Ben zengin bir kişiyle evlenmek çoluk çocuğa karışmak istiyorum sizce hangisi iyi
Kürt aşiret zengini
Karadeniz mutahit dassakli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben zengin bir kişiyle evlenmek çoluk çocuğa karışmak istiyorum sizce hangisi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şahsen zengin koca bulmak bana saçma geliyor ama illa istiyorsan zengin bir İstanbul beyefendisi bul derim.
İkisi de değil ben ama onun için de göz rengin nedir ve yaşın gerçek mi burada
#Mirliva
Kürt aşiretleri daha zengindir
Bulamadım zengin Kürt
Taşının Oralara yerleşin :)
Şu soruyu bir erkek yazsaydı neler derdiniz
Neler derdik
Boş versene demediğinizi bırakmazdınız sonra da kadın erkek eşitliği eşitliği deyip deyip duruyorsunuz pozitif ayrımcılıktan başka bir şey yaptığınız yok
Yani bizler siz erkekleri üretiyoruz
Makineye bozuk parayı kim atıyor? Ürün gelecek ya fabrikaya işlensin ürünsüz fabrika ne işe yarar
Sana şunu diyim Hz İsa nasıl oldu ayrıca insanda alınan hücre geni ile de insan üretiliyor yani fabrikanın tessis ettiği tarlada bile üretim olur
Şimdi eskideki o olay ne alaka onu geçtim alakasız insanın alınan bilmem neden insan üretildiğini ben de biliyorum ama yine aynı tip insan gibi üretiliyor yine kadın erkek üretilemiyor yani yine malzemeye ihtiyacınız var neslin devam etmesi için
Genlerle oynanir merak etme
Oynanmaz canım benim öyle bir şey yok gidip bana sağdan soldan duyduğum kulaktan duyduğum bilgilerle gelip burada * araştırmadığım bir şey gelip söyleme genetik yapıda genlerle oynanabilseydi tamam mı şu anda ben hasta olmazdım ya da benim hastalığıma bir çare bulunurdu o kadar kolay değil insan anatomisini çözmek
Ben uydurmuyorum şu an ki teknoloji yetersiz olabilir ama yapay üretilir
Anlatamıyorum sana bak sıfırdan bir şey öğretilmez hiçbir zaman bir materyal sıfırdan öğretilmez Bu iş öyle yapılsaydı Rabbim bizi bu kadar mükemmel bir düzeyde ve ölçüde yaratmaz kadınlar erkeği erkeklerde kadına ihtiyacı var Bu bir gerçek
Olabilir Allah sıfırdan insan yarattı yani demek oluyor ki Allah kanunlarına göre bu mümkün
Tövbe estağfurullah ne saçmalıyorsun sen ya resmen şirk koşuyorsun sırf haklı çıkacağım diye
Karadeniz çok seviyorum oraları
Kürt aşireti tabi ki de
Dassaklarini kopartirsan kürt asiret zengini
Bundan başka seçenek yok mu🤣
Dassak li olsun ki senide doyursun
Güzel misin mi