluşalım dedi olur dedim bende. o kadar çok istiyorum ki yüzyüze gelelimde ona açıkça restimi çekeyim. böyle şey mi olur yaa beni ne görüyor kendisi. ben onun istediği zaman konuşcağı istemediğinde konuşmayacağı biri değilim ki bunları direkt yüüzne söylemek istiyorum mübarek gün duam kabul olur inşallah ya