Sevgilim 18 günlüğüne memleketine gitti bugün geldi görüştük benimde acilen memlekete gitmem gerekti dedem rahatsızlandı kendimi kötü hissediyorum. Sevgilime dedim gideceğimi tamam aşkım Allah şifa versin dedi. Ben en azından ya 1 gün görüştük özledim şimdi daha çok özleyeceğim falan der diye düşündüm ama bişe demedi tamam aşkım iyi yolculuklar yazdı Allah şifa versin dedi ben mi delirdim anlayamıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilin normal de sen pek normal görünmüyorsun. Dedene üzüleceğin yerde yok 1 gün görüşmüşüz de özlermiş falan. Gitme olmaz mı desin bu adam.
Anlayışılı olmadı çok güzel ama bir özlemiştim ama git canım iyi yapmışsın demesini bekledim sadece
Sen kendine bi robot al, duymak istediklerini ona yükle basarsın tuşuna istediğini söyler.
Çok anlayışlı olduğundan mı yoksa çok özlemediği ve umurunda olmadığından mı anlayamadım o kısım beni karıştırdı
Sen delirmedin ama sevgilinde normal. Biz kadinlar ince düsünüyoruz erkekler daha basit
Evet gerçekten öyle yani şunu bekledim ya canım çokta özlemiştim ama iyi yapmışsın falan
Bos yere sinirlenme sevgilinide darlama bence ben onca sene sonra anladim kabullendim erkekler asla bizim gibi düsünmüyor
Yok kesinlikle darlamam bu konuda ama çok özlemişti gelir gelmez yanağımdan öptü hayran hayran bakıyordu bana şimdi böyle olunca gidersen git benlik sıkıntı yok der gibi oldu
Sen delirmissin ne diyebilir ki
Ya 1 gün görüştük özledim şimdi daha çok özleyeceğim falan der diye düşündüm ama bişe demedi tamam aşkım iyi yolculuklar Allah şifa versin dedi
Dememli bence adil olanı yapmış
Yani doğru olanı mı yapmış ben mi saçmalıyorum 😊
Evet yoksa sana kızıp abaza mi olsaydı
Abaza derken kızma işini yapmaz çok anlayışlı ama ne bileyim hani özlemiştim çokta görüşemedik gittin falan der diye düşündüm
Denemesi seni onemsediginden
Nasıl yani
Ozlese bile senin ailene değer veriyor
Evet haklısınız iyi yapmışsın canm dedi ben şimdi yazdım ki Pekte özlemiştin la sen canıma 😊geldiğim günden sonra görüşürüz bol bol 👍 böyle yazdım bakalım ne yazacak
Bakalım merak ettim
Uyudu heralde zaten bugün geldi yol yorgunuydu ama sanki ben ağzımla özleyeceksin falan yazmış gibi oldum bu mesajımı sileyim mi sizce
Hayır silme
Ama ağzımla ben söylemiş gibi olmadım mı ya özledin beni de falan
Olmado
Ne bileyim sanki ben yönlendiriyormuşum gibi geldi gelince bol bol görüşürüz yazmışım onun yazması gerekmez miydi
Sen yazsan da olur
Kaldırıpta yok canım özlemedim yazacak hali yok evet canım yazacak yönlendirme yaptım sanki
Yapmadın
Size çok ihtiyacım var bu görüşte bir insan zor bulunur burada heralde ama çok özlemişti gelir gelmez yanağımdan öptü hayran hayran bakıyordu bana şimdi böyle olunca gidersen git benlik sıkıntı yok der gibi oldu
Hayır ama öyle değil
Size minnettarım keşke takip edebilsem sizi çok teşekkür ederim size
Et takip ben burdayim
Takip ettim ancak mesaj atamıyorum
Attim
Adam normal sen tuhafsin
Ben saçmalıyorum demi. Dese ki ya nereye gidiyorsun falan esas o zaman zoruma gitmeli demi
Makul bı bahanem var adamın aksini istemesi saçma olur
Ya çokta özlemiştim ama iyi yapmışsın canm git demesini bir ufak bekledim
Pekde sklememiş sanki
Özleyeceğim falan yazmadı sizce durumun aciliyetinden dolayı mı yoksa özlememiş mi beni. Ama gelir gelmez yanağımdan öptü hayran hayran bakıyordu bana
Yani ben gitmemeni bile isterdim açıkcası
Ama öyle diyince de anlayışsız olurdu
Hayır yani elbette zor durumdaysan gidicen ama nacizane söylerdim
Bilemedim vallaha
Öyle yani
Yaşlarınız kaç
Ben 25 Sevgilim 28
Olgun davranmış adam ya
Gerçekten mi 😊
Bence öyle deden sonuçta