Adana'dan İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum ama ilk ben gidicem sizce normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence yanlış. Seni yeterince istiyorsa o gelsin. Zaten uzaktan ilişki yürümez ne kavganız biter ne özlemin getirdiği paranoyalar. İlk buluşmada bile kadını ayağına getirten adam sonraki buluşmalarda da kılını kıpırdatmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence erkek gelmesi lazım kızı neden ayağına çağrıyor ki? zaten bu zamanda kızlar çok şe yapıyor ya da uğraşıyor bu yüzden de onun bence seni görmeye gelmesi lazım ilk buluşma için senin gitmen hem güvenilir değil hem de doğru değil tabi ki de senin kararın sen bilirsin ama ben senin gitmeni doğru bulmazdım hiç bir şekilde. söyle bence ara onun gelmesini söyle parası yoksa da buluşmasın zaten bir zahmet... çok istiyorsa gelir zaten
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Yani orta da bir ilişki olacak ise iki tarafta çabalamlı ilk sen gidersin 2. de o gelir büyütülecek bir durum değil bazı görüşleri anlamıyorum kadın erkek eşit değil midir? Madem her şeyi erkekten bekliyorsunuz üstünlüğümüzü kabul edip itaat edin.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhhh bu arada sevgili değiliz
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu kız malsa ölmek istiyorsa evet normaldir. Her çağırana seviyorum diyene gidin. Ama sonra bu kadar kadın cinayeti tecavüz vs niye oluyor da demeyin. İki gram aklınızı kullanın kimseye güvenmeyin.
02 Yorumla- +1 yıl
Malım ben jshs
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre yanlış, siz niye gidiyorsunuz çok istiyorsa o gelsin sizi görmeye hemde ilk buluşma için...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen mecbur kalıyorsun yapacak bir şey yok doğru
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılKimin imkanı varsa, o gidebilir gelebilir.
20 Yorumla
+1 yılUzaktan ilişki yürümez, bir süre sonra ayrılırsınız. Ya soğuma olur, ya ihanet olur. Bu devirde insan aynı yastığa baş koyduğu insana guvenemiyorken, kmlerce uzaklıkta ki birine güvenmek bana göre akıl işi değil. Uyudum der, dışarı çıkar. İşim var müsait değilim der, başkası ile konuşur. Ne anlatılırsa ona inanmak zorunda kalırsın.
32 Yorumla- +1 yıl
Haklısın vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Karnımdan konuşmadım, bizzat yaşadım uzak mesafe ilişkisini hemde 4 küsur yıl. Çok iyi yapmışsınız.
+1 yılŞartlar senden yana uygunsa sen gidersin bunda hiç bir yanlış yok.
10 Yorumla
+1 yılErkek gelsin benim yanıma ben hayatta ilk adımı atmam birisi vardı Ankara 'dan benim yanıma gelmedi çünkü hep bahane üretti birisi vardı usaktan o geleyimmi yanına dedi bende izin vermedim daha fazla taniyayim diye sonra anlasamadik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKim uygunsa o gidebilir elbette ya da mesela yolun o tarafa düşüyordur ve gitmişken onu da görmek istersin bunda anormal bir durum yok ama gönlüm erkeğin gelmesini daha doğru buluyor tabi. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılGidilmez ayıp bı ağırlığınız olmuyor karşı tarafta
Karşı tarafın her istediğini yerine getirirsen kıymet bilmez gitme o gelsin biryerleri incinmezz10 YorumlaBen hiç bir adamın ayağına gitmem... Ben kadınım, edebimle oturur onun gelmesi daha mantıklı... orada başına bir iş gelirse, kimden yardım istiyeceksin hiç mi korkmuyorsun kardeşim... Cesaret edemem ben... Tavsiyem o gelsin, genede sen bilirsin...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç kılını kipirdatma. Bin km mesafeden ilişki mi olur. Evli olup gurbete giden evini de taşıyor yanında. Ha tanisacakmis ileriye dönük planlar varmış o zaman bı zahmet kaldırsın mabadini gelsin beyfendi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılGitmemeye karar vermişsin bu duruma iten ne oldu ve başta neden gitmek istiyordun? Yakın da olsa bence erkeğin gelmesi daha mantıklı, dğer türlü kız çok basit gözükür.
05 Yorumla- +1 yıl
Amaç biraz da gezmek aslında Adana'ya gelse ne yapicaz
- +1 yıl
Adanayı görmeyen birisi için birçok yer ve lezzet var bence amaç gezmek ise 2 gün alır gibi geliyor adana :D
- +1 yıl
Evet ama İstanbul kadar değil
- +1 yıl
sevgili @kardankadın19 o zaman İstanbul'a tek biri için gitme, arkadaşların vs görüş de gittiğine değsin
- +1 yıl
Tamam
+1 yılKız erkek farketmez desekte bence erkek gelmeli en kötü ikinci buluşmaya kendisi gelmezse çok pişman olursun neden gelmediği sizi tatmin ediyorsa bilemem ama uzaktanta zor be
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğru değil ilk buluşmada erkek gelmeli sevdiğini isbat etmeli kendini biraz ağırdan satmalısın şimdi kalkıp gidersen seni elinde oynatır her istediğini yaptırır...
02 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Doğru olanı yapmışsın...
+1 yılKesinlikle gitme!!!
Sen de ilk buluşmada kalabalık düzgün ortamlarda buluş.
10 Yorumla
+1 yılHayır doğru değil istenen taraf kız olmalı isteyen taraf kız olursa işin tadı kaçar şımarır erkek çantada keklik görür kızı
22 Yorumla- +1 yıl
Gitmicem
- +1 yıl
Bence de o gelsin
Sen neden gidiyorsun ki😂 erkek gelmeli, bir gör sana değer veriyor mu o kadar yolu tepip gelebilecek mi
12 Yorumla- +1 yıl
Gelirim diyor da
+1 yılBunun herhangi bir cinsiyet meselesi olduğunu sanmıyorum iki taraftan hangisi daha müsaitse o gidebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Gitme, bırak kendi gelsin. Kendini bu şekilde gösterirsen beklentileri daha yukari çeker. İliski sagliksiz olur. Hata yaparsın özellikle Adana'dan İstanbul'a gidiyorsan.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada onun sana gelmesi daha iyi değil mi? İstanbul’a geldin ilk buluşma istediğin gibi geçmedi. Onunla mı kalacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Aferin
Millete bak ya bizim aile arkadaşımın sözüne izin vermezken siz ilk buluşmaya gideceksiniz vallahi tebrikler
03 Yorumla- +1 yıl
Benim ailem verecek mi sence
- +1 yıl
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Yani ben burada garipsemem bende İstanbul da yaşıyorum adanaliyim adanaya gelse nerde kalacak gezeceksin iatanbhl sana daha rajat olur
03 Yorumla- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Haklısın ama vazgeçtim ya karşımdaki insan ne kadar değer buna bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılEğer onun özel bir durumu yoksa ilk buluşmada incelik gösterip gelmesi daha mantıklı ikinci buluşmada da sen gidersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah. Buna değer mi acaba ben onu düşünüyorum 🤔 neyse düşünmeye gerek yok 3-5 gün sonra değmediğini görürsün zaten 😂
00 Yorumla çok tehlikeli. bence macera arama kötü bitebilir. hiç korkmuyor musunuz. başınıza bişey gelse İstanbul'da kim bulacak sizi...
00 Yorumla
+1 yılİlkinde sen gidersin 2. sinde o gelir. Şartlar nasıl elverirse. Bunda cinsiyetin çok bir önemi yok bence.
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun çocuğa ben bu kadar safını bulamadım 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Çocuk üzülür ama
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kimin şartları daha iyi uyuyorsa o gider. Görüştüğümüz ortamın güvenilirliğini teyit etmen daha mühim.
00 Yorumla
+1 yılHerkese çok güvenmeni tavsiye etmem arkadaşlarınla minik seyahat tarzı bir gidiş yapabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Gelecek arkadaşım yok
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKardan kadın gıdecek buhar kadın gelecek olay bu
Gıtmemelısın hata edersın taş yerınde agırdır
10 Yorumla
+1 yıleniste sakat mi. ya da fakir mi. ya da bu iliskiyi kucaklayan tek taraf senmisin
02 Yorumla- +1 yıl
https://voca.ro/1o37Sv7VjUWj
aciklayici olmustur umarim - +1 yıl
Evwt
+1 yılİstanbul tehlikeli şehir insanlarıda öyle korkmuyor musun?
01 Yorumla- +1 yıl
Emin değilim zaten
Yani Güven meselesi ciddi biseyler varsa olabilir tabi eminsen görmeye buluşmaya falansa gitmem yani
03 Yorumla- +1 yıl
Çok da ciddi şeyler yok
- +1 yıl
Biliyorum vazgectim
Bence gitme bırak da o senin ayağına gelsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Niye sen gidecen abi bırak o gelsin sen bir kadınsın ağırlığın olsun basit durumuna düşme derim
12 Yorumla- +1 yıl
Gitmicem gibi duruyor
+1 yılDoğru değil tabi bana göre ama başkalarının kararına saygım sonsuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen klasik kadınım. Bana ters.. Erkek koşmalı.
00 Yorumla Fark etmez nasıl istiyorsan öyle yap, doğru ya da yanlış sen istiyorsan git.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçirdiğiniz zaman ve içerik önemli belki işi belki maddiyatı el vermiyordur aksi halde gitmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden yonJa vardı getirtmiştim arkadaşlar inanmamıştı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKşm daha müsaitse o gidebilir, bunun cinsiyeti yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıllafa gelince cinsiyetçilik yapmayın derler bide... :D :D :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeplasman daha heyecanlı olur senin için, heyecanı seviyorsan bence düşünme git :) ama garantici isen vazgeç alsdasd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGitme erkek gelsin. sen baştan ona ben hep gelirim izlenimi veriyorsun. erkek biraz uğraşmali. kiymet bilmesi için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni en son gördüğümde adıyamanlı biriyle buluşmak üzereydin
01 Yorumla- +1 yıl
Sjhshshshshs Adıyamanlı değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, neden olmasın. Ancak kalabalık yerlerde dolaşmaya özen göster.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'a inerken iniş takımlarını kapatmayı unutma
Herkese de hemen güvenme01 Yorumla- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYaani ben daha önce kimseyi ilk buluşmada ayağıma çağırmadım çağırmam da.
03 Yorumla- +1 yıl
O çağırıyor
- +1 yıl
Karakter meselesi hanımefendi
- +1 yıl
Doğru
+1 yılYanı keşke o geleymiş ama sen gidiyon normal diycez napalim
10 Yorumla
+1 yılBana hiç normal gelmedi bu devirde bide kafayı yemişsin
10 Yorumlaüzgünüm doğru değil ha ama ben feministim ben yaparım ben ederim kimse karışamaz diyorsan o zaman tamam normalde her şeyin bi adabı vardır bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGitme bende bi ara öyle bi canım yaptım sonuç ne aldatılmak saf mısın erkek gelsin boş ver
00 YorumlaDaha önce tanıyor muydun yoksa sosyal medya ile mi tanıştınız yani tanıdık biri ise git ancak genelde her zaman erkek gider de
07 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medya
- +1 yıl
Yok oyundan
- +1 yıl
Pubg
- +1 yıl
😂
+1 yılİlk buluşma için o gelsin sen neden gidiyosun kendini ağırdan sat biraz he gelmiyosada kendi bilir
10 Yorumla
+1 yılYani cinsiyetçi davranmak istemem ama değil bence ya
05 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçtim zaten
- +1 yıl
Ayrıldınız mı
- +1 yıl
Yok da konuşmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Yani sen bilirsin
- +1 yıl
Hihiiii
Hayatının hatası olur bence ayağına çağıran erkek mi olur 🫤
04 Yorumla- +1 yıl
Benden para da istemişti
- +1 yıl
Ben verdim ajgahshshshhshd
+1 yılKız/Erkek ayrımı yapmak saçma boş konu bence ama kim müsaitse onun gitmesi daha iyi olur cinsiyetin bir önemi yok
00 YorumlaBence sen gitme erkek gelsin senin yanına gelebilirse bence böyle olmalı en azından ilk buluşmada.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGidilir de Adana'dan İstanbul'a gidilmez. Gözünüz bu kadar mı kör?
017 Yorumla- +1 yıl
Niye
Cevap sahibi+1 yılİki saatlik yola mi gidiyorsun? İstanbul'da zaten ne ararsan var. Oraya gidip beni arabaya attı deme sonra
- +1 yıl
Uçakla gidecem
Cevap sahibi+1 yılUçak bedava uçuyor galiba
- +1 yıl
Para diye bir şey var
Cevap sahibi+1 yılİcat edildi mi o sanki beş liraya akbil basıyo. O kadar gözünuz kör
- +1 yıl
Jshshshshdh 😂 para önemli değil benim için çalışıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi arkadaşım git o zaman ne diyim senin gözün körelmiş yani
- +1 yıl
Ya zaten vazgeçtim de gitsydim böyle düşünürdüm 😂
Cevap sahibi+1 yılİki gün sonra aşkım cicim evlencem der yine gitmeye kalkarsın 😂
- +1 yıl
Ahhahah yooo
Cevap sahibi+1 yılÖyle öyle 😂
- +1 yıl
Tamam
Cevap sahibi+1 yılTımam
- +1 yıl
Tm
Cevap sahibi+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılT. mm
+1 yılİstanbul sıkıntı Adana da sıkıntı siz en iyisi vazgeçin bulusmaktan
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey mantık çerçevesinde gelişmiyor. Tabiki doğru değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmamız için Adana'dan İstanbul'a gideceğim. Sizce ilk buluşmada kızın gitmesi doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım