Güncellemeler
+1 yıl
Beni şikayet eden arkadaşa noldu acaba
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyü islerinin şakası yok sonra musallattan kurtulamazsiniz ayrıca diyeti karsilayamazsan veya yapmazsan muhtemelen sen veya ailenden birinin başına kötü veya ölümcül bir olay gelmesiyle sonuçlanır.
Yanlış yapılırsa ve ya kötülerle çalıştığın zaman olur
Hiç ama hiç alakası yok sen iyi bir şey için büyü yapsan dahi senden isteneni karsilamadigin takdirde musallat olurlar ayrıca zaten dinde tamamen yasak hem bizim için hem o enerjisel varlıklar için.
Dostum ben bu işin ilmini öğreniyorum musallat işlem yanlış yapılırsa veyahut kafir varlıklarla çünkü karşı taraf bu büyüyü bozmak için o varlığı öldürür ve büyüyü yapana gider
Umarım anlatabilmişimdir
Karşı taraf büyüyü bozmak için cinni varlığı öldürmez çünkü kabileyi karşısına almak istemez. Hz Süleyman dan doğan antlaşma ile mahkeme ister mahkeme de konuşulur bu tür şeyler bunu da her önüne gelen yapamaz her hüddam yapamaz
Önce gitmesini ister korkak değilse gitmez öldürmek zorunda kalınır bu tür işlerle uğraşanların korumaları olur zaten bu yüzden büyüyü kim yaptıysa yaptırdıysa ona gider paylaştığım şey havas ilmi kullanılan varlıklar müslüman varlıklar
Peki dostum 😀
Büyü yapanada yapılanmada zarar verir kimseye faydası yok
Kim demiş
Allah u Teâlâ.
Öyle bir şey yok
Onun kelamlarını okuyor ise yaradığını görüyor ve inanıyorsun ama onun varlığına inanmıyorsun öylemi
Havas ilmini araştır derim dostum büyü kadar etkili fakat büyücülerin yaptığı çalışmayla çok farklı
Kardeşim Havas ilmi diyorsun ama büyü diye bahsediyor ona göre konuşuyorsun aralarındakı farkı ve ince çizgiyi bilmen gerek
Tamam kardeşim tamam
Şunlara inanan insanda beyin yoktur. Kesin bilgi.
Bunlara inanmayan cahildir. Geri kafalıdır hatta okuma yazma bilmiyordur. Kur'an da büyü ile ilgili ayetlerin olduğunu bilmiyor musun?
Araştırmadan etmeden bilgi sahibi olmadan eleştiren de beyin vardır. Kesin bilgi.
Unkow desene twerk yapmaya benzemez bu işler 😂😂
Bu işler şakaya gelmez kafayı yer sonra
Yav varsa öyle bişey dünya Bankası başkanı ı kendime aşık edeyim skim sönük işlerle uğraşmayın akıl fukarası mısınız
Cahil hayatında olmayan birisine nasıl yapacaksın
Asıl cahil senin gibi hurafelere inanlara denir akıl yoksunu. Ondan sonra dolandırıldık diye Esra Erol a çıkarsınız ya malları
🤣🤣🤣
Özelden bana yazabilir misin ne kadar hurafe bi bak bi
Hesabını cimere ve ve emniye şikayet edeceğim dolandırıcı diye ss aldım yap bakalım yapabiliyor musun üçkağıtçılık işleri insanları kandırıyorsunuz paralarını alıyorsunuz
Para mı ahahaha
Sen çok para vermişsin öylelerine senin kuyruk acın anlaşıldı
Benim işim olmaz Düşman başına hadi yallah.
Belli. İnandım
Sktr mk malı dolandırıcı yarın görürsün başına gelecekleri hadi yallah
İnşallah şikayet edersin
ne kadar büyük günah bu şeyler ya
Kötü niyetle yapılmadıkça affedilecek bir günah
büyü? büyünün kötü niyetle yapılmama şekli mi varmış
Havas ilmi bu yüzden var
Şartları ve kuralları sağlamadıkça yapılmaz
büyü büyüdür işte büyük günah
Büyücülerin yaptığıda şirktir
Gizli ilimler kitabı mı bu?
Ne fark eder
Tehlikeli bir kitap bu ben de görmüştüm. Neye atarlaniyorsun ayrıca
Atarlanmadım ki
Daima ritüeller eksiktir bu işlerin içinde değilsen eksikleri görüp tamamlayamazsın
Gizli ilimler kitabiysa yok etmeni tavsiye ederim ne kadar şeytani şey varsa içinde yazar.
Bir de doğru olduğunu düşündürecek şekilde tasarlanmış. Ayet i kerime vs korkunç şeyler bunlar
Ahahaha ben bu işle uğraşıyorum bu şeytani değil havas ilmi araştırmanı tavsiye ederim
Ha o işle uğraşıyorsan bir şey diyemem normal insan zannettim. Çok profesyonel değilsin ama anlaşılan
Hocalardan ders alıyorum zaten
Ama bu zamana kadar çok yaptım hala bile yeni şeyler deniyorum
Büyü günah ya.
Peki
Yardım eder misin bilgin varmış
Yapabiliyor musun?
Kitabı nerden alabiliriz
KitBi nereden bulabiliriz
tövbe tövbeee
Ne tövbesi