Merhaba arkadaşlar, benim bundan yaklaşık 3 yıl önce biten 5 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı, ancak bazı nedenlerden dolayı bitti ayrıldık (kötü ayrılmadık), biz ayrıldıktan sonra eski sevgilim benden önceki eski sevgilisine geri döndü ama biz ayrıldıktan sonraki süreçte ilk zamanlar bir bahane bulup bana hep yazdı ancak ben karşılık vermedim hiçbir şekilde sonra bir süre aramadı sormadı kendi kendime dedim ki herhalde artık benden umudu kesti ve bir süre (1,5 yıl kadar) benimle iletişimi kesti ancak son 5 aydır beni telefon rehberine ekleyip siliyordu ve bunu birden fazla kes yaptı ama iletişime geçmiyordu sadece ekliyordu bir kaç gün sonra siliyordu, neyse iki ay önce bir akşam üstü geceye doğru beni çaldırıp kapattı ama ben yine ona geri dönüş yapmadım sessizliğimi korudum her zamanki gibi, son bir aydır da beni ekleyip wp'tan durum atmaya başladı bir kaç kes durum attı falan herneyse durumlarına da bakmıyordum iki gün önce beni yine silmiş :D sormak istediğim soru şu; neden böyle beni ekleyip ekleyip siliyor sizce, daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu? Derdi ne sizce ona yazmam için mi yapıyor bunları?
Sizce bu davranışlar eski sevgilinin dönmek istemesine işaret midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 2
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi destan yazmışsın çetrefilli durumlar dönerse senindir
Evet biraz uzun oldu ama aslında çetrefilli bir durum söz konusu değil, ben dönüp dönmemesinde falan değilim ki zaten bunun için yeterince sinyal verip selektör yaktı diye düşünüyorum, sadece merak ettiğim şey neden böyle yapıyor derdi veyahut amacı ne onu merak ettim?
Peşinde köpek olmanı bekliyordur veya seni merak ediyordur uzun zaman sonra..
Asla peşinden gitmeyeceğimi böyle bir şeyi yapmayacağımı çok iyi bilir o ama hayatında biri varken neden merak etsin ki beni? Amacı ne?
Senin verdiğini eski sevgilisi vermemiş olabilir.. Onun için alışkanlık olmuş olabilirsin bu yüzden de sana ihtiyaç duyuyor olabilir.. Eskiyle senin aranda git gel yapıyor.. Neden ayrıldınız peki? Özel değilse açıklarsan daha net anlayacağım.. Çünkü bu tarz olaylar benimde başıma geldi
Yaw her şeyi geçtim 5 yıllık bir ilişkin oluyor ayriliyorsun eski sevgiline dönüyorsun.. Koskoca 5 yıl ne demek ya az Bi zaman değil.. O senin yerini başkasıyla doldurmaya çalışıyor da olabilir.. Git gel yapıyorsa delinin tekidir hadi ordan et uğraşma kafana takma engelle gitsin.. Ama şundan emin ol onun için bir sey ifade etmiyorsun.. Çünkü sevgi böyle bir şey değil.. Seni seviyor olsaydı eskiye dönmezdi.
Eğer rahatsız olmazsan takip edip özelden detaylı anlatmak isterim, yoksa da buradan anlatayım
Tabi olur ver hesabını
İstek attım
Ya bırak exine dönen kaşarla mı devam edcen?
Devam etmek için sormadım, devam etmek gibi bir niyetim olsa zaten ona yazmam için bana bir çok fırsat sundu, ben sadece amacı ne onu merak ediyorum hepsi bu!
Dalga geçiyor boş ver can sıkıntısı
Dalga geçmesine izin verecek kadar alçalıp da kendime olan saygımı yitirmedim henüz çok şükür öyle olsa bana yazdığında aradığında bir bahane bulup benimle iletişime geçtiği zaman o zaman karşılık verir belki dalga geçmesini sağlardım oysa ki ben ona hiçbir şekilde yüz vermememe rağmen neden böyle yapıyor ki derdi veyahut amacı ne ki? Sadece bunu merak ettim hepsi bu. Ayrıca hayatında biri var neyin can sıkıntısı ki bu? Niye beni ekleyip ekleyip siliyor ki? Sadece bunu merak ettim özlediğinden mi? Yoksa gittiği yerde benim onu sevdiğim kadar sevilmediğinden mi? Bunu anlamaya çalışıyorum
Özleyen insan arar böyle saçma hareket yapmaz