Sizce bu davranışlar eski sevgilinin dönmek istemesine işaret midir?

Merhaba arkadaşlar, benim bundan yaklaşık 3 yıl önce biten 5 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı, ancak bazı nedenlerden dolayı bitti ayrıldık (kötü ayrılmadık), biz ayrıldıktan sonra eski sevgilim benden önceki eski sevgilisine geri döndü ama biz ayrıldıktan sonraki süreçte ilk zamanlar bir bahane bulup bana hep yazdı ancak ben karşılık vermedim hiçbir şekilde sonra bir süre aramadı sormadı kendi kendime dedim ki herhalde artık benden umudu kesti ve bir süre (1,5 yıl kadar) benimle iletişimi kesti ancak son 5 aydır beni telefon rehberine ekleyip siliyordu ve bunu birden fazla kes yaptı ama iletişime geçmiyordu sadece ekliyordu bir kaç gün sonra siliyordu, neyse iki ay önce bir akşam üstü geceye doğru beni çaldırıp kapattı ama ben yine ona geri dönüş yapmadım sessizliğimi korudum her zamanki gibi, son bir aydır da beni ekleyip wp'tan durum atmaya başladı bir kaç kes durum attı falan herneyse durumlarına da bakmıyordum iki gün önce beni yine silmiş :D sormak istediğim soru şu; neden böyle beni ekleyip ekleyip siliyor sizce, daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu? Derdi ne sizce ona yazmam için mi yapıyor bunları?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 2
Sizce bu davranışlar eski sevgilinin dönmek istemesine işaret midir?