Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım bazen ters konuşuyor neden? zülfiye_asln_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar erkek arkadaşm bazen normal bi soru sorsam ter konusuyor neden😶 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sevgilim değil arkadaşım ama seviyorum Erkek arkadaşım bazen ters konuşuyor neden? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Belki de ergenlerdir. 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Aynen baya komik biri ztn
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Canım sizin yaş kaç? Süle müle Osman ağa mısın kız sen hahdjdj Üstüne gitme fazla kendi haline bırak. 0 9 Yorumla Pikauv +1 yıl Neden Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Bi konuda bisi soracam da Yorumla Pikauv +1 yıl Yaşın kaç Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl burada yazmam Yorumla Pikauv +1 yıl Söylemezsen bende gelmem Yorumla Kovboyy31 +1 yıl Hadi hep beraber gidelim 😊 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Ne şaçmslıyorsun sen Yorumla Kovboyy31 +1 yıl Kim benmi Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Evt sen git Yorumla
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ya sizin konuşmalarınızı yerim ahsnahdjahs çok tatlis ama fazla yüz verme sevdiğini anlarsa gtu kalkabilir biraz ağırdan al o merak etsin okuldamisin diye sen değil 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Çok teşekkür ederim sevdim seni ❤❤❤ Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hey Allahım ya... 😂 Diyalog şekliniz ikinizden de dolayı da böyle sanırım. Karşılıklı olan bir şey bu. 😂 0 4 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Ne gülüyon 🤣😅 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Kahkaha attım sayenizde valla çok yaşayın 😂 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Gelemem kızçem. Sorun varsa buradan sorabilirsin. Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Soru değil bisi anlatacaktım 🤣🤣 Yorumla
eerrkekk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 9 yaşında bir adamdan nasıl bir performans bekliyorsun abisi. 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Yaa arkadaşım ama seviyorum Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl hemen bb dkfkfl ergen misin 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Yoo degilim Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Bu nasıl konuşma tarzıdır la 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Bende bilmiyorum canım Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ters değil ki normal konusmus 0 2 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Yaaa ne normla konuşma ben konuşmaya çalışıyorum ama o tersliyor sevgilim degil arkadaşım ama seviyorum Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Darliyosun demek ki Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu nasıl konuşma bu ne arkadaşı gibi 😀😀 0 2 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Arkadaşız ztn ama ben seviyorum Yorumla Cracks +1 yıl Ama o sevmiyorsa zor tek taraflı Yorumla
AySeverr Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 64% +1 yıl Kaba olduğu için 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Evt galiba
kadınseviyorummm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. yazik ediyorusn kendine yazik 0 2 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Sevgilim değil arkadaşım ama seviyorum ben ona bisi yapmadım ama ben ne kadar iyi davransam götö kalkıyor Yorumla kadınseviyorummm +1 yıl nednd bakmiyorun kutuya sen her defasin da burdan mi demem lazim bak bak Yorumla
Pişmaniyeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. Üzdü 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Yaniii biliyorum Yorumla
GizliTavsan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Tam bir odunmus. Hemde tam! Nerden buldun bunu 😂 0 4 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Yaa arkadaşım sevgiliim değil ama seviyorum Yorumla GizliTavsan +1 yıl Yinede odunmus, ben olsam daha guzel davranirdim 😊 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Eee yani 😅 Yorumla GizliTavsan +1 yıl Taktik istersen yardimci olurum 😅 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ergen ilişkisi 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Evt yaniii Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkçenin ağzına s. çmışsınız 0 8 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Noldu canım ya ne kızyon bi fikrin yoksa yorum yapma ama en başlarını gürsen bana hak veririsin eminim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trakyalı mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelemem hayatım Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konu ne söyle burdan Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl yaaa bi konuda tavsiyeni alacagım başla bisi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım sen uyle konuşunca ben geriliyorum başkasından tavsiye al Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Tamama canım Yorumla
Gelişimodagi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Bilmem kendisine sor 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Sormamki Yorumla
Bambimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Odun ya 0 3 Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Aynen Yorumla Bambimyokbenim +1 yıl Sen çırpınıyorsun sırf laf açmak için o tersliyo Yorumla zülfiye_asln_ +1 yıl Evt üyle ama ben naptım ona Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Belki de ergenlerdir.
Aynen baya komik biri ztn
Canım sizin yaş kaç? Süle müle Osman ağa mısın kız sen hahdjdj
Üstüne gitme fazla kendi haline bırak.
Neden
Bi konuda bisi soracam da
Yaşın kaç
burada yazmam
Söylemezsen bende gelmem
Hadi hep beraber gidelim 😊
Ne şaçmslıyorsun sen
Kim benmi
Evt sen git
Ya sizin konuşmalarınızı yerim ahsnahdjahs çok tatlis ama fazla yüz verme sevdiğini anlarsa gtu kalkabilir biraz ağırdan al o merak etsin okuldamisin diye sen değil
Çok teşekkür ederim sevdim seni ❤❤❤
Hey Allahım ya... 😂 Diyalog şekliniz ikinizden de dolayı da böyle sanırım. Karşılıklı olan bir şey bu. 😂
Ne gülüyon 🤣😅
Kahkaha attım sayenizde valla çok yaşayın 😂
Gelemem kızçem. Sorun varsa buradan sorabilirsin.
Soru değil bisi anlatacaktım 🤣🤣
9 yaşında bir adamdan nasıl bir performans bekliyorsun abisi.
Yaa arkadaşım ama seviyorum
hemen bb dkfkfl ergen misin
Yoo degilim
Bu nasıl konuşma tarzıdır la
Bende bilmiyorum canım
Ters değil ki normal konusmus
Yaaa ne normla konuşma ben konuşmaya çalışıyorum ama o tersliyor sevgilim degil arkadaşım ama seviyorum
Darliyosun demek ki
Bu nasıl konuşma bu ne arkadaşı gibi 😀😀
Arkadaşız ztn ama ben seviyorum
Ama o sevmiyorsa zor tek taraflı
Kaba olduğu için
Evt galiba
yazik ediyorusn kendine yazik
Sevgilim değil arkadaşım ama seviyorum ben ona bisi yapmadım ama ben ne kadar iyi davransam götö kalkıyor
nednd bakmiyorun kutuya sen her defasin da burdan mi demem lazim bak bak
Üzdü
Yaniii biliyorum
Tam bir odunmus. Hemde tam! Nerden buldun bunu 😂
Yaa arkadaşım sevgiliim değil ama seviyorum
Yinede odunmus, ben olsam daha guzel davranirdim 😊
Eee yani 😅
Taktik istersen yardimci olurum 😅
Ergen ilişkisi
Evt yaniii
Türkçenin ağzına s. çmışsınız
Noldu canım ya ne kızyon bi fikrin yoksa yorum yapma ama en başlarını gürsen bana hak veririsin eminim
Trakyalı mısın?
Gelemem hayatım
Niye
Konu ne söyle burdan
yaaa bi konuda tavsiyeni alacagım başla bisi yok
Canım sen uyle konuşunca ben geriliyorum başkasından tavsiye al
Tamama canım
Saçma
Noldu
Bilmem kendisine sor
Sormamki
Odun ya